Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024
NaslovnicaNajnovijePad broja stanovništva idealna prilika za provedbu agende useljavanja

Pad broja stanovništva idealna prilika za provedbu agende useljavanja

Čitajte između redaka…

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Danima se već zbrajaju dojmovi o 396.000 stanovnika manje u Hrvatskoj, no ono što je jučer izjavio njen premijer ne bi smjelo ostati neprimijećeno i neprokomentirano, jer bi moglo otvoriti oči još uvijek pretežno uspavanom, ali i plandemijom izmrcvarenom puku.

Naime, na jučerašnjoj press konferenciji premijer je u opsežnom izlaganju pokušao demistificirati i puku pojasniti kako on i njegova vlada nisu krivi što je, eto u posljednjih deset godina nestalo stanovništvo koje odgovara nestanku gradova veličine današnjeg Splita, Rijeke i Osijeka zajedno. Kriva je Europska unija, krivi ste svi vi šta se ne razmnožavate, bla, bla, bla…tko će to više slušati, zaista je to već teško i pratiti…

No, ono što nam je „upalo u uho“, a smatramo da ne bi smjelo proći nezapaženo, je trenutak napada iskrenosti kojeg je premijer doživio tijekom jučerašnje konferencije. Naime, nakon izlaganja i pokušaja detekcije problema katastrofalnog stanja kojeg je otkrio popis stanovništva, šef vlade i predsjednik HDZ-a je rekao kako nitko ne može biti zadovoljan smanjenjem broja stanovnika, ali i da to nije neočekivano, te da obećava da će ova vlada učinit sve da „negativne trendove UBLAŽI“!!! No, nije to najgore jučer izrečeno, jer rečenice koje su uslijedile, zapravo razotkrivaju metodu kojom se to namjerava i napraviti:

„Mi JOŠ nismo u situaciji da Hrvatska te trendove kompenzira useljavanjem. Vi kad pogledate najveći broj ljudi koji se rađa u mnogim zapadnim zemljama, kad gledate porijeklo djece, onda ćete vidjeti da su mnogi od njih djeca useljenika. Znači to su sve činjenice koje treba staviti na stol, bez nekakvog opravdavanja.“

Pročitajte još koji put ovaj navod, jer se u njemu krije i naša budućnost u narednim godinama. Samo je pitanje vremena kada će nam pokušati ovaj demografski slom prikazati kao situaciju koju više ekonomski ne možemo podnijeti, što zbog manjka radne snage, što zbog nemogućnosti isplate mirovina u mirovinskom sustavu koji upravo ovisi o radno aktivnoj generaciji, a koje je sve manje.

Trenutno nije situacija za plasiranje ove useljeničke priče, jer vlada ima aktivne i druge agende koje mora provesti, poput plandemije i izdajničkog uvođenja eura, ali zasigurno će, kako je i sam premijer rekao, ova priča brzo doći na stol.

A što drugo i očekivati od briselskih poslušnika, nego da provode globalističke agende…dok naši budući sugrađani već nestrpljivo čekaju iza žice na nekoj od europskih granica.

Conscious Pilat

VEZANO

najnovije