Nedjelja, 19 svibnja, 2024
NaslovnicaWake upPa dobro, koji je vrag ljudima da pristaju na oduzimanje vlastitih sloboda?!

Pa dobro, koji je vrag ljudima da pristaju na oduzimanje vlastitih sloboda?!

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Nevjerojatno…

Toliko je već rečenica napisano na ovu temu (bar na ovom portalu), toliko montiranih videa u kojima se sve zorno opisuje kako će i što biti ukoliko ne reagiramo ispravno kao kolektiv, a opet svi imamo u krugu poznanika ljude koji imaju gadnih problema s buđenjem iz „anestezije“ koju im dnevno ubrizgava mainstream narativ.

Da je sve upravo onako kako vas izvještavamo ovim putem dokazuje i činjenica da ne poznajem nikoga tko je doživio „buđenje“, pa se nakon nekog vremena ponovo vratio u „krevet“, bar ne po pitanju jednog narativa. Pod definicijom jednog narativa podrazumijevam jedan izdvojeni narativ, jednu priču iz „buketa“ narativa sa zajedničkim ciljem, a to je uspostava totalne kontrole nad svakim stanovnikom Zemlje. Virus, rat, klima…a bit će toga i još…

Sigurno ste i sami primjetili nevjerojatnu količinu kognitivne disonance koju je s početkom rata u Ukrajini doživio velik broj ljudi, tamo krajem veljače ove godine. I to je potpuno razumljivo, jer se u čitavoj ovoj zločinačkoj zavjeri protiv čovjeka, koriste iskonski ljudski strahovi kako bi se čovječanstvo stjeralo u kut i usmjerilo upravo u onom smjeru u kojem to žele zločinci…strah od bolesti, strah od rata, strah od smrti…i sve to vodi u „kavez“.

Ovdje ne želim osuđivati ljude koji nemaju snage, volje, ni kapaciteta da proniknu urotu, već se prvenstveno baziram na one koji „razumiju i pristaju“. Ovdje postavljam pitanje svima nama zašto svjesno pristajemo na oduzimanje vlastitih sloboda?

Koncept nametnutog razmišljanja „ma to je samo….“ daleko nas je doveo po pitanju gubitka svih sloboda. Ako mislite da se radi samo o ružnoj povijesti, pričekajte par mjeseci za donošenje konačne oduke…

Covid potvrda je samo mali početni „okidač“ ukidanja svih naših ljudskih sloboda. Probali su, djelomično uspjeli…slijedi ponovni pokušaj…SVE JE NA NAMA!

Foto naslovnice: pixabay.com

P O D I J E L I !

Conscious Pilat

VEZANO

najnovije