Petak, 24 svibnja, 2024
NaslovnicaWake upOd juhe od šišmiša do prijetnje nuklearnim ratom…

Od juhe od šišmiša do prijetnje nuklearnim ratom…

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Jedna jedinstvena akcija

Kina je idealni društveni model za globaliste, odnosno za super bogate obitelji i njihove sluge. Ona je s njihove strane bila „njegovana“ kao poligon još sedamdesetih godina prošlog stoljeća.

Rezultati koji su tamo postignuti jako su se sviđali globalistima, jer je uspostavljeno društvo super pasivne populacije, koja je većinski prihvatila obuku življenja s brojnim, proizvoljno zadanim besmislenim pravilima i ograničenom osobnom autonomijom.

Izazov globalistima je bio, još od ranih 2000-ih, kako prenijeti ovaj model u “slobodni” svijet s ukorijenjenom tradicijom onoga što oni nazivaju toksičnim i ekstremnim individualizmom i relativno velikom količinom osobnih sloboda.

Prvi pokušaj prenošenja kineskog modela bio je preko lažne pandemije. To je bila luda shema koju je pokrenula mala, ali glasna i dobro povezana skupina – kult. No, ova operacija se od početka pokazala prilično problematičnom.

Sjetite se mainstream medijske propagande kako je ovaj virus nastao u Kini i kako se Kinezi nose s opasnostima koje on donosi puno bolje od Zapada, na iznimno djelotvoran način, a to je njihova uobičajena „učinkovita“ nemilosrdnost. Ako je to dobro za njih, pa valjda je onda dobro i za sve.

Ovu propagandu je naslijedio pokušaj pokretanja orkestrirane rasprave u zapadnim medijima o tome trebaju li ljudska prava ponekad biti napuštena za kolektivno dobro, a rezultat je bio unaprijed određen da bude “da”. No, većina je odmah shvaćala da to nikako ne može biti ništa drugo osim velikog „NE“. Ali glasna manjina (potkupljena ili samo glupa) je vrištala „DA“, u nadi da će se kineski stil društvenog upravljanja polako uvoditi i na Zapad – za “spašavanje života”…

S druge strane, plandemiju su željeli okriviti i za umjetno stvorene nestašice hrane i rast cijena…

Sve ove metode su bile zamišljene da se do sredine 2021. trasira put prema onome da “ne posjedujemo ništa i budemo sretni”.

Međutim, ozbiljan nedostatak dogovora na najvišim razinama u određenim zapadnim zemljama (uglavnom SAD-u i Ujedinjenom Kraljevstvu) o prirodi i brzini tranzicije, plus za globaliste neočekivani otpor širokog spektra u cijelom svijetu počeo je usporavati stvari i fragmentirati početnu odlučnost.

Previše se ljudi „probudilo“ i shvatilo istinu o lažnoj prirodi ove „pandemije“, što je doprinijelo da ciljani zamah plandemije izgubi snagu i rasprši se u ovo što nam je danas od nje ostalo.

Što se zapravo dogodilo s plandemijom, teško je reći, ali očigledan je dojam da nije sve završilo onako kako su globalisti zamislili. Je li razlog tome bila loša suradnja između samih globalnih vođa, koji su u narodu prepoznati kao neprijatelji, poput Trudeaua i „zubate“ žene s Novog Zelanda?

Ovakav relativni neuspjeh plandemije, da stvori dovoljan početni impuls za pokretanje Velikog reseta, uvjerilo je elite da se ipak vrate modelu hladnog rata (nuklearnog rata).

Evidentno je da se tijekom ljeta 2021. dogovorio nastavak ratnog (hladnoratnog) programa, koristeći postojeće pristranosti i dugu povijest napetosti između NATO-a i Varšavskog pakta, a sve kako bi se stvorio novi dodatni impuls za pokretanje kotača Velikog reseta, kojeg očigledno nije baš tako lako pogurati.

U svakom slučaju, sada smo na pokušaju broj dva, a to je hladni rat, potaknut onim pravim, između Rusije i Ukrajine (kao personifikacije Zapada).

Hladni rat nastao je kao psihološki eksperiment u neposrednom poslijeratnom razdoblju i pokazao se vrlo informativnim i korisnim za upravljanje gomilom, kontrolu pažnje i utjerivanje straha. Obje strane umjetne podjele bile su, naravno, pažljivo vođene, s osmišljenim pričama, krizama generiranim kako bi se stvorio maksimalni realizam i potaknula dugoročna lojalnost, razmišljanje s predrasudama i reakcije na traume koje bi se pokazale kao višegeneracijske.

Hladni rat kao alat za masovno upravljanje napušten je 1980-ih u korist eksperimenta hedonizma ili usađenog neznanja, koji nije bio posebno uspješan u smislu stvaranja masovne psihologije.

Dugotrajno i pažljivo njegovano “plamište” u Ukrajini, sa svojom ugrađenom polarizacijom i potencijalom kolektivne traume odabrano je umjesto Sirije kao moćnije u svom potencijalnom učinku na zapadnu publiku.

Dogovoreno je da se usade podsvjesne i svjesne asocijacije na Drugi svjetski rat, kao i na Hladni rat.

Konfliktni i emocionalno rezonantni narativi su se naravno iskoristili i pažljivo podmetnuli tako da, kao u slučaju izvornog hladnoratovskog eksperimenta, nijedna strana nema jasnu moralnu prevlast i stoga se osobne predrasude pojedinaca mogu iskorištavati za različite svrhe.

Ukrajina je predstavljena kao žrtva, dok su se istovremeno širile uznemirujuće slike njihovih neonacista, a Rusija je označena kao agresor, sa svojom pričom o vlastitoj žrtvi.

Na ovaj način je osiguran siguran medijski rast polariziranih kontroverzi.

Dogovoreno je da će ruska “operacija” (njihova vojska to je odbila nazvati ratom iz vlastitih razloga) biti ograničena, bez jasnog rješenja ili ishoda najmanje 12 mjeseci, kako bi se dalo vremena da se drugi aspekti uvedu ovim novim načinom.

Složili su se da je pokušaj covida bio prebrz, pa bi drugom pokušaju trebalo dati više vremena.

Strah od eskalacije i nuklearnog rata promiče se izravno putem medija, „curenja informacija“ ili glasina, a sabotaže i sankcije se polako uvode kako bi se stvorile nestašice energije, hrane i povećanja cijena.

I tu smo danas… mislite li da se ovaj drugi pokušaj odvija po globalističkim željama?

Foto naslovnice: screenshot prepareforchange.net

P O D I J E L I !

Conscious Pilat

1 KOMENTAR

 1. odličan članak!!

  Kina, tojest kineski komunistički režim, je odavno ustvari ružni izrod globalističkog okultnog eugeničkog kulta

  ima stara poznata izjava Davida Rockefellera, negdje početkom 70-ih u kojoj je hvalio masovnog ubojicu Mao Ce Tunga rekavši otprlike ovako: kineska socijalna reforma, koju je sproveo Mao je jedan od najvećih poduhvata u povijesti, ma koliko je koštala..

  a ta “socijalna reforma”, kako je to umiljtao nazvao sotonjara i desetljećima glavni kum globalističke mafije, D. Rockefeller, koštala je sitnicu- milijune i milijune ljudskih života, koje je ukokao njegov pajdo, Mao.

  a u onom scenariju fiktivne pandemije koju je Zaklada Rockefeller objavila 2010. i gle čuda, “vidovnjački potrefila” kako će se odvijati plandemija 10 godina kasnije, baš su najviše nahvalii Kinu, rekavši tamo, da će Kina u toj pandemiji poduzeti najbolje mjere da suzbije pandemiju i da će mjere totalne kontrole stanovništva ostati i nakon pandmeije

  još 60-ih godina, glavna organizacije globalističke bankarsko-oligarhijske mafije u SAD i stvarna vlada SAD-a u sjeni, Rokefelerovo Vijeće za vanjske odnose-CFR, donijelo je odluku da se postepeno sprovede “normalizacija” odnosa sa Maovom komunističkom Kinom. Zato je bio zadužen stari mafijaš (koji je tada još bio mlad), Kissinger, visoki član CFR-a ,koji je ranih 70-ih kao ministar vanjskih poslova SAD-a. sprovodio tu normalizaciju sa svojim osobnim prijateljem Maom Ce Tungom.

  ne treba biti neki stručnjak , a da se naprosto logički zaključi da je kasniji kineski fašističko-eugenički zakon, sa kojim se kineskim obiteljima zabranjivalo da imadnu više od 1 djeteta, vjerojatno bio maslo globalističlih eugeničkih sotonjara iz globalističkog kulta i Rockefelerove ekipe Rimskoga kluba.. Koji su godinama otvoreno svršavali u gaće od pohote, hvaleći taj kineski zakon na sav glas. I branili su ga od kritika u zapadnoj javnosti,. David Rockefeller je oduvijek bio obožavatelj tog zakona, kao i mnogi drugi iz globalističke ekipe.. kao npr.osnivač CNN-a , milijarder Ted Turner, koji je uvijek branio taj zakon i hvalio ga i predlagao da se takav zakon uvede i u SAD-u i svim drežavama svijeta.

  dovoljno je samo pročitati koje fašističke luđačke prijedloge su u knjizi Rimskog kluba Eccoscience početkom 70-ih iznosili njeni autori Paul Ehrlich (danas savjetnik pape i Vatikana iako ateistički židov) i James Holdren (bivši savjetnik Obamine vlade) da se potpuno kontrolira trudnoća i rađanje djece na Zapadu i cijelom svijetu, da se ženama ugrade neke sprave koje će kontroliratu rađanje, i samo ako elita-vlast dozvoli – žena može roditi i ta bi se sprava “otključala” da žena rodi, ali inače ako režim kaže ne- nijedna žena ne smije roditi, tojest ne može uopće začeti dijete. tako su fanatici to zamišljali..
  a u Kini se baš sprovodilo nešto slično. ne sa “spravama”, jer tada nije bilo takve tehnologije za kontracepciju i kontrolu začeća, o kojoj su sanjale sotonjare iz Rimskoga kluba, već sa običnim brutalnim načinom diktature

  Taj kineski zakon je bio na snazi preko 30 godina, i sprovođen je najbrutalnijim metodama. ako bi neka obitelj već imala 1 dijete, a žena bi opet zatrudnila i režim to doznao, ta bi se trudnica odmah uhapsila i vodila na prisilni pobačaj, svejedno u kojem je mjesecu žena bila trudna, u prvom ili devetom… a njen muž bi išao u zatvor.

  Tako je za preko 30 godina u Kini ubijen ogroman, nepoznati broj nerođene djece , desetci milijuna djece, kroz pobačaje, prisilne pobačaje od strane režima, ali i pobačaje, koje su vršili sami roditelji nerođenog djeteta. Jer, posebno u seoskim područijma, ako bi žena po prvi put bila trudna i muž doznao da će dijete biti žensko, žena bi odmah pobacila, jer se htjelo imati muškog nasljednika, a pošto je dakle dopušteno imati samo 1 dijete, tako bi mnogi bračni parovi pokušavali i pokušavali sve dok ne bi uspjeli dobiti muško dijete. ali bilo je još strašnijih stvari, ne samo da su ubijana ženska nerođena djeca, već i ona koja su bila već rođena.
  dakle, ako bi neki bračni par dobio prvo dijete, a to je bila djevojčica, a oni ranije nisu mogli saznati kojeg će spola biti dijete i dakle nisu mogli pobacati, – dešavalo se da ubiju živo vlastito dijete- tu djevojčicu, da bi onda opet mogli pokušati dobiti muško dijete.

  sve to je nakon 30 i nešto godina trajanja tog zakona dovelo do katastrofalnih posljedica, poremećaja te neke prirodne ravnoteže između broja muške i ženske populacije, koja je u normalnim okolnostima (bez teških ratova, katastrofa i slično), u svakoj državi otprilike pola-pola, 50:50%.. zato je u Kini nakon 30-ak godina, drastično opao broj ženske populacije, a porastao broj muške populacije,

  i dakle vjerojatno je i taj kineski zakon koji je bio na snazi preko 30 godina, također bio eksperiment globalističkog kulta, kojega je kineski okultni komunistički režim revno sprovodio, kao što je i distopijska korona diktatura, danas također eksperiment u režiji istog tog globalističkog kulta i opet kineski režim to isto tako revno sprovodi.
  To da se vlast kofol želi brinuti za to, da kontrolira broj populacije, kofol zbog brige da bi previše stanovnika se ne bi moglo prehranjivati i bili bi presiromašni je naravno loš vic. Jer elita i režimi se u povijesti nikada nisu brinuli o tome. Sirotinja se uvijek rađala, i oni koji nisu mogli preživjeti, nisu preživjeli, umirali su..

  ali baš to obrazloženje– kontrola broja populacije, umotano u celofan dobrih namjera, dobročinstva za stanovništvo je osnova taktike eugeničkih sotonjara iz globalističkog kulta, koji seru tu mantru ima više od 100 godina.,
  Dakle pogledajmo tu logiku; super bogate osobe, zbog srceparajuće brige da previše stanovnika na zemlji neće imati što jesti i da će biti previše siromašni- žele to spriječiti na taj način- da spriječe da se ta sirotinja uopće rodi!! dakle, nećeš se roditi, nećeš živjeti i onda ne možeš ni gladovati niti biti siromašan- problem rješen. Eto baš to ta sotonjarska banda propovjeda 100-injak godina, ali nevjerojatno je kako dio predebilnog stanovništva, posebno onoga iz liberalno-ljevičarskog kuta to puši, iako se to odnosi i na njih same. Ali oni ipak vjeruju eliti–da ta elita zaista iz dobrih i plemenitih namjera po sirotinjskim predjelima afrike gradi klinike za pobačaje, dijeli sva moguća sredstva za kontracepciju i vrši tajno sterilizaciju.
  logički se pitajući, zašto bi vlast jedne velike države, velike sile, dobrovoljno željela smanjiti broj vlastite populacije? kad baš takvi režimi žele da imaju što više ljudi, da im država i nacija budu jače. ? zašto je dakle kineski režim preko 30 godina želio smanjiti broj vlastitog stanovništva?

  Zato što je taj režim duboko zao i uključen u okultni globalistički kult, čije naloge izvršava. I zato što ne samo ovom režimu, već svima koji su uključeni u okultni kult, ljudski život nije vrijedan ni pišljiva boba.

  Isto to logičko objašnjenje je i za današnje ponašanje kineskog režima, koji faktički cijelu državu skoro 3 godine drži kao u konclogoru, sa neprekidnim lokdaunima i pri tome namjerno uništava vlastitu ekonomiju. Tojest sa tim uništavanjem šteti se ponajviše tom običnom stanovništvu.
  Dakle; imamo vrlo zao, beskrupozlozan komunistički diktatorski režim, koji a da ne trepne okom, masovno ubija i terorizira vlastito stanovništvo: od Maovih masovnih pokolja, pravog genocida 50-ih i 60-ih godina, pa preko dugogodišnjeg tihog genocida sa ovim fašističkim eugeničkim zakonom, samo 1 dijete po obitelji, pa sada do ove nevjerovatne okrutne distopijske korona diktature.
  I imamo kinesko stanovništvo, nevjerojatno poslušno i podaničko (kao i većina drugih dalekoistočnih azijatskih naroda), na kojem je očito puno lakše izvoditi takve eksperimente i probati svaku gadost, nego nad ostalim nacijama i etnijama u svijetu.
  Eto zato je Kina to što je.
  Zato je i Gates pun hvale za kinesko stanovništvo.

  vjerojatno, nijedan drugi narod, etnička skupina u svijetu ne bi ovako dopustio da mu režim preko 30 godina fakltički kontrolira, što ljudi rade u svojim spavaćim sobama i da li prave djecu ili ne. samo kinezi su to šutke trpili. Kao što i sada većinom šutke trpe, da ih režim svakodnevno brutalno maltretira.

  ali, očito je da su gospodari kulta pokušali stroge mjere na kineski način i u nekim zapadnim državama, ponajviše u kanadi, australiji i novom zelandu. Baš u australiji i n. zelandu su neki čelnici odavno bili povezani sa kineskim režimom i pokušali sprovoditi tako stroge mjere u ovim državama, a u 2 plandemijske godine,bilo je u zapadnim zemljama, osim australije i n. zelanda, također u Njemačkoj Italiji i drugim zemljama, dosta propagandista povezanih sa WHO-om i kineskim režimom, koji su na zapadu hvalili kineske mjere i zahtjevali “zero covid” strategiju i u zapadnim zemljama.. vjerojatno je i to bio dio eksperimenta, da se kineske mjere pookušaju primjeniti i u nekim zapadim zemljama..

  nije teško zaključiti, da i ogroman ekonomski uspon Kine u zadnjih 30 godina ne bi mogao biti ostvaren, bez pomoći globalističkog kulta iz SAD-a i Zapada… kojemu očito nije bilo u interesu, da krajem 80-ih i početkom 90-ih u jeku općeg sloma komunizma- dođe do sloma komunizma i režima u Kini, i tako bi se Kina vjerojatno tada prije 30-ak godina raspala kao što su se raspali i SSSR i Jugoslavija. Tibet mi možda dobio nezavisnost, možda vjerovatno i ujgurski muslimanski dio Kine, koji su oba po površini ogromni. Dakle, gospodarima globalističkog kulta je radije bilo u interesu, da ta komunistička diktatura koju je stvorio Mao, preživi. da ta Kina ostane cjelovita. a da bi preživjela, zato su joj vjerovatno dali ogromnu lovu i pomoć za ekononsmki napredak. Nausprot tomu, kultu je bilo u interesu da komunizam i SSSR u Europi propadnu, naprosto zato jer su bili prepreka “ujedinjenju” Europe.

  Za kult je Kina i u tom smislu obećana zemlja: tamo mogu graditi i praviti sve što požele dok si reko keks, otvarati nove tvornice, praviti i probati svaku novu tehnologiju, bez ikakvih problema da se ne moraju brinuti o tricama i kučinama, kao ljudska prava, demokracija i slično…
  mogu isprobavati digitalnu kontrolu, 5G , 6G, razne genetske eksperimente i slično, koji su na zapadu zabranjeni, ili za koje postoji stotinu zakonskih prepreka.. sve sve živo se može u Kini.

  kada kineski režim želi praviti nešto novo; bilo što neki veliki projekt, tvornicu, prugu, bankarski centar , bilo što, tu se ne pita nikoga, već se to odmah radi, ako treba, sravni se sa zemljom cijela sela, i stanovništvo iseli i oduzme im se zemlja…

  I očito mogu isprobavati svaki totalitarni socijalni eksperiment na kineskomn stanovništvu, bez veće pobune

  dakle, što god se na zapadu ne može, u Kini sve može, brzo i jeftino.. pa zato je Kina puna zapadnih firmi i banaka, na svakokm koraku;: njemačkih, američkih, britanskih i drugih.

  naravno da Kina ne bi mogla na zapadnom tržištu izvoziti niti iglicu, da SAD i EU žele da to blokiraju. Zato je Kina preplavila zapadno tržište sa svkakom mogućom robom.. Jer Ni SAD ni EU nisu suverene, već su pod upravom istog globalističkog kulta, kao i Kina sama.
  naravno da Kina isto tako ne bi mogla graditi ni pelješki most ni ništa drugo po Europi da nema dopuštenje SAD-i EU-a, to jest stvarnih gospodara. ali se naivnoj javnosti u igrama gepolitike sugerira, da je Kina eto tako ekonomski jaka, da SAD i EU ne mogu spriječiti njeno širenje.. smijurija… zar netko misli, da EU to zaista želi, da EU ne bi mogla zabraniti hrvatskoj vladi da nam Kina gradi pelješki most? EU koja inače zabranjuje prodaju krivih krastavaca,. I da američka vlada ne bi mogla zabraniti kinesku ekspanziju na američkom tržištu i to za 5 minuta da to stvarno hoće.
  pa zar netko misli, da Zapad zaista to hoće, da ne bi mogao ekonomski uništiti Kinu sa zabranom uvoza, sankcijama, špekulacijama na burzi itd.. i to vrlo brzo.
  Trump je nešto pokušao u tom smjeru, imajući u vidu američko stanovništvo, da zaustavi kinesku ekspanziju u SAD-u, i zaštiti nacionalnu ekonomiju, ali su ga stvarni gospodari očito u tomu spriječili. Oni, koji su mu kasnije i oteli dobivene izbore.

  Ti isti su Kini omogućili taj ekonomski uspon – gospodari globalističkog kulta, vlasnici novca, oni koji štampaju novac i vlasnici su svih središnjih banaka na svijetu, i kineske središnje banke… Ti isti su sa kineskim režimom i organizirali plandemiju. Bez kineskog režima, koji je prvi zapoečo s predstavom, plandemija ne bi tako mogla ni biti organizirana.

  spominjao sam ovdje nedavnu posjetu njemačkog kancelara Scholaz Kini. za vrijeme koje, Scholz ni jednom rječju nije spomenuo kinesku korona diktaturu.. to je sasvim svjedeno svim zapadnim “demokratima”.. niti Biden, ni Macron, ni von der Leyen, ni ostali, nitko ne kritizira Kinu zbog distopijskog korona fašizma. Već samo zbog geopolitičkih igrica, oko Tajvana, zbog kofol ekonomskog insceniranog sukoba i slično… Hoće li kineski režim zatvoriti, mučiti, streljati, zaklati.. toliko i toliko milijuna vlastitih građana pod maskom zaštite od korone- to je na Zapadu svima potpuno svjedeno. sve spada u “borbu protiv pandemije”

  uoči te posjete Kini, Scholz i njemačka vlada su prodali dio velike hamburške luke Kini… dakle, dok kineski režim sa trajnom korona diktaturom i zaključavanjima uništava dio vlastite ekonomije, i oštećuje vlastite luke, kao šangajsku, ali oni kupuju dio njemačke luke i imaju love za to, pa naravno jer oni koji štampaju lovu, mogu im dati love koliko hoće… kao što imaju love i za sve te ogromne totalitarističke mjere kontrole i digitalne kontrole stanovništva na svakom ćošku..

  sličan je primjer i to da su npr. na onoj vježbi pandemije koronavirusa event 201, krajem 2019 u new yorku u organizaciji WEF-a , WHO-a i Gatesa.
  (gdje su sudjelovali i kinezi), sudjelovali i predstavnici nekih velikih svjetskih koncerna, kao njemačke zrakoplovne kompanije Lufthansa, najveće u europi i jedne od najvećih u svijetu…

  nakon početka plandemije i mjera zaključavanja koja su trajala cijelu prvu godinu plandemije, kada je skoro sav zračni promet bio obustavljen, Lufthansa je imala gubitke u milijardama eura… ali direktor Lufthanse, koji je bio na toj vježbi event 201 je znao što će se dogoditi. dakle nema zime, Merkeličina vlada je Lufthansi i svim velikim koncernima dala obeštećenje i pomoć u milijaradma eura..dok su mnoga mala i srednja poduzeća propali, otišli u stečaj. što je i bio dio plana.

VEZANO

najnovije