Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024
NaslovnicaWake upPad zapadne civilizacije kojom dominiraju luciferijanci je neophodan za ljudski napredak

Pad zapadne civilizacije kojom dominiraju luciferijanci je neophodan za ljudski napredak

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Što prije, to bolje…

Gotovo sve institucije moderne zapadne civilizacije koče čovječanstvo u napretku, istini, slobodi i sreći. Vlada, mediji, zabava, sport, obrazovanje, financije, tehnologija, znanost, medicina i još mnogo toga, preuzele su antiljudske, luciferske sile koje guraju politike ukorijenjene u čistom zlu:

 • Dotjerivanje djece, nametanje pedofilije i transrodnosti
 • Sotonizam i luciferska indoktrinacija
 • Transhumanizam
 • Depopulacija
 • Masovna cenzura i potiskivanje ljudskog znanja i istine (Google, Facebook, YouTube, Twitter, itd.)
 • Masovno trovanje čovječanstva otrovnom hranom, otrovnim lijekovima i otrovnim lažnim vijestima
 • Masovna poslušnost i autoritarna kontrola nad postupcima pojedinaca
 • Masovni nadzor / totalna invazija na privatnost
 • Uništavanje izvora hrane (glad/izgladnjivanje/nestašica)
 • Uništavanje energetskih izvora koji održavaju funkcioniranje ekonomija
 • Projektirano biološko oružje označeno kao “cjepiva” koje je dizajnirano za postizanje globalnog genocida
 • Napadi na obiteljske vrijednosti, bijelce, heteroseksualne parove, razum, racionalnost i normalnost
 • Napadi na biosferu/geoinženjering

Bijela kuća sada vrlo otvoreno zapošljava sotonističke homoseksualce poput Demetrea Daskalakisa, dajući do znanja kako žele da se zna da vladaju luciferijanski homoseksualci.

Fotografija koja kruži internetom pokazuje svu izopaćenost kabale perverznjaka i nakaza Bidenove Bijele kuće koja izgleda nešto poput “Sotoninih zlih osvetnika”. (“Admiral” s lijeve strane toliko je psihički bolestan da misli da je žena, a trenutno jedna četvrtina demokrata zapravo vjeruje da muškarci mogu zatrudnjeti…).

U takvom kaosu istinskih vrijednosti, koliko je zapravo iznenađenje da Bidenov režim također forsira i sakaćenje djece, pedofiliju, sodomiju i indoktrinaciju djece u javnim školama? No, sve to nije samo isključivo vezano za Bijelu kuću.

Sve ovo također je prisutno u Kanadi (Trudeau), Velikoj Britaniji, Njemačkoj, Francuskoj, Australiji, Ukrajini… Gotovo sve nacije Zapadne civilizacije vode demonski čudaci i perverznjaci koji preziru čovječanstvo i koji obožavaju Sotonu. Oni to više i ne skrivaju. Demoni su izašli da ih vidi cijeli svijet.

Što više razumijete razinu čistog sotonskog zla koje je zahvatilo vlade i institucije Zapadne civilizacije, to je lakše shvatiti da je njihov kolaps nužan da se čovječanstvo oslobodi njihove vladavine.

Čovječanstvo nikada neće biti slobodno (i zdravo) dok ove nakaze, perverznjaci, demoni i luđaci koji „dotjeruju“ djecu ostaju na vlasti. Nadolazeći kolaps zapadnoeuropskih demonskih vlada (i lažnih fiat valuta) zapravo je blagoslov za svijet. To ne znači da neće biti patnje, ali propast ovog luciferijanskog globalnog kontrolnog kartela apsolutno je neophodan za ponovno utemeljenje i ponovnu izgradnju ljudskih društava na istinskim vrijednostima.

Možda vam to ne izgleda tako, ali imamo „sreću“ što zapadne nacije kojima dominiraju luciferi same sebe demontiraju politikom ekonomskog samoubojstva. Prekidaju vlastitu opskrbu energijom, opskrbu hranom i infrastrukturu, zahtijevajući kraj ljudske civilizacije putem politike “zelene” energije i LGBT sakaćenja djece, u kombinaciji s genocidnim “cjepivima” i masovnim trovanjem svijeta pesticidima, herbicidima i chemtrailsima.

Toliko su manijakalno ludi i arogantni da još ne shvaćaju da su već pokrenuli kotače koji će uništiti cijeli Zapad, rušeći vlade, središnje banke i institucije koje su sve ukorijenjene u demonizmu i antiljudskim planovima. Oni će postići vlastito uništenje. 

U međuvremenu, oni koji se spremaju preživjeti imploziju proći će kroz pakao koji će biti oslobođen, pozicionirajući se kako bi pomogli u ponovnom osnivanju i obnovi ljudskog društva nakon kolapsa trenutnog luciferijanskog sustava.

Vrijeme je da se doživotno zaključaju „dotjerivači“ djece i svi tirani budućnosti čovječanstva. Čovječanstvo je na točki s koje nema povratka, postojeći sustav se ne može popraviti iznutra, njega treba u potpunosti demontirati. Najvažnije pitanje u ovom trenutku je: predajemo li se tiraniji ili zauzimamo stav za budućnost ljudske slobode?

Izbor je naš. Birate li slobodu?

Provjeri/naturalnews.com

Foto naslovnice: naturalnews.com

P O D I J E L I !

Conscious Pilat

VEZANO

najnovije