Subota, 20 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiPfizerov direktor Walker: „Mutiramo covid metodom 'Usmjerene evolucije' kako bi i dalje...

Pfizerov direktor Walker: „Mutiramo covid metodom ‘Usmjerene evolucije’ kako bi i dalje zarađivali na cjepivima“

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

„Usmjerena evolucija“

Project Veritas je danas objavio novi video koji razotkriva izvršnog direktora Pfizera, Jordona Trishtona Walkera, koji tvrdi da njegova tvrtka istražuje način da “mutira” virus covida putem “Usmjerene evolucije” kako bi bili prvi u razvoju budućih cjepiva.

Walker kaže da je „Usmjerena evolucija“ za razliku od „Gain-of-Function“ (poboljšanje funkcije), “mutacija koja daje novu ili poboljšanu aktivnost proteinu.” Drugim riječima, to znači da virus kao što je COVID može postati snažniji ovisno o mutaciji / znanstvenom eksperimentu koji je na njemu izveden.

Izvršni direktor Pfizera ispričao je novinaru Veritasa o planu svoje tvrtke za cjepiva protiv COVID-a, priznajući da se ljudima ova informacija ne bi svidjela da izađe u javnost.

- Advertisement -

“Jedna od stvari koje istražujemo je, zašto ga sami ne bismo mutirali kako bismo mogli stvoriti i preventivno razviti nova cjepiva, zar ne? Dakle, moramo to učiniti. No, ako ćemo to učiniti, postoji rizik, kao što možete zamisliti jer nitko ne želi imati farmaceutsku tvrtku koja mutira jebene viruse”, rekao je Walker.

“Koliko sam čuo, oni (znanstvenici Pfizera) ga optimiziraju (proces mutacije COVID-a), ali ide sporo jer su svi vrlo oprezni, očito ga ne žele previše ubrzati. Mislim da oni također samo pokušavaju to učiniti kao istraživačku stvar jer očito ne želite reklamirati da shvaćate buduće mutacije”, rekao je.

„Nemoj nikome reći. Obećaj da nećeš nikome reći. Način na koji bi to funkcioniralo jest da stavimo virus u majmune, i dozvolimo im da uzastopno zaražavaju jedni druge, te skupljamo serijske uzorke od njih.”

Walker je povukao paralele između ovog trenutnog Pfizerovog projekta i onoga što se moglo dogoditi na Institutu za virusologiju Wuhanu u Kini.

“Morate biti vrlo kontrolirani kako biste bili sigurni da ovaj virus (COVID) koji mutirate ne stvori nešto što ide posvuda. Što je, pretpostavljam, način na koji je virus počeo u Wuhanu, da budem iskren. Nema smisla da se ovaj virus pojavio niotkuda. To je sranje”, rekao je Walker, te dodao:

“Ne biste smjeli provoditi istraživanje povećanja funkcije s virusima. Redovito ne. Možemo napraviti ove odabrane strukturne mutacije kako bismo ih učinili snažnijima. U tijeku su istraživanja o tome. Ne znam kako će to funkcionirati. Bolje da više ne bude izbijanja bolesti.”

- Advertisement -

Pogledajte cijeli video:

Provjeri/projectveritas.com/2012-transformacijasvijesti.com/Odysee(InfoTeam)

P O D I J E L I !

Provjeri

- Advertisement -

Spremni za istinu?

Svidio vam se članak? Trebamo i vašu pomoć da nastavimo iznositi istinu!

1 KOMENTAR

 1. najprije, da ne bi bilo nesporazuma,-
  naravno da je dobro sve negativno o mućkama bande globalističkog kulza, što iziđe na javnost-

  međutim, i ovakve negativne stvari, u konačnici služe mafiji globalističkg kulta,- zato što se ovdje održava narativ postojanja virusa..
  što je osnovica cijele prevare rokefelerovsko-gejtsovske medicine i lažnih grana znanosti: virusologije, epidemiologije, imunologije i ostalih slični logija, kao i osnovica za održavanje prevare sa cjepivima općenito.

  Dakle, banditima je u konačnici važno održavanje narativa o postojanju opasnih virusa, koji navodno posvuda vrebaju i na taj način održavanju većine ljudi u strahu od fantomskih virusa.. Jer, ona obična masa ovaca, koja je nasjela na plandemiju,i činila sve što je mafija naredila, nasjele je na to, zbog paničnog straha od virusa. I onda je za mafiju u konačnici, svjedno, da li će ta velika masa ovaca vjerovati je li neki navodni virus, nastao na kofol prirodan način, tojest, izmišljotinom zvanom “zonoza”- prijelaz sa životinje na čovjeka, ili je taj neki virus navodno stvoren umjetno u nekoj laboratoriji, ili je navodni “prirodni” virus namjerno manipuliran u tim laboiratorijama, da postane ubojitiji i zarazniji.
  Za mafiiju kulta, glavno je da ta masa ovaca i dalje vjeruje u horor izmišljotine o virusima; postojanje virusa, u mogućnost da se neki opasni virusa brzo širi i razmnožava po cijelom svijetu (laž zvana pandemija) i u mogućnost, da je u laboratorijama moguće napraviti umjetni virus, koji će se razmnožavati sam od sebe i širiti

  U zadnje 3 godine, bilo je napretek vijesti , i u mainstream medijima, o tome, da je korona virus, navodno stvoren u nekoj laboratoriji….a SAD i Kina su međusobno optuživali jedna drugu, da je ona druga strana stvorila virus, tojest da je virus navodno “pobjegao” iz neke laboratorije,
  Tako su iz SAD.a optuživali Kinu, da je virus “pobjegao” iz Instituta u Wuhanu, a iz Kine su optuživali SAD, da je virus pobjegao njima iz vojnog instituta USAMRIID u Marylandu, gdje je inače, prije 20-ak godina, boravila Alemka Markotič na “usavršavanju”. (piše u njenoj službenoj biografii na portalima HZJZ i Klinike Fran Mihaljević).

  Međutim, u stvarnosti, ne postoje virusi i nikada ni jedan nije izoliran, tojest viđen , ni od koga. A ovu plandemiju su zajednički organizirali pripadnici kulta i sa jedne, američke, i sa druge kineske strane. Zna se da su američke državne institucije NIIAD (čiji je ravnatelj više od 30 godina bio sotonistički štakor Fauci), NIH, CDC i ostale. surađivale sa kineskim institutom u Wuhanu. I da su Fauci i NIIAD ranijh godina donirali love za taj institut. To financiranje je 2020. bio ukinuo Trump. I zna se da je vodeći kineski šarlatan, tojest virusolog, dr Gao Fu, u ime kineske državne ustanove za zaštitu od zaraznih bolesti CCDC, sudjelovao i na vježni koronavirusa 2019. u new yorku i na onoj vježbi plandemije majmunskih boginja 2021. zajedo sa Gatesovom zakladom, i američkim pajdašima iz CDC-a i ostalih ustanova.

  da još jednom pojasnim: naprimjer banda sutra opet inscenira novu lažnu pandemiju.. I naprimjer kažu, da je ovaj put virus napravljen umjetno od strane te i te “zločeste” strane.. tu mogu podvaliti i ovakvu verziju; ponovo oživljeno čudovište ISIL iz laboratorija CIA.-e i Mosada… i pripadnici ISIL-a, “ukrali virus” iz nekih američkih laboratorija i namjerno ga pustili u opticaj i tako nastaje nova “pandemija”..
  I što je rješenje što je spas? naravno opet “zaštitno cjepivo” i ajmo ovčice na iglu.. to je to..
  dakle, u konačnici njima skoro da uopće nije važno, hoće li neka naredna pandemija biti “prirodna”, (dakle pomoću kofol “zoonoze”) ili namjerno, umjetno izazavana, ili “curenjem virusa” iz nekog biološkog instituta, kao onoga u Wuhanu, ili će se raditi o insceniranom “terorističkom” napadu, gdje će “teroristi”, kao dakle npr., ISIL ili AL Kaida, se dočepati “biološkog oružja” (kofol smrtnosonsih virisa iz nekih vojnih laboratorija) i pustiti ih u cijeli svijet da se šire..
  rješenje je u svakoj varijanti isto: ajmo opet svi na cjepljenje.. to je to

VEZANO

najnovije