Četvrtak, 23 svibnja, 2024
NaslovnicaWake upPolitički teatar apsurda – Gretino lažno „uhićenje“

Politički teatar apsurda – Gretino lažno „uhićenje“

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Predstava za idiote

Lažna dječja ikona klimatskog fanatizma, Greta Thunberg ponovno se pojavila u vijestima, jer je tobože uhićena u Njemačkoj tijekom prosvjeda rudara ugljena u Lützerathu. I kao i obično, cijela je stvar izgledala je namješteno i lažno, baš kao klimatske promjene i globalno zatopljenje.

Primjetno odraslija i punašnija Greta, za koju se čini da se pomalo zapustila od svog prvog debija na svjetskoj pozornici, viđena je kako je policajci odvlače – s nogama u zraku radi dramatičnijeg učinka – dok se smiješila i pozirala, zajedno sa svojim „tamničarima“:

Kao što možete vidjeti, incident izgleda kao da se dogodio na filmskom setu, no većina “vijesti” koje su ovih dana izvještavale o ovome, nisu prikazale scene koje vam ovdje donosimo.

Najmanje tri policajca bila su prisutna da uhite Gretu dok se ona smijala zajedno s “novinarima” koji su bili tu da sve to snime. Za kamere su policajci podigli Gretu u zrak kako bi izgledalo kao da se svađa. Nakon toga su ponovno spustili Gretu i mirno šetali uopće je ne gledajući.

Čudno, Greta je dobila “provjeru identiteta”, iako je cijelo vrijeme bilo očito tko je ona, prije nego što je puštena. To bi objasnilo zašto se Greta cijelo vrijeme smiješila i nije izgledala nimalo zabrinuto zbog “uhićenja” – jer je znala, baš kao što mi sada znamo, da je cijela stvar lažna.

Verzija Gretinog “uhićenja” koja je prikazana većini svijeta možda se činila stvarnom osim snimke koju su podijelili Ian Miles Cheong i drugi na Twitteru. Ali snimka je sada vani i svatko može vidjeti o kakvoj se laži radi… rekli bismo od samog njenog početka, kada se u medijima prvi put pojavilo ime Grete Thunberg.

Također, čudan je trenutak da se Greta uopće sada javlja u vijestima, posebno u znak protesta protiv ugljena. Da nije bilo ugljena, Njemačka bi se smrzavala i bila u mraku, tim više što ruski plin više ne dotječe u zemlju kojoj očajnički treba energija.

Prepustite Greti da poziva na kraj nečega što upravo sada spašava živote, a sve to dok se ona svađa s vlastima i šeta okolo u Tesli koju joj je poklonio Arnold Schwarzenegger, punoj plastičnog otpada i omota od nezdrave hrane, što joj je donijelo titulu “Licemjera godine” 2019.

Srećom po Gretu, ona se vjerojatno ne mora puno brinuti o skokovitoj inflaciji energije jer se o njoj dobro brinu moćnici koji povlače njezine konce. Nažalost za prosječnog Nijemca, Gretin plan protiv ugljena prijeti smrzavanjem i izgladnjivanjem njihovih obitelji ako ona postigne svoje ciljeve.

Provjeri/naturalnews.com

Foto naslovnice: screenshot

P O D I J E L I !

Provjeri

3 KOMENTARI

 1. Dragi moji borci. Ovo sa ovom balavicom je bio propagandno-marketinški trik. Koji su izveli pravim kamerama, s pravim glumcima.

  A jeste li vi čuli za 3D aplikacije, s kojima se modelira virtualna stvarnost? Blender, Maya, ZBrush, Houdini, Cinema 4D, Autodesk 3ds Max, Modo? A tek Unrel Engine – to je capo di banda.

  S tim je računarskim oruđima moguće snimiti film bez pravih glumaca, bez pravih stabala i trave, bez pravih građevina. Sve je virtualno – modelirano u tim oruđima. Opremljeno virtualnim materijalima i virtualnim svjetlosnim izvorima. A izgleda kao pravo – kao da je netko snimio scenu pravom kamerom.

  Već danas mogu snimiti “film” o eksploziji nuklearne bombe u, recimo, Kijevu. Snimljeno kao “iz zraka, iz velike visine”. A milijarde “ovčica” će se usrati i misliti da je započeo III svjetski rat nuklearnim oružjem. Jer će biti tako stvarno da nitko neće posumnjati u vjerodostojnost tog “uratka”.

  Samo vi slušajte starog računarskog “mačka”. Slušajte i možda preživite sve ono što nas čeka.

  • imao sam priliku malo se zabavljati sa programima Blender i cinema 4D…
   znao sam napraviti neke male proste animacije, koje ne uzimaju previše kapaciteta računala.,kao npr. zemaljsku kuglu da se vrti..
   blender je slobodni, besplatni program iz open source…`

   ali ovi iz holivuda, oni vjerovatno imaju još puno jače programe, od ovih nabrojanih.. i monstruozna računala sa ogromnim kapacitetima milijardi terabajta
   još 1993. kada je 3D još bio u povojima, oni su u onom Spielbergovom filmu “jurassic park”, napravili one vrlo realistične dinosauruse….
   a od tad do danas, u zadnjih 30 godina 3D je ogromno napredovao, pa danas bezbrojni amateri rade kratke 3D crtiće i objavljuju ih na youtube i drugdje, a kamoli profesionalci iz holivuda…koji imaju stotine monstruozno jakih računala i još bolje 3d programe..

   prvi potpuni 3D film bez ljudskih glumaca, bio je snimljen već 1997. iako tada 3d još nije bio na nivou kao danas…
   mislim na film, koji je imao ambiciju da bude ozbiljan, tojest figure ljudi su tu pravljene da izgledaju normalno, a ne kao one karikaturalne figure u brojnim dugometražnim 3D crtićima, zadnjih 20-ak godina..

   a tek koliko je uzanapredovao 3D u igricama…

   ta široka masa ovaca, koja je odavno izgubila dodir sa realnošću, oni koji po cijeli dan bulje u mobitele….pa takvi su nasjeli već na onu 3d animaciju lažnog koronavirusa..
   ima stotine milijuna takvih ovaca u svijetu, koju vjeruju da je ona šarena loptica sa pipcima, animacija sa računala, loptica koja se u zadnje2-3 godine posvuda prikazivcala na TV-u, u medijima, internetu…te ovce vjeruju da je to stvarni virus i da tako izgleda, da je to slika virusa sa mikroskopa…
   pa kada im je bilo tako lako uvaliti tu animiraniu lopticu sa pipcima, da povjeruju, onda im možeš uvaliti sve: atomsku eksploziju, dinosaursue, čudovišta, vanzemaljce, robote… samo je dakle potrebno da svi vodeći propagandni mediji npr,. prikazuju animiranog vanzemaljaca, marsijanca.. i kažu da je viđen.. i oni bi povjerovali..
   a danas postoji mogućnost i sa hologramima, dakle da masi ovaca negdje napolju, sa hologramom možeš podvaliti eksploziju u daljini, ili čak da s neba silazi mesija… i takve stvari su moguće

   ustvari, već 11.9, 2001, mase ovaca su povjerovale u inscenirani “teroristički napad”
   koji nije bio trik, nije bio animacija i slično, ali je bio false flag, krvava inscenirana kazališna predstava za cijeli svijet…
   zato, da se vlasi ne dosjete, one snimke 2 zrakpolova kako udaraju u tornjeve, sasvim slučajno je kofol snimio neki turist, koji se zadesio tu negdje u blizini.-. i onda su se ti snimci vrtili po cijelom svijetu

VEZANO

najnovije