Utorak, 21 svibnja, 2024
NaslovnicaEkonomijaPoveznica „Zajamčenog osobnog dohotka“ i ilegalnih imigranata

Poveznica „Zajamčenog osobnog dohotka“ i ilegalnih imigranata

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Kockice se pomalo slažu

Kako inkorporirati ilegalne imigrante u plan rušenja zapadnih ekonomija s jedne strane, te progurati „Zajamčeni osobni dohodak“ s druge? Odgovor dolazi iz SAD-a, točnije iz savezne države Illinois.

Naime, okrug Illinois plaća ilegalnim imigrantima što su uspjeli prijeći granicu i završiti u području grada Chicaga.

I dok američki porezni obveznici ionako već plaćaju oko 20 milijardi dolara godišnje za potporu onima koji su ušli ilegalno, u pozadini ozbiljne inflacije i prijeteće globalne recesije, sada zakonodavci ovoj istoj skupini obećavaju zajamčeni temeljni dohodak.

Ovaj pilot program zajamčenog temeljnog dohotka u okrugu Cook testira se na 3250 kućanstava diljem okruga, pri čemu će svako kućanstvo dobivati ​​po 500 dolara mjesečno “bez ikakvih obveza”. 

Naravno, ništa nije besplatno, a uvjete ispunjavaju odrasli ljudi koji su 250% ispod federalne granice siromaštva ili kućanstva preko četiri osobe koja zarađuju ispod 69.375 USD godišnje.

Procjenjuje se da će se 36% stanovnika okruga moći prijaviti, a kako stoji na web stranicama: “Sudionici mogu slobodno potrošiti novac kako god smatraju prikladnim za zadovoljenje svojih potreba, unutar granica zakona.”

Dakle, pilot program „Zajamčenog temeljnog dohotka“ usmjeren je na sve stanovnike lošijeg materijalnog statusa: “Ovaj pilot je otvoren za sve stanovnike okruga Cook, bez obzira na vaš imigracijski status. To znači da ako nemate dokumente ili je vaše kućanstvo mješovitog statusa, a ispunjavate gore navedene kriterije prihvatljivosti, imate pravo sudjelovati. Nećemo dijeliti informacije o imigracijskom statusu s Imigracijskom i carinskom policijom (ICE) ili sa Službom za državljanstvo i useljeništvo Sjedinjenih Država (USCIS).”

Dobro došli u modernu Ameriku gdje se testira tehnokratski socijalizam, kako bi se primijenio i u čitavom svijetu.

Provjeri/armstrongeconomics.com

Foto naslovnice: pixabay.com

P O D I J E L I !

Slobodni Promatrač

VEZANO

najnovije