Subota, 15 lipnja, 2024
NaslovnicaNajnovijePotvrda da je „cijepljenje“ ruski rulet

Potvrda da je „cijepljenje“ ruski rulet

Do you feel lucky?

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

U petak, 7.01.2022. godine, kod dr. Reinera Fuellmicha, koji vodi istražno povjerenstvo za koronu, gostovao je dr. Mike Yeadon, bivši vice predsjednik Pfizera, koji je predstavio rezultate istraživanja s naglaskom na različite serije „cjepiva“ koje se vode pod zasebnim oznakama ili šiframa (batch – code).

Službeni podaci za istraživanje preuzeti su iz Vaers baze podataka (Vaccine Adverse Event Reporting System), a glavni rezultat istraživanja je saznanje da se velika većina štetnih posljedica dogodila kod vrlo malog broja serija „cjepiva“, dok je kod većine serija zabilježen tek mali broj prijavljenih nuspojava.

Prema ovom saznanju, očigledno je da bočice sa „cjepivima“ nemaju uvijek isti sadržaj, kako kod Pfizera, tako i kod drugih proizvođača, što je samo po sebi skandalozno, jer proizvođač mora  garantirati jednaku kvalitetu proizvoda kroz sve serije proizvodnje. Također, proizvođač mora garantirati da je u bočici upravo ono što na njoj i piše, pa se postavlja pitanje zašto te štetne serije, za koje se očigledno znalo, nisu zaustavljene i ljudi upozoreni.

Istražno povjerenstvo zaključilo je da se radi o svjesno ubačenim toksičnim pripravcima, koji služe eksperimentiranju nad ljudima. Dakle, prema njihovim riječima, ne radi se o grešci nego o kriminalnoj i zločinačkoj namjeri. Budući da je predviđeno da se jedna serija ne koristi isključivo u jednoj zemlji, već dispergirano u više zemalja, regija i gradova, ovakav način mogao je poslužiti kao idealan paravan za prikrivanje povezanosti štetnosti (nuspojava i smrti) s konkretnom serijom proizvodnje „cjepiva“.

U zasjedanjima istražnog povjerenstva dr. Reinera Fuellmicha, sudjeluje i dr. Wolfgang Wodarg, kao glavni stručni medicinski suradnik, a koji je poznat po tome što je prije deset godina, kao zastupnik u njemačkom parlamentu, bio glavni akter u razotkrivanju prevare inscenirane epidemije svinjske gripe što je naposljetku dovelo do prekida cijepljenja protiv te izmišljene epidemije.

Dr. Wodarg je sada skrenuo pozornost na Internet stranicu na kojoj svatko može upisati šifru serije proizvedenog „cjepiva“ i provjeriti koliko nuspojava i/ili smrti je bilo prijavljeno po toj konkretnoj seriji.

Conscious Pilat

VEZANO

najnovije