Ponedjeljak, 22 travnja, 2024
NaslovnicaVijestiNjemačka udruga za prava životinja: „Muškarcima koji jedu meso treba zabraniti seks...

Njemačka udruga za prava životinja: „Muškarcima koji jedu meso treba zabraniti seks i razmnožavanje“

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Zeleni idioti

Svim muškarcima koji jedu meso trebalo bi zabraniti seks, smatra skupina za prava životinja koja tvrdi da je ismijavanje kobasica simptom „toksične muškosti“.

Njemački ogranak udruge za prava životinja Peta tvrdi da muškarci značajno više pridonose klimatskoj krizi od žena, prvenstveno konzumacijom mesa, citirajući istraživanje objavljeno u časopisu PLOS One, koje je pokazalo da muškarci svojim prehrambenim navikama ispuštaju 41 posto više stakleničkih plinova od ženske populacije.

Kao rješenje problema, sugeriraju da bi žene trebale „ići u seksualni štrajk kako bi spasile svijet“ i čak predlaže da se muškarcima mesožderima spriječi da imaju djecu.

„Činjenica da njemački ‘roštiljari“ vjeruju da moraju dokazati svoju muškost sebi i svojim vršnjacima konzumiranjem mesa nije samo na štetu životinja. Sada postoje znanstveni dokazi da otrovna muškost također šteti klimi.“

Organizacija se pozvala na komentare francuske političarke Stranke zelenih Sandrine Rousseau, koja je prošlog mjeseca izazvala kontroverzu označivši roštilj „simbolom muškosti“.

„Ako želite riješiti klimatsku krizu, morate smanjiti konzumaciju mesa, a to se neće dogoditi sve dok se muškost gradi oko mesa“, rekla je samoprozvana „eko-feministica“.

Osim zabrane seksa i reprodukcije, Cox predlaže i veliki porez na meso od 41 posto za muškarce. 

„Uostalom, svako nerođeno dijete uštedi 58,6 tona ekvivalenta CO2 godišnje“, rekla je ova osoba koja očigledno ima velikih psihičkih problema. 

„Svim očevima koji još uvijek peku meso na roštilju i još uvijek žele djecu s budućnošću vrijednom življenja na planetu pogodnom za život, preporučujemo promjenu načina života.“

Poziv na zabranu seksa za “mužjake” mesoždere izazvao je bijes u Njemačkoj, koja je poznata po svojoj ljubavi prema kobasicama i šniclama.

Foto naslovnice: pixabay.com

P O D I J E L I !

Provjeri

VEZANO

najnovije