Subota, 15 lipnja, 2024
NaslovnicaVijestiPrimatelji „univerzalnog temeljnog dohotka“ u Brazilu moraju biti „potpuno cijepljeni“

Primatelji „univerzalnog temeljnog dohotka“ u Brazilu moraju biti „potpuno cijepljeni“

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Evo, tako to funkcionira

Kako bi nastavili primati isplate univerzalnog temeljnog dohotka od vlade, Brazilci koji primaju socijalnu pomoć sada moraju pokazati dokaz o cijepljenju.

Novoizabrani predsjednik, socijalističko-globalistički vođa, Lula da Silva naredio je da se takozvani program Bolsa Familia ažurira kako bi uključio samo one koji prime svako “cjepivo” koje progura vlada.

“Ne možemo se igrati”, rekao je da Silva, “To je pitanje znanosti. Ako moram primiti 10 cjepiva protiv covida, uzet ću sve što je potrebno.”

Upravo je The Rio Times prvi najavio ove promjene u programu Bolsa Familia, koji je opisan kao “program socijalne skrbi za najsiromašnije obitelji u Brazilu” i “neka vrsta univerzalnog temeljnog dohotka”. U praksi je shema postala sustav društvenog kreditiranja sličan onom koji postoji u komunističkoj Kini.

CBDC će „unaprijediti“ programe „univerzalnog temeljnog dohotka“ diljem svijeta

Ova najava dolazi u trenutku kada se središnje banke u Brazilu i diljem svijeta pripremaju za pokretanje svoje nove inicijative u obliku digitalnih valuta središnjih banaka (CBDC), koja će ukinuti gotovinu.

Novčani sustavi budućnosti – sustavi koji će uskoro postati sadašnjost – od stanovništva će zahtijevati punu poslušnost svakoj vladinoj naredbi, uključujući obveznom cijepljenju. Ovo nije ništa drugo nego prisila na apsolutno državno ropstvo.

Gotovo svaki CBDC program koji je trenutačno u izradi dolazi s datumima isteka i roka trajanja, što znači da će sudionici morati potrošiti svoj dodijeljeni novac unutar određenog vremenskog razdoblja ili će on jednostavno nestati s računa.

Nadalje, CBDC će imati značajku za sprječavanje gomilanja novca, pa ljudi neće moći kao do sada štedjeti svoj novac, već će ga morati trošiti prema vremenskom rasporedu kojeg vlada želi.

Također, tu su i mehanizmi “potpune informativne svijesti” ugrađeni u CBDC, koje Mark E. Jeftović iz Bomb Throwera opisuje na sljedeći način:

„Jednom kada se digitalizira u centraliziranoj bazi podataka (središnje banke) umjesto da bude kriptografski osiguran na decentraliziranom lancu blokova (Bitcoin) – sve odmah postaje poznato središnjim tijelima. Oporezivanje se može primijeniti po transakciji, ali što je još zanimljivije – cijene se također mogu mijenjati u hodu.

Ako kasnite s plaćanjem poreza na imovinu ili dohodak – ili imate neplaćenu kaznu (možda zato što se protiv toga borite), na primjer, mogli bi vam jednostavno omogućiti ograđivanje na novčaniku dok se ne isplati.”

Za razliku od Bitcoina, CBDC ne pružaju nikakvu slobodu niti privatnost. Svako kretanje novca moći će se u potpunosti pratiti i vlada će imati puni pristup svakom detalju u svrhu provedbe.

“Covid cjepne putovnice već su pokrenute u Kini, a Brazil to radi sa svojim programom ‘univerzalnog temeljnog dohodka’ i kada se sve to formalizira u CBDC, vjerojatno ga neće pokrenuti bez okvira za široko rasprostranjene socijalne kredite i sustave kontrole koji su dio instalacije“, objašnjava Jeftović.

“Svi znamo iz našeg iskustva s pandemijom da se hitne situacije vuku u nedogled. ‘Rat protiv terorizma’ je još uvijek na snazi ​​i još uvijek postoje legije kolektivističkih automata koji tvitaju #CovidIsntOver.”

Provjeri/naturalnews.com

Foto naslovnice: pixabay.com

P O D I J E L I !

Slobodni Promatrač

VEZANO

najnovije