Utorak, 21 svibnja, 2024
NaslovnicaVijestiPfizer priznaje da su njegovi zaposlenici dobili „posebnu seriju cjepiva“

Pfizer priznaje da su njegovi zaposlenici dobili „posebnu seriju cjepiva“

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Fiziološka otopina

Glasnogovornik Pfizera priznao je da su zaposlenici tvrtke dobili “posebnu seriju cjepiva“ protiv Covid-19, koje se bitno razlikuje od ostatka pripravka koje je distribuiran ostatku stanovništva.

Šokantno otkriće došlo je tijekom saslušanja u Senatu u Australiji, kada je glasnogovornik Pfizera otkrio da je div Big Pharma uvezao posebnu seriju „cjepiva“ protiv COVID-19 isključivo za njihov program cijepljenja zaposlenika.

Australski senator Malcolm Roberts predvodio je ispitivanje državnog medicinskog direktora Pfizer Australia, dr. Krishana Thirua i voditelja regulatornih znanosti, dr. Briana Hewitta, a njegova snažna ispitivanja na kraju su dovela do priznanja dr. Thirua da zaposlenici Pfizera nisu primili normalno „cjepivo“.

Vijest da zaposlenici Pfizera nisu ubodeni uobičajenim Pfizerovim „cjepivom“ protiv Covid-19 koje je nametnuto javnosti nije iznenađujuća s obzirom na to da je dr. Ugur Sahin, izvršni direktor BioNTecha, tvrtke koja je radila s Pfizerom na razvoju cjepiva, priznao pred kamerom da nije ni dobio „cjepivo“ protiv Covida.

Prema senatoru Robertsu, Big Pharma je zaradila bogatstvo na australskom narodu zahvaljujući tvrdokornom vladinom upravljanju pandemijom odobrenom od strane WEF-a.

Senator Roberts je zahtijevao odgovor na pitanje kakvu je ulogu Pfizer igrao u vladinim odlukama da „cjepiva“ budu obavezna za zapošljavanje i njihovo sudjelovanje u potencijalnim vladinim zabranama alternativnih tretmana kao što je ivermektin.

“Pfizer nije uključen, nije bio uključen u nametanje mandata za cjepiva… Pfizer nije bio uključen u vezi s Ivermectinom”, rekao je dr. Thiru.

Međutim, istraga je dobila sporan smjer kada je Roberts ispitao povjerljive Pfizerove ugovore o odšteti s australskom vladom, sugerirajući da porezni obveznici koji su financirali „cjepivo“ imaju pravo vidjeti pojedinosti o tome što su kupili.

“Proširuje li se odšteta koju imate s vladom na pružanje odštete u situaciji kada poslodavac prisili zaposlenika da se podvrgne cijepljenju i onda doživi štetu? A ako imate odštetu, želim dokaz,” upitao je Roberts.

Dr. Thiru tvrdi da pojedinosti ovih sporazuma ostaju povjerljive, prema standardnoj praksi za ugovorne aranžmane između vlade i privatnih organizacija.

“Senatore, svi ugovori o odšteti između Pfizera i australske vlade su povjerljivi i ne možemo o tome raspravljati na ovom forumu”, rekao je Thiru.

“Zašto su povjerljivi? Jer ja sam kao porezni obveznik platio te injekcije iako ih nisam uzeo. Zašto su povjerljivi? Od poreznih obveznika, 26 milijuna Australaca. Što skrivaš?”, pitao je Roberts.

Roberts se također raspitivao o Pfizerovom vlastitom programu cijepljenja zaposlenika, za koji je dr. Thiru potvrdio da je aktivan i da se provodi u skladu s javnozdravstvenim smjernicama, dopuštajući prilagodbe ili izuzeća za one koji imaju posebne medicinske ili vjerske razloge za necijepljenje. Ipak, priznao je da je mali broj kolega napustio tvrtku u svjetlu ovog programa.

Roberts je zatim doveo u pitanje Pfizerovu upotrebu određene serije „cjepiva“ za svoje zaposlenike koju nije testirala Uprava za ljekovita sredstva (TGA), na što je dr. Hewitt ustvrdio da je to učinjeno kako bi se osiguralo da nijedno „cjepivo“ neće biti uzeto iz državnih zaliha.

“Pročitali smo da je vaš mandat za cjepivo bio korištenje vaše vlastite serije cjepiva, posebno uvezenog za Pfizer, koje nije testirao TGA. Je li to točno?” upita Roberts.

Dr. Hewitt je tada odgovorio: “Dakle, Pfizer se obvezao uvesti seriju cjepiva posebno za program cijepljenja zaposlenika, a to je bilo kako se cjepivo ne bi uzimalo iz državnih zaliha koje se isporučivalo klinikama po potrebi.”

Roberts je zatim upitao: “Uključuje li vaš ugovor s vladom o nabavi injekcija za COVID-19 klauzulu koja poništava vašu odštetu u slučaju da Pfizer počini kazneno djelo kao što je lažno postupanje s podacima ispitivanja? Pitanje je jednostavno. Koji je odgovor? Da ili ne?”

Dr. Thiru nije mogao dati konačan odgovor na pitanje je li Pfizerov ugovor s australskom vladom uključivao klauzule koje bi poništile njihovu odštetu u slučaju “lažnog postupanja s podacima ispitivanja”.

“Senatore Roberts, kao što sam ranije spomenuo, sadržaj ugovora Pfizera s australskom vladom ostaje povjerljiv i nemam nikakve informacije koje bih mogao dati Odboru u vezi s tim”, rekao je Thiru.

Robertsova sumnja proširila se na porijeklo Pfizerovog „cjepiva“ protiv COVID-19, postavljajući pitanje je li prvotno razvijeno kao protumjera za američko Ministarstvo obrane. Dr. Thiru je odgovorio, naglašavajući da je razvoj „cjepiva“ bio isključivo usmjeren na borbu protiv globalne hitne situacije u javnom zdravstvu koja je posljedica „pandemije“.

Provjeri/thepeoplesvoice.tv

Foto naslovnice: screenshot thepeoplesvoice.tv

P O D I J E L I !

Slobodni Promatrač

VEZANO

najnovije