Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024
NaslovnicaNajnovijeNovo znanstveno istraživanje potvrdilo da se potpuno cijepljeni pretvaraju u superširitelje!!!

Novo znanstveno istraživanje potvrdilo da se potpuno cijepljeni pretvaraju u superširitelje!!!

Još jedan znanstveni rad prestižne kliničke istraživačke grupe Fakulteta Oxford, objavljen 10. kolovoza u časopisu The Lancet, naprosto „vrišti“ o besmislenosti i opasnosti provođenja „cijepljenja“ protiv COVIDA-19.

Studija je pokazala da cijepljene osobe nose 251 puta veće opterećenje virusom SARS-CoV-2 u nosnicama u odnosu na necijepljene!!!

Iako se u radu govori kako ublažava simptome infekcije, cjepivom se cijepljeni pojedinci pretvaraju u predsimptomatske superširitelje, jer su detektirana neuobičajeno velika virusna opterećenja koja nose, a da se pri tome još nisu razboljeli.

Ovaj fenomen može biti odgovor na pitanje zašto se diljem svijeta javljaju  nagli porasti slučajeva u visoko procijepljenoj populaciji, poput Izraela, Islanda i drugih.

Autori rada, Chau i drugi, pokazali su neuspješnost cjepiva i prijenos virusa pod strogo kontroliranim uvjetima u vijetnamskoj zatvorskoj bolnici u Ho Chi Minhu.

Znanstvenici su proučavali zdravstvene radnike koji dva tjedna nisu napuštali bolnicu. Podaci pokazuju da su potpuno cijepljeni radnici, otprilike dva mjeseca nakon primitka cjepiva Oxford/AstraZeneca COVID-19 (AZD1222), razvili, nosili i vjerojatno prenijeli varijantu Delta svojim cijepljenim kolegama.

Također, s gotovo 100 %-tnom sigurnušću su prenijeli varijantu Delta na osjetljive necijepljene ljude, uključujući i njihove pacijente. Sekvenciranje sojeva potvrdilo je da su radnici prenosili SARS-CoV-2 jedni na druge.

Zaključci ovog rada u potpunosti su u skladu s prethodnim istraživanjima koje je proveo dr. Timothy Farinholt i njegove kolege u SAD-u, a na osnovu kojih je direktor Centra za kontrolu i prevenciju bolesti u SAD-u (CDC) priznao da cjepiva protiv COVIDA-19 nisu uspjele zaustaviti prijenos SARS-CoV-2.

Dakle, postoje neoborivi dokazi da cijepljeni pojedinci izbacuju koncentrirane „virusne eksplozije“ u svoju okolinu i doprinose novim „valovima“ zaraze COVIDA-19. Ista stvar se događa i unutar zdravstvenog sustava, gdje cijepljeni zdravstveni radnici „sustavno“ inficiraju svoje suradnike i pacijente, izazivajući užasnu kolateralnu štetu.

Nastavak cijepljenja može samo pogoršati ovaj problem, posebno među liječnicima i medicinskim sestrama koji brinu o ugroženim pacijentima.

Zdravstveni sustav treba odmah zaustaviti cijepljenje!.

Izvor: chidrenshealthdefense.org

Conscious Pilat

VEZANO

najnovije