Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024
NaslovnicaVijestiNostradamus predvidio povratak Antikrista u 2023. godini

Nostradamus predvidio povratak Antikrista u 2023. godini

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Predviđanja

Francuski mistik Nostradamus objavio je zbirku predviđanja prije gotovo 500 godina iz svog potkrovlja u Parizu, a mnoga su se već obistinila, uključujući Hitlerov uspon na vlast, Drugi svjetski rat, ubojstvo JFK-a i napade 11. rujna.

Ako je prorok, također poznat kao Michel de Nostradame, točan u svojim predviđanjima za 2023., čeka nas važna godina.

Povratak Antikrista

Nostradamus piše da će oko 2023. godine “Antikrist vrlo brzo uništiti troje. Njegov će rat trajati dvadeset i sedam godina. Nevjernici su mrtvi, zarobljeni, prognani. S krvlju, ljudskim tijelima, vodom i crvenom tučom koja pokriva zemlju.”

Ni za koga iznenađenje, antikrist je frajer s žudnjom za krvlju, što znači da bi mogao vrebati ispod laži i kravate bilo kojeg od brojnih svjetskih vođa ili globalnih elitista.

Normalizacija kanibalizma

Usred svojih brojnih proročanstava, Nostradamus predviđa da bi kanibalizam zbog slabe ekonomije mogao biti na pomolu u bliskoj budućnosti.

Mistik je napisao: “Nema opata, redovnika, nema novaka za učenje; Med će koštati mnogo više od voska za svijeće. Tako visoka cijena pšenice. Taj čovjek je uznemiren. Njegov bližnji da jede u svom očaju”

Ovo naizgled predviđa da će se kriza troškova života nastaviti u 2023., a mnogi se nadaju da je spominjanje kanibalizma metaforičko. Međutim, s obzirom na trenutnu fascinaciju kanibalizmom u Hollywoodu, mogli bismo svjedočiti slučaju prediktivnog programiranja.

Veliki rat

Još jedno predviđanje koje se ističe za 2023. je „veliki rat“.

Posebno se ističe jedan redak u Nostradamusovoj knjizi koji glasi: “Sedam mjeseci velikog rata, ljudi mrtvi kroz zlo. Rouen, Evreux neće pasti u ruke kralja.”

Ovo predviđanje moglo bi biti referenca na trenutni sukob između Ukrajine i Rusije, koji mnogi vide kao posrednički sukob između SAD-a, NATO-a i Rusije, koji prijeti da će se preliti preko granica i izazvati novi svjetski rat.

Katastrofa na Marsu

Nostradamus u svojoj knjizi predviđa da bi se potraga čovječanstva za koloniziranjem Marsa, koju predvodi tehnološki poduzetnik i vlasnik Twittera Elon Musk, mogla zaustaviti 2023. godine.

Prorok je napisao da će doći do “nebeske vatre kada se svjetla Marsa ugase”.

Sa Space X-om i Elonom koji su udvostručili svoja obećanja da “plan za Mars ide naprijed”, moguće je svašta očekivati…

Društveni nemir

Nostradamus je u svojoj knjizi napisao: “Prije ili kasnije vidjet ćete velike promjene – strašne užase i osvete.”

Ovo predviđanje nagovještava da bi se u nadolazećoj godini moglo dogoditi više društvenih i građanskih nemira.

Provjeri/newspunch.com

Foto naslovnice: screenshot newspunch.com

P O D I J E L I !

Slobodni Promatrač

1 KOMENTAR

VEZANO

najnovije