Nedjelja, 19 svibnja, 2024
NaslovnicaNajnovijePRIJELOMNA VIJEST! U Moderninom „cjepivu“ je metal koji reagira na magnet!

PRIJELOMNA VIJEST! U Moderninom „cjepivu“ je metal koji reagira na magnet!

Japansko Ministarstvo zdravlja objavilo je ovu zaista vrlo važnu vijest na službenoj konferenciji za medije. Naime, prema napisima koje donose japanski mediji, nekoliko centara za cijepljenje izvijestilo je da bočice s cjepivom sadrže strane tvari, a nešto kasnije tijekom dana došlo je priopćenje da se „možda radi o metalu“ jer je „to tvar koja reagira na magnete“.

Zbog ovoga, iz opticaja je hitno povučeno 1,6 milijuna doza Moderninog pripravka.

Kao što vidimo, pala je još jedna „teorija zavjere“ i otišla u ropotarnicu povijesti, čime su se potvrdile  činjenice koje smo iznijeli u članku objavljenom prije tri dana (Bioterorizam grafen oksidom, da ili ne?), a u kojem je opisano otkriće španjolskih znanstvenika da se opasan materijal grafen oksid nalazi u onome što se pogrešno naziva „cjepiva protiv koronavirusa“.

Da su se u SAD-u provodila istraživanja magnetiziranih proteina, uz kojih je moguće kontrolirati ljudski mozak i ponašanje, pisali smo u članku objavljenom 1.lipnja ove godine (Protein Magneto kontrolira mozak i ponašanje), pa svakako pročitajte i ovaj članak, jer se očito počelo odmotavati klupko koje je obavijeno oko pripravaka koji se bjesomučno uštrcavaju ljudima širom svijeta.

Dijelite ovu vijest što je više moguće kako bi doprla do ljudi, jer je sigurno neće prenijeti MS mediji!

Conscious Pilat

VEZANO

najnovije