Petak, 24 svibnja, 2024
NaslovnicaTop komentarPosljednji pozdrav Henryju Kissingeru

Posljednji pozdrav Henryju Kissingeru

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Nećeš nam nedostajati

I posljednji od “trojice prijatelja”, osnivača Trilateralne komisije, napustio je ovaj svijet. Henry (rođ. Heintz) Kissinger ponovno se ujedinio s Davidom Rockefellerom (1915.-2017.) i Zbigniewom Brzezinskim (1928.-2017.), a kakva god ih sudbina čekala, možemo očekivati da će Bogu ili Đavlu, ovisno o tome gdje su im duše stigle, nastojati pomrsiti račune oko preuzimanja i njihovih ovlasti.

Rockefeller, Kissinger i Brzezinski bili su neosporni originalni arhitekti moderne globalizacije, koji su zauvijek promijenili naš svijet. Rekreirali su Kinu 1970-ih na sliku tehnokracije, rebrendirali tehnokraciju u održivi razvoj, Agendu 21 i Agendu 2030 kroz Ujedinjene narode. Sve je to služilo porobljavanju čovječanstva i preuzimanju resursa svijeta.

Kissinger je praktički sam okrenuo Bliski istok naglavačke kad je predao Iran poludjelim islamistima 1979., zabivši nož u leđa iranskom šahu Mohammadu Rezi Shah Pahlavu i deportirao ga u SAD. Sam Kissinger je odgovorio svojim kritičarima u uvodniku iz 1979. u The Washington Postu:

“Od tada sam čitao i čuo kako me visoki dužnosnici Bijele kuće opisuju kako se ponašam podmuklo i nečasno; kao savjetovanje šaha – što je čudno – da traži savjet naše vlade o tome treba li ostati ili napustiti ovu zemlju; i kao da je vršio pritisak da ga uopće dovede ovamo.”

Nakon što je umro, Huffpost se zalagao da ga ljevica nazove “najozloglašenijim američkim ratnim zločincem”, rekavši da je “titan američke vanjske politike bio suučesnik u milijunima smrti – i nikada nije pokazao kajanje zbog svojih odluka.” I to nije sve od Huffposta:

“Za vrijeme dok je bio na čelu američkog vanjskopolitičkog stroja, Kissinger je također usmjeravao ilegalnu prodaju oružja Pakistanu dok je 1971. proveo brutalnu akciju slamanja svog bengalskog stanovništva . Podržao je vojni udar 1973. kojim je svrgnuta demokratski izabrana socijalistička vlada u Čileu, dao zeleno svjetlo za indonezijsku invaziju na Istočni Timor 1975. i podržao argentinsku represivnu vojnu diktaturu koja je pokrenula svoj “prljavi rat” protiv disidenata i ljevičara 1976. Njegova politika tijekom Fordove administracije također je potaknula građanske ratove u Africi, ponajviše u Angoli.

Čak i najvelikodušniji izračuni sugeriraju da su ubojiti režimi koje je Kissinger podržavao i sukobi koje su vodili odgovorni za milijune smrti i milijune drugih kršenja ljudskih prava, tijekom i nakon osam godina koliko je on služio u američkoj vladi.”

S druge strane, Wall Street Journal je Kissingeru na neki način priskočio u pomoć, lažno sugerirajući da ga mrzi isključivo ljevica. No, zapravo su ga mrzili gotovo svi (s desne i lijeve strane), osim njegovih globalističkih pajdaša, poput Klausa Schwaba kojem je bio mentor za pokretanje Svjetskog ekonomskog forma.

Kad je kao mladi profesor bio na Harvardu, u Mediumu je zabilježeno slijedeće:

„Kissinger je bio na čelu skupine od 22 savjetnika koji su pomogli u oblikovanju ‘europske politike’ i Klaus Schwab mu je rano zapeo za oko. Kasnije je otkriveno da je Središnja obavještajna agencija (CIA) financirala Kissingerove seminare u iznosu od 135.000 dolara.

Godinu 1973. Richard Nixon opisao je kao ‘Godinu Europe’. Bila je voljni saveznik u projektu Europske ekonomske zajednice (EEZ), formirane 1957. godine, koja je sada prerasla u Europsku uniju (EU).

Kissinger je brzo shvatio bit ‘Godine Europe’ i oživio umiruću Organizaciju Sjevernoatlantskog saveza (NATO), radeći na ratnim strahovima Europljana.

Klaus Schwab je izabran da bude nositelj takvog cilja. Godine 1970. Klaus je pisao Europskoj komisiji o osnivanju ‘nekomercijalnog think tanka za europske poslovne vođe’. Galbraith je trebao odletjeti u Europu, zajedno s Kahnom, kako bi pomogao Schwabu da uvjeri europske elite da podrže projekt. Europska komisija uključila se kako bi sponzorirala ovaj takozvani ‘Europski simpozij o menadžmentu’ koji se u roku od godinu dana trebao transformirati u Svjetski ekonomski forum.

Na prvi pogled, Svjetski ekonomski forum bio je europski projekt — u stvarnosti, bio je to djelo američkih establišmenta za CIA-u nakon što su svi financirali Kissingera za isti.“

Ironično, Kissinger je doživio ostvarenje Schwabovog predviđanja da “do 2030. neće posjedovati ništa i biti sretan”. Dobro, ovo sretan je malo upitno…

Vrlo je izvjesno da je Kissinger kumovao i osnivanju Rimskog kluba 1968. kada je nastajao u vili Davida Rockefellera u Rimu. Isto tako, vrlo vjerojatno je kumova, a možda i dao zeleno svjetlo za temeljnu knjigu Kluba, Prva globalna revolucija, 1991., baš na vrijeme za UN-ov summit 1992. na kojem je osmišljena Agenda 21:

“U potrazi za zajedničkim neprijateljem protiv kojeg se možemo ujediniti, došli smo na ideju da bi zagađenje, prijetnja globalnog zatopljenja, nestašica vode, glad i slično, odgovaralo… sve te opasnosti uzrokovane su ljudskom intervencijom u prirodni procesi, a oni se mogu prevladati samo promijenjenim stavovima i ponašanjem. Pravi neprijatelj je onda samo čovječanstvo 

Također, vrlo je izvjesno da je Kissinger predao svoju „palicu zla“ 2021. godine EricuNe budi zla Schmidtu, napisavši s njim knjigu The Age of AI, a što je objelodanjeno zajedničkim intervjuom za Time Magazine:

„Živimo u svijetu koji, zapravo, nema filozofije; nema dominantnog filozofskog pogleda. Tako da tehnolozi mogu divljati. Oni mogu razviti stvari koje mijenjaju svijet, ali nema nikoga da kaže: ‘Moramo ovo integrirati u nešto.’“

Na kraju, nešto lijepo o pokojniku… Kissingera barem Kina hvali: “Povijest će pamtiti što je stogodišnjak doprinio kinesko-američkim odnosima i on će uvijek ostati živ u srcima kineskog naroda kao najcjenjeniji stari prijatelj.”

Pa, Henry, nismo tužni što si nas napustio. Ali s druge strane, vrag kojeg smo poznavali vjerojatno je bolji od vragova koje ne poznajemo. Mnogi će u budućnosti pokušati vas zamijeniti, ali vi ćete uvijek ostati priznati kao “otac utemeljitelj” majstora prijevare i počinitelja zla.

Provjeri/technocracy.news

Foto naslovnice: screenshot technocracy.news

P O D I J E L I !

Slobodni Promatrač

2 KOMENTARI

 1. ako bi elitu globalističkog kulta usporedili sa imperijom iz filmova Ratovi zvijezda, onda je Kissinger desetljećima bio “Darth Vader”- glavni operativac.. za gospodare imperije, koji su uvijek u sjeni, baš kao i u filmovima Ratovi zvijezda, gdje je glavni šef, gospodar imperije, koji daju naloge Darth Vaderu, uvijek u crnoj mantiji i crnoj kapuljači, zli starac, kojem se u nekim scenama samo nekada vidi jedan dio smežuranog lica, ali je uvijek u sjeni i pokriven kapuljačom.

  ————

  “…Na kraju, nešto lijepo o pokojniku… Kissingera barem Kina hvali: “Povijest će pamtiti što je stogodišnjak doprinio kinesko-američkim odnosima i on će uvijek ostati živ u srcima kineskog naroda kao najcjenjeniji stari prijatelj.”..

  ———————-

  Kissinger je po nalogu šefova “imperije” iz CFR-a, krajem 60-ih započeo sa politikom približavanaja Kini. Bio je prijatelj sa Maoom Cetungom. i u tražilicama na internetu se mogu pronaći slike sa brojnih srdačnih susreta Kisingera i Mao Cetunga iz tog vremena.

  u ovom odličnom videu sa hrvatskim prijevodom, je prikazno, tko je podigao Kinu i tko stoji iza Kine, io onda nije teško razumijeti zašto je “darth vader”, prije nekoliko mjeseci još jednom pod stare dane bio u Pekingu kod Xi Jinpinga, koji ga je nahvalio.

  croativ.net/obavezno-pogledati-tko-stoji-iza-kine-tko-je-zaostalu-poljoprivrenu-zemlju-u-samo-30-godina-ucinio-supersilom-55615/

  ali nije samo Kina nahvalila pokojnika, već i Kisngerov stari prijatelj, Vladimir Putin.
  ovo je originalni sadržaj Putinove poruke Kisingerovoj supruzi, poruku je službeno objavio Kremlj, prije nekoliko dana, na dan smrti Ksinigera:

  “Poštovana gospođo Kissinger,

  Prihvatite našu najdublju sućut povodom smrti Vašeg supruga Henryja Kissingera.

  Otišao je izvanredan diplomat, mudar i dalekovidan državnik, koji je desetljećima uživao zasluženi autoritet u cijelom svijetu. Ime Henryja Kissingera neraskidivo je povezano s pragmatičnom vanjskopolitičkom linijom, koja je u jednom trenutku omogućila postizanje detanta u međunarodnim napetostima i postizanje najvažnijih sovjetsko-američkih sporazuma koji su pridonijeli jačanju globalne sigurnosti.

  S tim dubokim, nesvakidašnjim čovjekom imao sam prilike osobno komunicirati mnogo puta i nedvojbeno će mi ostati u najljepšem sjećanju.

  Želim Vama, kao i svoj rodbini i prijateljima pokojnika, duševnu snagu pred ovom žalosti.”

  ————–

  nije ovo samo poruka sućuti iz nekakve kurtoazije, pistojnosti, već je ovo Putinovo odavanje počasti svom velikom prijatelju. da je Kisinger bio veliki Putinov prijatelj, to nije samo tvrdnja nezavisih portala, već je Putin osobno Kisingera nazivao svopjim prijateljem i sastajao se sa njim više puta (što sam kaže u ovoj poruci), zadnji put negdje prije 6-7 godina u Kremlju:

  sputniknews.com/politics/201706291055084441-putin-kissinger-meeting/

  portal njemačkog mainstream lista Die Welt, objavio je prije nekoliko mjeseci pohvalni članak o Kissingeru, sa zanimljivim naslovom koji sve kaže.
  naslov je glasio “Kada on (Kissinger) nazove, onda i Putin i Jinping trče na telefon”
  Oni su sa ovim hvalospjevnim naslovom htjeli pokazati, koliko je stari Kissinger navodno mudar i pametan i važan kao nekakav iskusni savjetodavac, da ga najveći svjetski državnici slušaju,- ali su ustvari sa tim naslovom nehotice pokazali, tko je stvarni šef i Putinu i Jinpingu.

 2. Ko je (bio) Henri Alfred Kisindžer? Prema ‘Wikiju’, on je „američki” (podrijetlom Židov) državnik, diplomata i “stručnjak za međunarodne odnose”, “američki” savjetnik za “nacionalnu” “bezbjednost” i bivši “državni” sekretar SAD. Dobitnik Nobelove nagrade za “mir“ koju mu je velikodušno dodjelila, sto bi neki rekli, njegova kabala. On je bio glavni konsultant CIA-e za „pitanja globalne bezbjednosti“, vidljivi Mag tzv. Novog svjetskog poretka, globalista i kako posebno zli jezici kažu, on je bio taj koji je „čitao priče za laku noć“ o inkluzivnom kapitalizmu Klausu Švabu, govornoj glavi i “proroku” “globalnog Siona”. Kisindžeru se pripisuje i sljedeći citat pred vijećem za eugeniku Rokfelerove WHO od 25.02.2009. godine: “Jednom kada stado prihvati obaveznu prinudnu vakcinaciju, igra je završena! Tada će prihvatiti bilo šta – prinudnu donaciju krvi ili organa – za ‘opštu dobrobit’. Kontrolišite um ovaca i kontrolisaćete cijelo stado. Proizvođači vakcina će zarađivati milijarde, a mnogi od vas u ovoj prostoriji danas su investitori. To je ogromna pobjeda! Razrijedićemo stado, a pri tome će nam oni sami platiti usluge istrebljenja.” – Naravno, kojekakvi “istino”mjeri i fuck”check”eri poriču ovaj citat, ali treba se samo prisjetiti pLandemije curtona “virusa”, agresivne kampanje “cijepljenja” i ucjenjivanja stanovništva širom svijeta ne bi li uzeli pripravak grafen-oksida.
  Treba li sumnjati da je Henri Kisindžer proučavao tal”mudo” još kao tinejdžer i da je u detalje (bio) upoznat sa ideologijom i planovima za porobljavanje i globalni genocid nad “gojima”, što je osnova tal”mudskog” pogleda na svijet.

VEZANO

najnovije