Četvrtak, 25 travnja, 2024
NaslovnicaVijestiPobuna nizozemskih farmera daje rezultate – Osvojili dovoljno mjesta u Senatu da...

Pobuna nizozemskih farmera daje rezultate – Osvojili dovoljno mjesta u Senatu da blokiraju tehnokrate

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Otpor!

Kada ste stjerani u kut i nema izlaza osim sigurnog uništenja, tada se borite kao ludi da se izvučete. Uobičajeno blagi farmeri u Nizozemskoj izašli su na ulice, a potom i na glasačke kutije kako bi se čuo njihov glas, u osnovi kastrirajući globalističku koalicijsku vladu. Ovo bi trebao biti “pucanj koji će se čuti u cijelom svijetu” da Veliki reset još nije svršen čin.

Čini se da je pokret BoerBurgerBeweging (BBB) ​​protiv Velikog reseta osvojio još više mjesta u nizozemskom senatu nego što se očekivalo, pri čemu je globalistička koalicijska vlada teško izgubila.

BoerBurgerBeweging (Pokret poljoprivrednika-građana) osnovan je kako bi zastupao interese nizozemskih poljoprivrednika koji se suočavaju s ozbiljnim poteškoćama ili su potpuno zatvoreni kao rezultat nastojanja premijera Marka Ruttea da provede mjere ograničenja upotrebe dušičnih gnojiva koje je propisala Europska unija, kako bi služiti zelenoj agendi bloka za klimatske promjene.

U početku prosvjedni pokret, BBB je bio uključen u mnoge velike prosvjede, često uključujući traktore, u Nizozemskoj — ali je stigao kao politička snaga na nedavnim regionalnim izborima u zemlji po prvi put, koji također određuju sastav gornjeg doma ili senata nizozemskog zakonodavnog tijela.

Kako rezultati izbora postaju jasniji, sada se čini da je razmjer uspjeha Pokreta poljoprivrednika i građana bio veći nego što su ankete u početku sugerirale, s time da će osvojiti 17 mjesta u Senatu i postati daleko najveća stranka u njemu, prema političarki Evi Vlaardingerbroek koja ih podržava.

Nesigurna četverostranačka koalicijska vlada premijera “desnog centra” Marka Ruttea, u međuvremenu, čini se da je pretrpjela nešto veće gubitke od očekivanih, a Vlaardingerbroek sugerira da neće moći postići većinu čak ni uz potporu laburista i Zelenih.

Vlaardingerbroek je ranije tvrdila da se njezina zemlja koristi kao “pilot” za širi program, s premijerom Rutteom “vrlo duboko uključenim u Svjetski ekonomski forum i velikim zagovornikom svih ideja izloženih u Agendi 2030. i Velikog reseta.”

“Sve je to povezano, sve ove politike su izvan tih institucija i prvo se provode u našoj zemlji, mi smo neka vrsta pilot zemlje zajedno s Kanadom za ovu agendu”, dodala je, žaleći se na učinak programa koji cilja poljoprivrednike prema shemi EU-a Natura 2000, koji su u mnogim slučajevima generacijama čuvali svoju zemlju i stoku, ali su sada suočeni s time da ih je državna vlast izbacila iz posla.

Provjeri/technocracy.news

Foto naslovnice: screenshot technocracy.news

P O D I J E L I !

Provjeri

1 KOMENTAR

VEZANO

najnovije