Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024
NaslovnicaVijestiOko 20% krava nakon ubrizgavanja mRNA injekcija umire trenutno. Je li preživjela...

Oko 20% krava nakon ubrizgavanja mRNA injekcija umire trenutno. Je li preživjela stoka daje prehrambene proizvode sa spike proteinima?

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Inficirana hrana?

Uzgajivači mlijeka u Australiji prisiljeni su ubrizgavati opasna mRNA cjepiva koja sadrže spike proteine ​​u stoku samo kako bi mogli nastaviti poslovati. Baš kao i kod ljudi, ubodi izazivaju ozbiljne reakcije kod mnogih životinja i veliki postotak njih umire trenutno.

Prema izvješćima, 35 od 200 krava pretrpjelo je “trenutačnu smrt” nakon što im je dano otrovno cjepivo.

Analitičari smatraju da je obavezno cijepljenje krava izravan napad na opskrbu hranom,a mnogi od njih se pitaju je li njihovo mlijeko i drugi nusproizvodi sadržavaju šiljak proteina koji čini štetu.

“DNK mliječnog stada je promijenjen. Mlijeko je promijenjeno i vi ga konzumirate. Promijenjen je sastav maslaca, jogurta, sira i mesa. Hoće li piletina i drugo meso biti sljedeće?”, navodi se na web stranicama dobrotvorne tvrtke Principia Scientific International (PSI).

Prema PSI, svi bi trebali biti oprezni pri konzumiranju mliječnih proizvoda, kao i goveđih proizvoda poput hamburgera. PSI je nadalje predložio uzgoj vlastite hrane i razvoj stada koja su privatna i necijepljena.

“Vrijeme je da se osnuje udruga za poljoprivredna gospodarstva s članovima poljoprivrednika koji nisu dio sustava, imaju stada ili životinje koje nisu izbodene ili obilježene kako bi zajednica privatnih ljudi mogla biti potrošači organski proizvedene stoke”, dodaje se.

Novi Južni Wales (NSW) prvi je imao stada goveda kojima je ubrizgana mRNA. Razlog vlade NSW-a za akciju cijepljenja životinja je da ih zaštiti ne samo od Wuhanskog koronavirusa (COVID-19), već i od slinavke i šapa (FMD) i bolesti kvrgave kože.

Prema riječima zamjenika premijera i ministra za regionalni NSW Paula Toolea, ovaj je potez važna prekretnica prema osiguravanju tehnologije cjepiva koja će zaštititi australsku stočarsku industriju vrijednu 28,7 milijardi dolara.

Državljani NSW-a u vladi shvaćaju prijetnju od šapa i bolesti kvrgave kože iznimno ozbiljno, a ova prekretnica je još jedan korak naprijed u pripremi za potencijalno izbijanje”, rekao je Toole, te dodao da je već pisao proizvođaču cjepiva da prihvati njegov izazov i razvije cjepiva spremna za upotrebu i proizvodnju u NSW-u do 1. kolovoza sljedeće godine.

Drugim riječima, nema znanosti uključene u nedavnu akciju cijepljenja mRNA na stadima goveda.

“COVID-19 pokazao nam je da se moraju istražiti svi mogući putevi u razvoju cjepiva“, rekao je Toole, govoreći o tome kako je odobrenje mandata za cjepivo bilo ubrzano.

Ministar poljoprivrede Dugald Saunders rekao je da je američka biotehnološka tvrtka Tiba Biotech dobila odriješene ruke da izbaci što više injekcija mRNA kako bi navodno zaštitila australsku stočarsku industriju od više milijardi. Rekao je da je ključno razviti mRNA cjepiva za FMD i kvrgavu kožu što je brže moguće.

Provjeri/newspunch.com

P O D I J E L I !

Provjeri

VEZANO

najnovije