Nedjelja, 19 svibnja, 2024
NaslovnicaWake upPreobražaj - 2.dio

Preobražaj – 2.dio

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

“Svaka istina prolazi kroz tri faze. Prvo se ismijava. Nato joj se nasilno protivi. Na kraju se prihvaća kao nešto samo po sebi razumljivo.”

Ako vas do sada, štovani čitatelju, nisam ubijedio u svoje humane i uzvišene namjere – onda vas neću ni danas, ni sutra, niti ikad. Mogu samo nemoćno priznati da sam pokušao – i nisam uspio. Neću biti ni prvi ni posljednji. Puno su veći umovi od mene pokušali upozoriti svijet na užase koji dolaze, pa ih nisu slušali. Tako nas uči povijest. Hoće li danas biti drugačije? Vidjet ćemo – to ćemo svakako vrlo uskoro vidjeti.

Ovaj uvod završavam meni jako dragom skupinom glazbenika, uz koju sam proveo svoju najraniju mladost – već od prvog razreda srednje škole. A ovaj komad jasno pokazuje kakvi vizionari su oni bili, kada su tada davne 1969 napravili ovakav glazbeni uradak – dok sam ja, kao malo dijete, gledao ljude na Mjesecu i bio uvjeren da oni tamo zaista šeću.

Oni su tada sjedili, svirali, (vjerojatno) pušili hašiš i gledali u staklenu kuglu. U njoj su vidjeli našu svakodnevicu posljednje tri godine, posljednja tri desetljeća. Vidjeli su svibanj 2023, kojega mi još ne vidimo. Ja ga vidim.

21st Century Schizoid Man by King Crimson

A sada – Bam! Šok! Nevjerica! Strah! Jeza! Brrr!

ŠTO?

Sprema se velika podvala, velika prijevara. Epskih razmjera. Prijevara će biti sveobuhvatna. Kao da imate Sauronovo oko na Mjesecu – pa vidi sve što se na Zemlji događa – i na sve utječe. Kao plima i oseka. Podvala se skriva u ugovoru koji je smislila elita iz WEF-a i upotrijebila jednu svjetsku zdravstvenu organizaciju za proliferaciju. Proliferacija – kako lijepa i učena riječ. Kad netko kaže “proliferacija” – taj ima sigurno puno znanja i vrijedan je naše pažnje. I ne samo pažnje – vrijedan je našeg povjerenja – apsolutnog povjerenja. Toj osobi možemo povjeriti sve – da popazi na naše stvari kad odemo u more na kupanje. Da popazi na naše dijete kad odemo navečer u operu. Da popazi na nas i naše živote – kad sjednemo ispred TV ekrana i stavimo mozak na OFF.

TKO?

Svjetska zdravstvena organizacija (SZO, WHO) – predvođena WEF-manijacima. SZO u korelaciji sa WEF i vladama svijeta, njih 194. Korelacija – još jedna uzvišena riječ. Kad ti predsjednik SZO kaže “korelacija” onda znaš da smjera nešto dobro za vas i mene. Čim vidiš predsjednika SZO odmah ne znaš tko je. I (ne) počneš spremati obranu. Jer što će ti obrana kad vidiš njegovu slatku facu, koja izgleda – k’o četvrti prašćić. Onaj najmudriji, kojeg u priči nema. Jer je priču napisao.

KADA?

U svibnju 2023, iako je prvotno bilo planirano “tek” 2024. Morali su malo ubrzati plan. Jer 2030 se strelovito približava. Evo, još nepunih 7 godina do totalne kontrole nad svim ljudskim bićima na ovom planetu. Nema veze gdje se skrivate ili bi se mogli sakriti: u iglù na samom sjeveru ili među pingvinima na krajnjem jugu, u dubinama džungle Amazonije ili u nekoj zabiti dalmatinske Zagore. Oni će vas naći, oni će vas čipirati – kao stoku, kao krave i ovce – stavit će vam “tatoo” da se zna koji ste i čiji ste. Oni vaši postojeći “tatujići” ne smetaju – to je samo marketinški trik da lakše “popijete” još jednog – onog pravog.

GDJE?

Svuda – u svih 194 zemalja svijeta. Ili skoro svih. Nadam se da će se bar Sirija i Sjeverna Koreja oduprijeti. Možda Rusija – ne znam – vidjet ćemo. Taj mi je “pedro” zvan Putin mutan i mističan lik. Mogao bi biti naš osloboditelj, kao što je ne tako davno već bilo s Rusima, kad su nam onomad pomogli s onim lošim dečkima iz Berlina. A moglo bi biti baš obrnuto. Vidjet ćemo – sve će nam biti jasno, i to vrlo uskoro. 

Ima doduše jedna zemlja, za koju sam skoro pa uvjeren da će tamo biti velikog “belaja”. Bosna i Hercegovina. Tamo se uvijek dešavaju najveća sranja. Tamo nekako sve počne i sve završi. Valjda zato što su ljudi tako heterogeni, a opet tako homogeni kad zaista zagusti – pa zaborave na svoje svakodnevne gluposti i tko je okrugao a tko kockast – tko se moli prema Istoku, a tko prema Zapadu. Ne znam – vidjet ćemo.

KAKO?

Ugovorom – koji nije potrebno potpisati. Taj ugovor je već sastavljen i parafiran. Ako SZO ponudi državama neki prijedlog – nije više potreban potpis “neke tamo Vlade”. Dovoljno je da država NE odreagira – samim tim se smatra da se sa ponuđenim prijedlogom slaže. Kako pametno, kako lukavo, kako pokvareno. I kako morbidno. 

Nekako ovako: “Ukoliko nam nakon 12 mjeseci ne javite da više ne želite naše usluge XYZ – s početkom slijedeće kalendarske godine smatrat će se da od ugovora niste odstupili i da se slažete s njegovim produljenjem za slijedećih 12 mjeseci.”

To je kao da nekoj (nepoznatoj) ženi stavite flaster na usta i kažete joj: “A sada ću te jeb…ti i ako ništa ne kažeš – smatram da se slažeš”. Vrlo prigodno. Štoviše – vrlo sexy. Master – Slave odnos. Ja Master – ti Slave. Ja uživam, a tebe ko je…e.

ZAŠTO?

Da preuzmu kontrolu. Totalnu kontrolu nad svih 194 zemalja svijeta. Kada na taj način preuzmu kontrolu

– onda mogu s nama raditi što god hoće. Neki Pero u Splitu će malo krivo prdnuti, a SZO će odmah uvesti “posebne mjere”. Koje će vrijediti sve od Aljaske do Patagonije i od Amerike na istočnoj obali do Amerike na zapadnoj obali – što će reći – puni krug. 

Ili će jedan dan Sunce malo jače ugrijati – i eto ti posebne situacije. Svi u skloništa – pardon, u svoje kuće. S naglaskom na “svoje”. Jer do 2030 nema više “svoje” i “moje”. Pa znate onu čuvenu WEF krilaticu: “Nećete imati ništa i bit ćete sretni”. Majke ti – kao u komunizmu. Blaženi komunizam. Svjetskih razmjera. Kud god pogledaš – sami pusti komunizam. WEF-komunizam.

Samo, nešto mi nije jasno. Mi smo ono nedavno imali komunizam – pa nam se nešto nije sviđao. Pa smo se posvađali i poklali i pobjegli iz njega – i sada sretno živimo u našim suverenim demokracijama. S naglaskom na “suverenim”. S naglaskom na “demokracijama”.

Ovdje jebe lud zbunjenog. Žao mi je štovani čitatelju na ovim psovkama, ipak je provjeri.hr jedan fini časopis – ali ovakve proste riječi? Pa proste riječi su najbolje – jer su jednostavne. Njih svatko razumije. Čak i djeca od pet godina. Ako rastu u “psovačkom” okolišu. Da smo nastavili djecu učiti psovkama – a ne slati ih na tisuću i jednu dodatnu popodnevnu aktivnost, koju treba masno platiti – možda bi nas ta djeca danas poslala u tri krasne, gledajući nas kako lijepo stajemo u zamku. U zamku za medvjede. U zamku za idiote.

Zaključak

Dakle, radi se o prevari. A kako funkcionira ova prevara, objasnit će nam ova mlada dama: Wolf In Cheap Clothes by Kovacs

U slijedećem nastavku otkriti ćemo neke ljude koji su sve ovo “namirisali” već neko vrijeme unazad – i o tome progovorili. Neki su progovorili na petak 13. Trinaestog siječnja dvije tisuće i dvadeset i treće. Tako djeluje manje zlokobno. P.S.

Samo da vas nježno podsjetim. Jeste li pogledali danas ono “oko” kod postova na provjeri.hr? Je li se onaj broj povećao? Nije? A zašto nije? Jeste li napravili svoju domaću zadaću? Nemojte domaće zadaće ostavljati za sutra. 

Naši susjedi imaju zanimljivu poslovicu: “Svaki izgubljeni sat nikad se više neće vratiti”. Zato samo hrabro – krenite s tim umnim fitnesom – i širite “Božju” riječ. Uzmite susjedu za ruku – onu koju “ciljate” već neko vrijeme – i dovedite je pred oltar Istine. Mi ćemo je krstiti, a vi poslije radite s njom što god hoćete.

Pod uvjetom da ona pristane na to. I vaša žena. I vaša djeca. A nije zgoreg i njenog muža nešto priupitat. Da pored ovog globalnog cirkusa ne nastane još jedan lokalni.

Foto naslovnice: pixabay.com

P O D I J E L I !

aloha

Jednom me prilikom Google na login stranici pitao: "Ima li išta što na Google ne mogu pronaći?". Bilo je to prije jedno 15 godina. Odgovorio sam: "Na Googlu ne mogu pronaći niti jednog iskrenog i poštenog političara." Nikad me više ništa nisu pitali.

VEZANO

najnovije