Nedjelja, 19 svibnja, 2024
NaslovnicaVijestiNjemačka objavila podatke koji dokazuju da je smrtnost od „covida“ porasla nakon...

Njemačka objavila podatke koji dokazuju da je smrtnost od „covida“ porasla nakon uvođenja „cjepiva“

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Sve jasno

U Njemačkoj je dugo bio standard da vlada prijavi nuspojave na cjepiva. Čak i kada druge zemlje skrivaju ovu vrstu podataka u političke svrhe, Njemačka govori istinu – a ono što je zemlja nedavno otkrila o covid “cjepivima” nije iznimka.

Najpotpunija studija do danas, prema “A Midwestern Doctor”, promatrala je 35 osoba koje su umrle unutar 20 dana od uboda. Dugotrajna ispitivanja otkrila su da je 10 od njih možda umrlo od nečeg drugog osim uboda, pa su ta tijela isključena.

Preostalih 25 ljudi umrlo je od uzroka koji se često povezuju s cijepljenjem, dok je pet umrlo od miokarditisa, jedne od najčešćih nuspojava uzrokovanih injekcijama covida.

U tri slučaja definitivno je utvrđeno da je miokarditis izazvan covidom bio uzrok smrti.

Postoje i podaci BKK-a, najvećeg njemačkog pružatelja osiguranja koji pokriva gotovo 11 milijuna Nijemaca, pokazujući da je 2,05 posto primatelja cjepiva naknadno zatražilo liječničku pomoć kod pružatelja zdravstvenih usluga.

Njemačka politička stranka (AFD) odgovorila je na to podnošenjem njemačkog ekvivalenta Zakona o slobodi informacija (FOIA) u kojem zahtjevala sve podatke o osiguranju, a koji su pokazali da su se mnoga zdravstvena stanja koja se obično povezuju s ozljedama od covida znatno povećala nakon što su uvedena „cjepiva“.

Ukratko, podaci jasno pokazuju da su zdravstvene štete i ozljede povezane s covidom porasle nakon uvođenja cijepljenja, dok su prije toga bile relativno stabilne do 2016., mnogo prije nego što se covid pojavio.

Dr. Robert Malone objavio je na Twitteru grafikon koji to prikazuje na stupčastom grafikonu, nazvavši ga “najvažnijim skupom podataka o pandemiji”.

Midwestern Doctor pokriva sve podatke opsežno, a ako ste zainteresirani, možete ih opširno pregledati na The Forgotten Side of Medicine.

“S obzirom na krajnje zabrinjavajuće implikacije njemačkih podataka, nije iznenađujuće da su vlade diljem svijeta i zdravstveni sustavi ili pružatelji osiguranja oklijevali objaviti vlastite podatke”, zaključuje liječnik.

“Iskreno se nadam da će ovo izdanje otvoriti vrata za dodatna otkrića i potpuno se slažem sa zaključkom ove prezentacije.”

Ukratko, mora doći do trenutačne obustave svih “cijepljenja” protiv covida, zajedno s potpunim obdukcijama onih koji su umrli iznenada i neočekivano nakon uboda.

Također mora postojati obvezno evidentiranje cijepnog statusa i upotrijebljenog cjepiva kod svih umrlih, kao i redovita objava podataka o tome.

Provjeri/naturalnews.com

Foto naslovnice: screenshot naturalnews.com

P O D I J E L I !

Provjeri

VEZANO

najnovije