Nedjelja, 16 lipnja, 2024
NaslovnicaVijestiPfizer ulaže milijarde u „pandemiju zatajenja srca“

Pfizer ulaže milijarde u „pandemiju zatajenja srca“

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Farmakomafija

Pfizer ulaže milijarde dolara u liječenje kako bi se pripremio za nadolazeću “pandemiju zatajenja srca”.

Da, dobro ste pročitali! Proizvođač Covid mRNA cjepiva sada ulaže velika sredstva u liječenje zatajenja srca „jer su slučajevi miokarditisa i iznenadne srčane smrti naglo porasli“.

Da nije tužno, bilo bi smješno…

Farmaceutski div nedavno je kupio nekoliko tvrtki, što uključuje i veliku gotovinsku kupnju Arena Pharmaceuticalsa u iznosu od 6,7 milijardi dolara. Arena Pharmaceuticals je tvrtka specijalizirana za razvoj tretmana, posebno za upalna stanja srca kao što su miokarditis i perikarditis.

Predviđa se da će Pfizer zaraditi desetke milijardi dolara od slučajeva iznenadnih srčanih zastoja, nakon što je prodaja njezinih „cjepiva“ protiv Covida sada zastala.

Ova vijest dolazi u trenutku kada znanstvenici upozoravaju da bi „najnovija varijanta Covida mogla uzrokovati pandemiju zatajenja srca”. Prema stručnjacima, „novi soj poznat kao JN.1 mogao bi predstavljati globalni zdravstveni rizik povezan s COVID-19“.

Dakle, „znanstvenici“ tvrde da su novi sojevi odgovorni za nagli porast fatalnog zatajenja srca koji je započeo, baš čudno, 2021. godine.

Zemlje, uključujući SAD, Ujedinjeno Kraljevstvo, Kinu i Indiju, posljednjih su tjedana pretrpjele sve veći broj slučajeva zatajenja srca, a najveći japanski istraživački institut Riken izdao je upozorenje u novom izvješću, u kojem se navodi da su ACE2 receptori, za koje se koronavirus veže u ljudskim stanicama, “vrlo česti” u srcu. Prema njima, to znači da mnogi ljudi koji se zaraze virusom mogu patiti od “smanjene funkcije srca”.

Zdravstveni dužnosnici upozoravaju da bi, u kombinaciji sa sve većim brojem slučajeva gripe, ove zime moglo doći do značajnog porasta slučajeva ove bolesti.

U izvješću se navodi:

“Iako do sada nisu objavljeni uvjerljivi klinički dokazi da je uporna infekcija SARS-CoV-2 povezana sa smanjenom srčanom funkcijom, studija dokaza o mogućnosti uporne infekcije srca i srca sa SARS-CoV-2 potencijalom rizik od oportunističke progresije zatajenja srca treba potvrditi trodimenzionalnim modelom ljudskog srčanog tkiva koji bi služio kao alarm za globalni zdravstveni rizik.“

U izvješću se, međutim, ne navodi da je porast zatajenja srca gotovo isključivo među cijepljenima protiv mRNA covida…

Provjeri/nultatacka.rs

Foto naslovnice: screenshot nultatacka.rs

P O D I J E L I !

Slobodni Promatrač

VEZANO

najnovije