Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024
NaslovnicaNajnovijePCR testom do oružja za masovno uništenje određenog dijela stanovništva

PCR testom do oružja za masovno uništenje određenog dijela stanovništva

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr i YouTube: https://www.youtube.com/@provjeri_hr

Weapon of mass destruction

(Mišljenje) Brzinu kojom padaju jedna po jedna teorija zavjere već je vrlo teško i pratiti. Najnoviji “pad” se dogodio onoj “teoriji” da se PCR testom uzima DNK prilikom testiranja na koronavirus.

Naime, prije točno tjedan dana, prilikom posjete francuskog predsjednika Rusiji, Macron je odbio napraviti ruski PCR test, jer Francuzi nisu htjeli dopustiti da se Rusi domognu njegovog DNK-a.

Ovo je izravno priznanje da se prilikom testiranja PCR testom ljudima uzima DNK i to bez njihovog informiranog pristanka! Zbog čega se to radi, tko to radi i u koje svrhe?

Moguće je da se zasad prikupljaju podaci u pojedinačnim državnim bazama podataka ali budući da je jasan cilj uspostave novog svjetskog poretka kao neke vrste jedinstvene države, izgledno je da će se sve te baze podataka ujediniti u jedinstvenu svjetsku DNK bazu podataka. Naravno, ukoliko im uspije zamišljeni zločinački plan…

Točan razlog prikupljanja DNK ne znamo ali postoje brojne mogućnosti, od kojih je jedna mogućnost razvoja biotehnološkog oružja.

O biotehnološkom oružju čak i notorna Wikipedia donosi slijedeće:

Taktički gledano, vrsta i snaga biotehnološkog oružja može se izabrati s obzirom na željeni cilj, tako da mete mogu biti: geni, proteini, stanice, tkiva ili organi. Višestruka oštećenja organizma nastaju od posebno dizajniranog biotehnološkog oružja.

Za izradu takvog oružja potrebni su geni koji mogu sintetizirati proteine štetne na bilo koji način za organizam.

Humani primjer izravne ugradnje DNA vezan je za gensku terapiju. Znanstvenici fakulteta u Wisconsinu uspjeli su za potrebe genske terapije “ogoliti” DNA, odnosno izolirati dio te molekule koja im je potrebna za terapiju i injektirati u krvnu žilu (valjda ste svjesni da je ovo “cjepivo” protiv covida zapravo genska terapija – op.a.).

Taj genetski materijal krvnom žilom lako je dostupan mišićnim stanicama. Spoznaje proizašle iz ovih istraživanja provedive su i za dostavu određenih spojeva ili same DNA u organizam u svrhe poremećaja biokemijske ravnoteže. Za prijenos takvog biokemijskog oružja potrebno je konstruirati “mikrometak” (makromolekulu) na čijoj površini će biti “ogoljena” DNA ili pak plazmidnu DNA s patogenim genima.

“Mikrometak” se može dostaviti u organizam na razne načine, primjerice inhalacijom (sjećate se da su govorili da se nećemo trebati više cijepiti nego se pojavio “lijek” u obliku inhalata? – op.a.)

Tako dostavljena DNA s patogenim genima izravno u organizam integrira se u stanici i uzrokuje bolest ili točno ciljano oštećenje na DNA.

Ako postoje bioinformacije o ciljanom genomu ili proteomu određene populacije, uključujući svakako etničke skupine ili pojedince, može se dizajnirati takav “reverzibilni ranjavajući” agens koji napada samo neprijatelja, dok je ostali dio populacije koji ne ulazi u kategoriju neprijatelja pošteđen tog oružja.”

Dakle, testiranjem PCR testom predajete “nekome” vlastiti genetski kod, nekome tko posjeduje tehnologiju kojom je moguća izrada oružja za masovno uništenje pojedinog dijela čovječanstva na osnovu tog ključnog podatka o čovjeku. Koga će i zašto zločinci odabrati za uništenje nije na nama da pogađamo.

Ono što vam mi imamo za poručiti je da otvorite oči i ne dovodite sebe, obitelj, najbliže i sunarodnjake u opasnost. Budite pametni, ne pristajte na nikakve mjere, testiranja, “cjepiva”, niti išta što ima veze s ovom plandemijom.

A poruka svima koji misle da su spadaju u svjetske moćnike: “čovjek snuje, Bog odlučuje”.

Slobodni Promatrač

VEZANO

najnovije