Utorak, 7 veljače, 2023
NaslovnicaNajnovijeOdgovor prof.dr. Tomislava Domazeta-Loše Indexovoj petorci i prof. Đikiću

Odgovor prof.dr. Tomislava Domazeta-Loše Indexovoj petorci i prof. Đikiću

4.7
(75)

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Nakon što je prof.dr. Tomislav Domazet-Lošo u svom videu, kojeg smo objavili 5.prosinca 2021. godine, iznio cijeli niz vrlo opasnih činjenica vezanih za mRNA cjepiva i optužio „okultnu pseudoznanost“ da ih pokušava prikriti, uslijedila je hitna reakcija plaćeničke „bojne“ iz redova portala Indeks.hr.

Naime, ovaj portal je s potpisom Nenada Jarić Dauenhauera, kojeg ste vjerujemo dosad već primijetili po vrlo objektivnim člancima, objavio članak s očitom namjerom difamacije i diskreditacije prof.dr. Tomislava Domazeta-Loše.

U članku je angažman dobilo i četvero ljudi koji su nam ugmizali u živote otprilike s početkom ove „pandemije“. Radi se o manje poznatoj genatičarki s PMF-a u Zagrebu Ivani Ivančić Baće, zatim o molekularnom biologu s Imperial Collegea u Londonu Borisu Lenhardu, predstojnici Zavoda za molekularnu biologiju Instituta Ruđer Bošković i članici Znanstvenog savjeta Andreji Ambriović Ristov i molekularnom biologu Kristianu Vlahovičeku s PMFa u Zagrebu.

Potaknut ovim člankom, ali i gostovanjem prof. Đikića na Z1 televiziji u emisiji Press klub, prof.dr. Tomislav Domazet-Lošo objavio je najnoviji video u kojem odgovara na objede i neistine koje su iznijete, kako u indeksovom članku, tako i u emisiji u kojoj je gostovao prof. Đikić. Inače, urednik emisije Press klub, Tihomir Dujmović, pozvao je i prof. Domazeta-Lošu u emisiju, no ovaj je to odbio kada je saznao da emisija neće ići uživo.

U videu odgovora, nakon podrobnog objašnjenja zašto su napadi na njega neutemeljeni i činjenice o mRNA cjepivu izvrnute, Domazet Lošo poručuje:

„Potrebno je pod hitno zaustaviti ucjene i prisiljavanje ljudi, a osobito djece, na cijepljenje eksperimentalnim cjepivima, neprovjerenim na genomsku gradnju, genotoksičnost i kancerogenost! Borba za istinu i našu djecu se nastavlja!“

Izvor: YouTube (Daljovidnica)

Ocijenite članak

Kliknite na srce za ocjenu!

Prosječna ocjena 4.7 / 5. Ukupno glasova: 75

Zasad nema glasova! Budite prvi tko će ocijeniti članak!

VEZANO

najnovije