Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024
NaslovnicaNajnovijeOtvoreno pismo 200 liječnika predsjedniku austrijske liječničke komore: „Cijepljenje nije uspjelo, a...

Otvoreno pismo 200 liječnika predsjedniku austrijske liječničke komore: „Cijepljenje nije uspjelo, a četvrti val je val cijepljenih!“

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Skupina austrijskih liječnika, kojih je svakim danom sve više, organizirala je u Beču na otvorenom konferenciju za tisak, jer, kako su naveli, sve više liječnika ne želi više šutjeti.

“Ovo je najveći medicinski skandal svih vremena”, rekao je prof. dr. Andreas Sönnichsen, specijalist interne i opće medicine. Kritizirao je nepostojanje baze podataka za obvezno cijepljenje.

“Cijepljenje nije uspjelo”, rekao je Sönnichsen, te dodao kako se u Velikoj Britaniji već otvoreno priznaje ono što se u Austriji još prešućuje: “Četvrti val je val cijepljenih. U bolnicama i na jedinicama intenzivne njege pretežno su cijepljeni. Naime, oni su se cijepili prije više od šest mjeseci i često se u izvješćima navode kao necijepljeni”.

Kako prenosi Austrijska novinska agencija APA, na tiskovnoj konferenciji se čulo kako je provedeno cijepljenje u dva navrata (s dvije doze) praktično neuspješno, a sada se nudi kao neophodno i treće.

Potpisnici pisma su nezadovoljni što ih se stigmatizira i prijeti otkazima, velikim novčanim kaznama i oduzimanjem licenci svima koji imaju drugačije mišljenje. Prema njihovom mišljenju, predsjednik Liječničke komore “stavio se u službu politike i hajke na svoje kolege”.

Na konferenciji se čulo kako je Europska agencija za lijekove (EMA) registrirala više od milijun nuspojava u EU, a Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) je do 12. studenoga 2021. registrirala 2.457.386 slučajeva u svijetu. Bez obzira na to, cjepiva se u Austriji proglašavaju kao niskorizična i sigurna. “Dugoročni učinci u razdoblju dužem od pet godina potpuno su neizvjesni”, naglasili su okupljeni liječnici.

Informacija preuzeta s Kroativ.at

Slobodni Promatrač

VEZANO

najnovije