Utorak, 23 travnja, 2024
NaslovnicaWake upPobačaji i stope mrtvorođenih eksplodirale diljem svijeta

Pobačaji i stope mrtvorođenih eksplodirale diljem svijeta

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Depopulacija punom parom

Upravo sada, stope pobačaja i mrtvorođenosti eksplodiraju diljem svijeta

Ovo je prirodna posljedica dobro planiranog eksperimenta depopulacije, koji su proveli (ne)ljudi, organizacije i vlade za koje smo programirani da im vjerujemo cijeli život.

Kada je Bill Gates 2010. godine javno govorio o potrebi smanjenja svjetske populacije, nije se šalio. Gatesovo bogatstvo uvelike je uloženo u injekcijsku mRNA tehnologiju koja slabi imunološki sustav, oštećuje kardiovaskularnu funkciju, uzrokuje mutacije virusa i ubija populaciju. 

Gatesovo bogatstvo također je uvelike uloženo i u digitalnu tehnologiju koja zaključava ljude i oduzima im slobodu i privatnost. Utrka za cjepne putovnice se nastavlja, unatoč globalnom negodovanju.

Jednako važno, Gatesovo bogatstvo također je uvelike uloženo u organizacije poput Svjetske zdravstvene organizacije koje kontroliraju narativ i zamagljuju istinu.

Natalitet je u padu na globalnoj razini

Upravo sada stopa nataliteta pada diljem svijeta. Stope nataliteta pale su 12% u Njemačkoj, 9% u Britaniji, 11% u Nizozemskoj i 27% u Tajvanu. Škotska je samo u rujnu zabilježila porast broja umrlih novorođenčadi od 123%.

Beznađe, očaj i ekonomske posljedice karantena i medicinske tiranije stvorili su generaciju odraslih koji si ili ne mogu priuštiti prokreaciju ili samo misle to ili, pak, vjeruju da više nije dobro donositi djecu u svijet.

Ovi psihološki problemi iznimno su složeni problemi, a povezani su s fiziološkim problemima koje su izazvala „cjepiva“ protiv covida-19.

Sustav prijavljivanja nuspojava cjepiva (VAERS) eksplodirao je s prijavama o pobačajima i mrtvorođenjima s 4070% više od prosjeka iz prošlih godina. Program „cjepiva“ protiv covida-19 trebao je biti zaustavljen kada su u kliničkim ispitivanjima prijavljeni prvi znakovi njegovog neuspjeha i uništenja.

Međutim, Operations Warp Speed ​​nije mario ni za znanost ni za ljudski život, jer je tehnologija mRNA „cjepiva“ koja „štedi ekonomiju“ bila pripremljena i spremna za primjenu mnogo prije nego što su znanstvenici WHO-a identificirali uzročnika, mnogo prije nego što su globalne zdravstvene vlasti stale iza poruka o pandemiji.

Masovne medicinske prijevare i medicinske pogreške neporecive su u depopulaciji

Prije 2020. godine, liječnička pogreška bila je treći vodeći uzrok smrti u SAD-u, a osiguranje od nesavjesnog liječenja implodiralo je diljem zemlje. Posljednjih godina odvjetnici i sudovi nisu bili u stanju nositi se s velikom količinom medicinskih nesavjesnog liječenja i nezakonitih tužbi za smrt. 

Do 2020. godine, medicinski sustavi počeli su se oslanjati na masovnu medicinsku prijevaru putem PCR testiranja na covid-19 kako bi prikrili prevalenciju bolničkih infekcija, „superbuba“ otpornih na antibiotike i neuspjehe cjepiva protiv gripe, koja su uzrokovala samo supresiju imuniteta, virusne smetnje, izlučivanje virusa i mutacije.

Godinama prije 2020., bolnice u središnjim gradovima bile su preplavljene bolesnim i umirućim pacijentima koji nisu bili pravilno liječeni od infekcije. 

Mediji su 2020. godine koristili ove preplavljene bolnice kako bi pokrenuli terorističke kampanje, histeriju, medijsku tiraniju, pranje novca, zatvaranja i vladina zlostavljanja. Nazvavši sve covid-19 u 2020. i dajući bolnicama sveobuhvatni imunitet, medicinski sustavi uspjeli su prikriti vlastiti slom i spriječiti plimni val medicinskih grešaka i pogrešnih smrtnih odijela. 

Bolnički sustavi bili su financijski potaknuti da lažno dijagnosticiraju temeljna zdravstvena stanja kao covid-19, dok su smrtonosni protokoli, uskraćeni tretmani i kršenja ljudskih prava korišteni za olakšavanje masovne smrti starije populacije

Kad bismo eliminirali izvor medicinske prijevare i objasnili val medicinskih pogrešaka u 2020. i kasnije, tada bi liječnička nesavjesnost vjerojatno bila vodeći uzrok smrti danas. Umjesto toga, ostali su nam opći pojmovi poput “covid-19” i “umro iznenada i neočekivano”.

Dok se oznaka covid-19 polako povlači sa svake bolničke smrti, medicinske vlasti sada nemaju drugog izbora nego označiti smrt kao “iznenadnu i neočekivanu”. Mladi “potpuno cijepljeni” ljudi sada alarmantnom brzinom umiru od moždanog udara, krvnih ugrušaka i iznenadnog zastoja srca. Ovo medicinsko zataškavanje holokausta čak je dovelo do novog medicinskog izraza koji se zove “sindrom iznenadne smrti odrasle osobe”, ili skraćeno SADS. 

Iznenadna i neočekivana smrt potpuno cijepljenih mladih ljudi pokazuje da eksperimenti depopulacije teku po planu, a medicinske prijevare otvoreno se prihvaćaju kao nova normala.

Provjeri/naturalnews.com

P O D I J E L I !

Provjeri

VEZANO

najnovije