Nedjelja, 19 svibnja, 2024
NaslovnicaNajnovijePodaci američke vojske otkrivaju ogroman porast obolijevanja vojnika

Podaci američke vojske otkrivaju ogroman porast obolijevanja vojnika

Bolesna vojska...

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Američki vojni medicinski zviždači iznijeli su, prema njihovim riječima, možda najtočniji skup podataka o sigurnosti cjepiva koji se može pronaći.

Političari i mediji koji podupiru farmakomafiju tvrde da CDC-ov alat za nadzor i prijavu nuspojava VAERS nije dovoljno dobar da bi se na osnovu njegovih podataka pokrenule istrage o cjepivima. No, sada se javljaju vojni zviždači koji iznose podatke koji bi, ako se pokažu točnima, pokazali kako se radi o prilično uznemirujućim informacijama o štetnosti cjepiva, pored kojih podaci VAERS-a izgledaju kao dječja igra.

24.01.2022. godine, tijekom petosatnog saslušanja senatora Rona Johnsona, odvjetnik iz Ohia Thomas Renz, koji zastupa klijente u tužbi protiv obveze cijepljenja, predstavio je podatke iz epidemiološke medicinske baze podataka obrane (DMED), koji daju šokantnu i uznemirujuću sliku zdravlja pripadnika američkih oružanih.

DMED je web-alat za nadzor zdravlja pripadnika Oružanih snaga SAD-a i sadrži podatke o svim medicinskim događajima i dijagnozama u vojsci, koji se prijavljuju putem određenih kodova koji se koriste za naplatu zdravstvenog osiguranja. Tri vojna liječnika (dr. Samuel Sigoloff, Peter Chambers i Theresa Long) predstavili su Renzu podatke koji pokazuju šokantan i iznenadni skok u gotovo svakoj rubrici za uobičajene ozljede od cjepiva u 2021.

Oni otkrivaju da je došlo do 300%-tnog porasta DMED kodova registriranih za pobačaje u vojsci 2021. u odnosu na petogodišnji prosjek. Tijekom prvih 10 mjeseci 2021. prijavljeno je 4.182 kodova, a petogodišnji prosjek iznosi 1499.

Renz je rekao da su brojke bile slične svih prethodnih godina, uključujući i 2020., prije nego se počelo s cijepljenjem. Ali onda su 2021. brojke naglo porasle, s tim da podaci za 2021. ne uključuju mjesece studeni i prosinac.

Osim skoka u dijagnozama pobačaja, zabilježeno je i gotovo 300%-tno povećanje dijagnoza raka (s petogodišnjeg prosjeka od 38.700 godišnje na 114.645 u prvih 11 mjeseci 2021.). Također je došlo do porasta dijagnostičkih kodova za neurološke probleme za 1000%, koji su se povećali s osnovnog prosjeka od 82 000 na 863 000!

Još neke brojke koje nisu spomenute na ročištu su:

  • infarkt miokarda – porast od 269%
  • Bellova paraliza – povećanje od 291%
  • kongenitalne malformacije (za djecu vojnog osoblja) – porast od 156%
  • ženska neplodnost – porast od 471%
  • plućne embolije – porast od 467%.

Prema Renzu, stvarno kliničko iskustvo trojice imenovanih liječnika i nekoliko neimenovanih liječnika navelo ih je da istraže DMED, a što je dovelo do otkrića pacijenata s bolestima krajnje neuobičajenim za zdrave, mlade vojnike od uvođenja cjepiva.

Jedan od zviždača svjedoči o mladim vojnicima s iznenadnim metastatskim tumorima, autoimunim bolestima te srčanim i cirkulacijskim poremećajima zbog kojih su mnogi od njih odustali od raznih programa obuke. 

Renz tvrdi da je ovo samo “vrh ledenog brijega”, budući da su se kodovi eksponencijalno povećali u brojnim drugim kategorijama dijagnoza.

Čak i ako ova šokantna povećanja u prijavljenim kodovima nemaju nikakve veze s cjepivima, nije li neobično da vlada SAD-a ne istražuje zašto dolazi do katastrofalnog pada zdravlja aktivnih vojnika? Uostalom, DMED podaci su dizajnirani upravo za tu svrhu.

Ako su proizvođači izuzeti od odgovornosti za posljedice vlastitog proizvoda, a država vrši prisilu, kome da se obrate ljudi koji su zabrinuti za vlastitu sigurnost ako su jedini podaci o farmakološkoj sigurnosti koji postoje zanemareni? Po mišljenju odvjetnika iz Ohija, ako su cjepiva sigurna i učinkovita, onda Pentagon ne bi trebao imati problema s objašnjenjem izvora ovih ogromnih porasta u slučajevima brojnih bolesti. Transparentnost je najmoćniji lijek protiv pandemije tajnovitosti.

Foto naslovnice: screenshot theblaze.com

Conscious Pilat

VEZANO

najnovije