Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024
NaslovnicaVijestiNjemačkim poljoprivrednicima u prosvjedima pridružuju se i kamiondžije

Njemačkim poljoprivrednicima u prosvjedima pridružuju se i kamiondžije

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Ne daju se

Njemački kamiondžije pridružili su se poljoprivrednicima na tjedan dana prosvjeda zbog vladinog plana da ukine porezne olakšice na dizelsko gorivo koje se koristi u poljoprivredi u cilju idiotske „borbe protiv klimatskih promjena“.

Da podsjetimo, trostranačka koalicija kancelara Olafa Scholza prošlog mjeseca najavila je planove za ukidanje izuzeća od poreza na automobile za poljoprivredna vozila kao i porezne olakšice za dizel. Od tada, njemački poljoprivrednici ne miruju… za razliku od poljoprivrednika iz nekih drugih zemalja koji su svoj bunt završili u samo nekoliko dana…

Njemački prosvjednici ispred Brandenburških vrata u Berlinu parkirali su traktore i istaknuli natpise poput „Nema farmera, nema hrane, nema budućnosti“.

Najava vlade dio je plana da se pokuša popraviti rupa od 17 milijardi eura u njemačkom proračunu za 2024. godinu, koja je nastala stupidnim izdvajanjima za rat u Ukrajinu i prilagodbu „klimatskim promjenama“.

U četvrtak je vlada povukla dio plana, najavivši da će, iako će izuzeće od poreza na automobile ostati, smanjenje poreznih olakšica na dizel gorivo biti raspoređeno tijekom tri godine. To nije umirilo njemačke poljoprivrednike, čija je Udruga zahtijevala potpuni preokret i rekla da će krenuti naprijed s “tjednim akcijama” koje su počele u ponedjeljak, u kojim su poljoprivrednici koristili traktore kako bi blokirali ulaze na autoceste rano ujutro.

Mainstream o svemu izvještava:

„Zastoja je bilo i zbog kolona traktora ui oko nekih gradova. Proizvodnja u Volkswagenovoj tvornici automobila u Emdenu na sjeverozapadu Njemačke zaustavljena je jer su pristupne ceste bile blokirane, što je onemogućilo zaposlenicima da dođu na posao“, izvijestila je njemačka novinska agencija dpa.

„Među demonstracijama diljem zemlje, nekoliko stotina traktora i drugih vozila okupilo se ispred Brandenburških vrata u Berlinu.

Prosvjedi su pod lupom nakon što je skupina poljoprivrednika u četvrtak spriječila vicekancelara Roberta Habecka da se iskrca s trajekta u maloj luci Sjevernog mora dok se vraćao s osobnog putovanja s otoka“, izvještava Associated Press.

Kao i obično u ovakvim situacijama koje im ne odgovaraju, vlada prosvjednike etiketira kao krajnje desničare… Dakle, pošten život, rad i preživljavanje su postali ekstremizam. Pametnom dosta!

Provjeri/activistpost.com

Foto naslovnice: screenshot activistpost.com

P O D I J E L I !

Provjeri

2 KOMENTARI

 1. “U četvrtak je vlada povukla dio plana, najavivši da će, iako će izuzeće od poreza na automobile ostati, smanjenje poreznih olakšica na dizel gorivo biti raspoređeno tijekom tri godine. To nije umirilo njemačke poljoprivrednike, čija je Udruga zahtijevala potpuni preokret i rekla da će krenuti naprijed s “tjednim akcijama” koje su počele u ponedjeljak, u kojim su poljoprivrednici koristili traktore kako bi blokirali ulaze na autoceste rano ujutro…”
  —————
  ma da tako je uvijek. njemačka vlada kao i sve ostale vlade u službi kulta, prave dva koraka naprijed, onda 1 korak nazad, ali ne odustaju od agende.
  u svakom slučaju je dobro što seljaci (i ostali) prosvjeduju, ali na kraju od toga opet neće biti ništa. vlasti će naprosto čekati dok se seljaci ne umore i ne isrcpe… kao što je već činila Makronova (rotšildova) vlada u Francuskoj, lani kada su tamo bili prosvjedi.
  samo opći ustanak, tojest opće neprihvatanje agende na svim područjima, može donijeti promjene

  seljacima su se sada pridružili i vozači transporta robe i špedicija, i djelimično i ugostitelji.. ali gdje su bili prije 2 godine u vrijeme najcrnjih lokdauna? što se onda nisu suprostavljali, već je velika većina ugostitelja, kao i u Hrvatskoj i ostalim državama, šutke pristajala na samouništenje– da dugotrajnim prisilnim zatvaranjem ugostoteljskih objekata, mnogi ugostiteji dožive bankrot – što je i bila namjera slugana kulta. da se postepeno uništava male i srednje poduzetnike

  U Njemačkoj sada protestiraju i štrajkuju i obiteljski liječnici, jer njemački ministar zudravlja u službi Gatesa i kulta, poznati psihić, Lauterbach želi postepeno uništiti i sustav zdravstene opskrbe za obične beskorisne izjelice.. masovno zatvaranje bolnica i klinika i sva druga rezanja, skraćivanja, ukidanja…to je več započeo Lauterbachov prethodnik u prošloj Merkeličinoj vladi, gej Jens Spahn, inače učenik Klausa Švaba u programu “young global leaders” u WEF-u. A Lauterbach samo nastavlja…

  međutim, i ovdje se postavlja pitanje, posebno za liječnike, “di si bija kad je grmilo?”… Upravo liječnici su, kao i i kod nas u Hrvatskoj i većini ostalih država, bili najveća đubrad, suučesnici u masovnom zločinu, – jer je preko 90% njih pristajalo na narativ lažne plandemije i lažnog cjepljenja i podupirali su to i cjepili i ubijali i ranjavali.
  dobivali masne dnevnice i premije za svaku cjepljenju osobu, ali sada kada su govna došla i njima do grla, sada sui se sjetili da prosvjeduju..

  ali, njmački režim u službi kulta već je započeo sa istom propagandno-udbaškom taktikom prema prosvjedima seljaka kao što je već činio prije 2 i 3 godine, za vrijeme prosvjeda protivnika korona tiranije i cjepljenja… kao što su i tada među prosvjednike ubacivali svoje agente provokatore da glume ekstremiste, i preko svoji medijia ocrnjivali prosvjednike, tako rade i sada. Mašinerija je odmah ukljujčena, Svi mainstream mediji, oni kofol “lijevi”, kao Spiegel, kao i oni kofol “desni” kao Die Welt, prigovaraju seljacima i napadaju ih i svi objavljuju priče, kao su seljaci eto jako imućni u Njemačkoj, i razmaženi, traže kruha preko pogače, a imaju sve i spadaju među najbogatije u Njemačkoj,.,
  istim udbaškim pričama, ocrnjivali su i liječnike kada su štrajkali. ma što hoće ti liječnici, oni su svi imućni, imaju velike zarade, sve bogataši, itd…

  i naravno u toj udbaškoj taktici, pokušava se zabiti klin između dijelova stanovništva, pa na isti način, kako su rekli, gle ti bogati i siti liječnici koji imaju debele plaće zahtjevaju nešto, a ovamo mnogi drugi obični ljudi crnče za puno manje plaće.. isti muster udbo propagande se primjenjue i sada: ah ti siti i bogati seljaci, što oni hoće, a ovamo velika masa ljudi, koji crnče za male plaće..

  sve je u okviru kontrole kulta, dok se svi demonstranti, protiv bilo čega, moraju držati njihovih pravila.. a evo i sada na prosvjedima seljaka nitko ne smije reći jasno i glasno, tko stoji iza plana namjernog uništavanja poljoprivrede; WEF, UN i ostale organizacije kulta, Rockefeller, Gates i ostala banda, i nitko ne spominje veliki reset. iako vjerovatno među seljacim i ostalim prosvjednicima ima puno onih koji to vrlo dobro znaju, – ali ne smiju javno izreći, da ih se ne bi optužilo kao ekstremiste i teoretiočare zavjere

  A ms mediji su i ovdje također odmah počeli objavljivati priče da su se među seljake ubacili ekstremni desničari radikali itd, koji hoće da “sruše demokraciju” i “demokratski poredak”..
  ali umjesto da seljaci i vođe tih organizacija seljaka jasno i glasno kažu; da, ako bude nužno, mi hoćemo ukloniti tu vladu koja nas želi uništiti i nametnuti sistem velikog reseta,- oni se stalno distanciraju i pravdaju, ma ne, nismo ekstremisti i nemamo ništa sa ekstremistima i ne želimo desničare i eksremiste u svojim redovima

 2. njemački kancelar Scholz u mladosti je bio radikalni ljevičar, kritičar kapitalizma i imao je kontakte sa DDR-om i STASI-jem (Udba bivše Istočne Njemačke, DDR-a)

  de.wikipedia.org/wiki/Olaf_Scholz#Jungsozialist_und_Kontakte_zur_DDR

  kasnije je postao “liberalni pragmatičar” i on danas u SPD-u važi baš kao onaj koji je više za liberalni kapitalizam.. naravno, kada radiš za gospodare kulta svjedno je koji imdiž imaš.

  već 3 godine je poznata takozvana “cum ex afera” ili “cum ex skandal” u vezi sa Scholzem. taj “skandal” odnosi se na vrijeme prije 7 godina, dok je Scholz bio premjer-gradonačelnik pokrajine-grada Hamburga. optužuje ga se da je oprostio 47 milijuna eura i još neku utaju poreza banci “M.M.Warburg”, koja je taj novac stekla nekim mućkama na burzi. Banka M.M.Warburg je u vlasništvu židovske bankarske obitelji Warburg koja je porijeklom iz Njemačke, a koja je 1910. u SAD-u bila suosnivač FED-a zajedno sa Rotschildima i Rockefellerima
  u normalnim okolnostima, Scholz bi davno morao dati ostavku zbog ovoga i da se povede istraga protiv njega., ali nije se desilo ništa. jer je Scholz, pouzdani sluga kulta, u čijim vrhovima je upravo obitelj Warburg..Njemačka je ionako u vlasništvu kulta, kao i sve ostale države
  Članovi te obitelji su zajedno sa CFR-om, 50-ih godina bili suosnivači glavnih globalističkih organizacija kulta u Njemačkoj Atlantic Council/Atlantik-Bruecke i DGAP (German Council on Foreign Relations). Sve 3 organizacije su podružnice CFR-a i njegove britanske sestrinske mafijaške organizacije Chatam House.
  I skoro svi vodeći njemački političari suu članovi u najmanje jednoj od ove 3 organizacije, Scholz je član u DGAP-u

  en.wikipedia.org/wiki/Olaf_Scholz#Other_activities

  DGAP (njemačka kratica) a engleski naziv je German Council on Foreign Relations (njemačko vijeć za vanjske odnose). Prvi predsjednik DGAP-a 50-ih godina, bio je Hermann Josef Abs. Taj Abs je inače za vrijeme nacizma bio predsjednik Deutsche Bank i član glavnog odbora zloglasnog koncerna IG Farben. Koji je sve do kraja 2. sv. rata surađivao sa Rokefelrovim Standard & Oil. Zna se po čemu je poznat IG Farben, što je proizvodio u ratu…

  en.wikipedia.org/wiki/German_Council_on_Foreign_Relations

  en.wikipedia.org/wiki/Hermann_Josef_Abs

  Scholzov brat, dr Jens Scholz je ravnatelj velike Sveučilišne bolnice u Kielu. Kojoj je prije 2- 3 godine, u doba plandemije i lokdauna, bivši ministar zdravlja, Spahn dodjelio 11 milijuna eura državne pomoći, dok su mnoge druge bolnice otišle u stečaj, blizu 200 njih. Jens Scholz je član akademije Leopoldina, koja je bila savjetnički organ njemačke vlade za lokdaune i druge totalitarističke mjere za vrijem plandemije. U leopoldni su inače članovi i Merkelični muž, Joachim Sauer, i poznata lopina, tvorac lažnog testa Drosten, kao i glavni kineski lopina za plandemiju, gatesov prijatelj, dr Gao Fu i mnoge druge lopine u službi kulta, među njima i naši plandemičari, Ivan Đikić i stipan jonjić.

  -vicekancelar i ministar gospodarstva Habeck koji je po nalogu WEF-a lani smislio zakon o zabrani grijanja na fosilno gorivao u njemačkoj je inače po zanimanju pisac dječijih knjiga. Njegova glavna savjetnica je Mariana Mazzucato, američka aktivistica kulta, talijanskih korjena, jedan od glavnih aktivista u mreži kulta. Članica WEF-a, i WHO-a, i Chathama Housea. A Bergoglio ju je imenovao i za člana papinske akademije u Vatikanu, iako je fanatična zagovornica pobačaja

  – ministar financija, Christian Lindener iz Liberala, član je Rotary Club International. kao i Vili Beroš. RCI se nalazi na listi 10 najvećih donatora za WHO. Lindner je i član MMF, kao i Scholz.

  – Annalena Baerbock, ministrica vanjskih poslova iz Zelenih je također učenica Klausa Schwaba u “young global leaders” u WEF-u. i članica više organizacija među kojima ECFR (Europsko vijeće za vanjke odnose), kojega financira Soros, kao i Zaklade Leo Baeck. To je zaklada “Središnjeg vijeća židova Njemačke” (ZdJD)

  en.wikipedia.org/wiki/Annalena_Baerbock#Other_activities

  – ministar obrane Boris Pistorius, član je savjetničkog odbora MSC-a (Minhenska sigurnosna konferencija), organizacije kulta, koja je neka verzija umanjenog WEF-a i također svake godine ima godišnji skup u veljači, par tjedana nakon WEF.-a (koji ima skup u siječnju u Davosu), uskoro če biti ovogodišnji

  – ministar poljoprivrede, (iz stranke Zelenih) Cem Özdemir, nema blage veze o poljoprivredi, završio je pravo ili tako nešto. ali također dresirani plaćenik kulta. porijeklom Kurd, Čerkez iz Turske. On je bio učenik u programu “global leader”. To je program think tankova Atlantic Council/Atlantik-Bruecke, sličan onom programu WEF-a , young global leader. Bio je i stipendist kultove organizacije “German Marshall Fund on the USA” (GMF) i boravio neko vrijeme u SAD-u na dresuri

  – psihić Lauterbach, je bio stipendist Zaklade CDU-a Konrad-Adenauer-Stiftung, u početku je bio član CDU-a, pa je prešao u SPD. Godinama, već davno prije plandemije je povezan sa mafijaškom mrežom WHO.a Gatesa i farmaceutske industrije, čiji je dugogodišnji lobist i za što je masno plaćen. Inače, iako je dokazano da je dobrim dijelom plagirao doktorsku dizertaciju, nije morao dati ostavku ni ništa, jer je pouzadni plaćenik kulta. Preklani na skupu MSC-a u Muenchenu se sastao sa Gatesom.
  Član je globalsitičke organizacije “Europa-Union”, kao i Ursula von der Leyen i mnogi drugi. “Europa-Union” je njemačka sekcija velike krovne sveeurospke organizacije kulta, “Unija europskih federalista” (UEF), stvorene nakon 2. sv. rata, na temelju Kalergijeve “Paneuroske unije”, stvorene 1923.

  UEF je najveća i najstarija organizacija takozvanih “federalista” To su oni mnogobrojni iz europske elite, koji se zalažu za postepeno ukidanje europskih država i nacija i stvaranje jedne korporativne europske države, tojest, za pretvaranje sadašnje EU, koja je savez (federacija) 27 suverenih država u jednu saveznu (federalnu) državu, Sjedinje europske države, po uzoru na SAD

  en.wikipedia.org/wiki/Union_of_European_Federalists

  A šef oporbe CDU-a, (koja sada malo kofol podržava zahtjev seljaka), Friedrich Merz,- taj je više od 10 godina bio na visokom položaju u Black Rocku

VEZANO

najnovije