Utorak, 23 travnja, 2024
NaslovnicaTop komentarPročitajte potresno pismo majke čije dijete „mijenja spol“

Pročitajte potresno pismo majke čije dijete „mijenja spol“

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Zločinačka ideologija

Kako donosi narod.hr, Ljiljana Dragić – predsjednica udruge Hrvatska mati koja je inicirala održavanje zajedničke sjednice saborskih odbora o sve većem broju “transrodne” djece, pročitala je potresno pismo jedne majke čije dijete misli da je “transrodno”.

Poštovani članovi Hrvatskog Sabora, uvaženi liječnici i znanstvenici, dopustite mi primijetiti najprije kako Vaše funkcije „gordo zvuče“ i to uistinu i jesu. Ali to sa sobom nosi i jednu još važniju odrednicu vaših uloga, a to je – odgovornost. Vama je povjerena briga za cijeli jedan Narod. Odluke koje vi sada donosite su važne i za ovu i za buduće generacije, i imat će i za njih dalekosežne posljedice. Pozivam da sada, još jednom da postanete svjesni svoje časne i odgovorne uloge.

Ne neću stati pred vas, nećete me upoznati u živo, vidjeti mi lice i saznati moje ime – najviše iz straha da ne uništim ionako krhki odnos koji imam sa svojim djetetom sada.

Ja sam majka djeteta koje misli da je „transrodno“ i pokušati ću vam dočarati kako se osjećam. Mi smo jedna prosječna, klasična hrvatska obitelj. Sva moja djeca su
željena i nesebični trud sam uložila da ih odgojim prvenstveno kao dobre i poštene ljude.

Ne znam imate li vlastitu djecu? Ako i nemate, vjerujte mi da svoje dijete poznaješ dulje i bolje negoli se samo poznaje.

Kad mi je moje dijete reklo da se osjeća kao osoba suprotnog spola, moja srž, moja utroba je počela vrištati. Moje je dijete i po svojim ponašanjima i po interesima od najranijeg djetinjstva u svemu odgovaralo svom spolu cijeli svoj život.

Svoje dijete sam podržavala u svim odlukama, izborima, interesima, ali ovdje jednostavno nešto nije bilo u redu. Svaki pokušaj razgovora završio je etiketom da sam transfobna. Postaviti bilo koje pitanje bilo je transfobno. Razdor je bivao sve veći. Nisam znala pomoći
djetetu koje je očito bilo i depresivno i tjeskobno, jadno, uvjereno da postoji samo jedno moguće rješenje svih problema – tranzicija.

Moje dijete je tonulo u veliki mrak i polako nestajalo. Imala sam osjećaj da ga proždire strašno čudovište. Osjećala sam se kao da stojim na rubu provalije i da cijeli svijet vuče moje dijete u ponor, da se borim i za svoje dijete protiv svijeta koji ga vuče u propast.

Možda se pitate čemu drama? Drama je zato što volim svoje dijete onako kako to samo jedna mama može i što zrelije sagledavam budućnost.

Cijela rodna ideologija je puna nelogičnosti. Možete li Vi odgovoriti na ova pitanja:

Što je žena?

Molim objašnjenje što znači osjećati se kao žena? Ja sam žena i nemam vezano uz tu činjenicu, nikakve posebne osjećaje. Unikatna sam osoba koju, osim toga što sam žena, opisuje još jako puno drugih činjenica. Ali recimo osjećam se mlađe – znači li to da i jesam mlađa?

Molim i objašnjenje razlike između tretmana anoreksije i rodne disforije.

Anoreksija je u ovom kontekstu zanimljiva jer isto ima vrlo visoku stopu samoubojstava i radi se o percepciji tijela. Anoreksična osoba se osjeća da je debela – pa je liječnici ne šalju na liposukcije i salone za mršavljenje nego psihijatri propitkuju njezino stanje.

Kako i zašto se kod rodne disforije isto prestalo propitkivati?!

Koji još osjećaj osim rodne disforije rješavaju kirurzi i endokrinolozi, a ne psihijatri?

Osim transrodnosti, koje se još stanje smatra zdravim, a zahtjeva stalne lijekove i operacije?

Zašto postavljam ova pitanja?

Zato što moje dijete sada kreće putem tranzicije bez propitkivanja, pa zbog svog zdravog stanja odlazi kirurzima i endokrinolozima koji dijete u tome samo podržavaju.

Moje dijete je, svega par mjeseci nakon 18. rođendana počelo uzimati hormone jer njegova konzervativna mama nije podržala laž da je jedan spol drugi samo zbog osjećaja pa makar ta laž dolazila iz usta liječnika.

S tim hormonima, ako je moje dijete muško, sada ima erektilnu disfunkciju. Ako je žensko događaju se promjene u rodnici. Moje jadno, introvertirano dijete, emocionalno nezrelo, zbunjeno promjenama tijela u pubertetu, koje se vjerojatno nije nikada zaljubilo ili poljubilo
nekoga, osjetilo leptiriće u trbuhu i koje je internet gurnuo u čudnu priču koju ste proglasili normalnom NIKADA u životu neće imati niti jedan jedincati normalan spolni odnos u kojem će osjetiti užitak.

Tko je od vas poštovani sabornici i liječnici bio zadovoljan svojim tijelom u toj dobi? Kolike djevojčice u toj dobi nose preširoke majice skrivajući tek izrasle grudi?

Spolnost je, podsjećam, jedna od primarnih potreba čovjeka. Kakav partner će moje dijete htjeti jednog dana?

Hormoni mijenjaju i tijelo. Ako je moje dijete žensko sada ima duboki glas i kreću rasti dlake po licu. Ako je muško kreću mu rasti grudi. Sve to će isto ostati ako se predomisli. TRAJNO I ZAUVIJEK.

A ništa od navedenog neće dijete učiniti stvarno i funkcionalno osobom suprotnog spola.

Hormoni će već sami učiniti da moje dijete u dobi od 18-19 godina postane sterilno. ZAUVIJEK. Tko je od nas s 19 godina želio imati dijete? Kako je moguće da liječnici pogurnu djecu u sterilitet?

A onda priča kreće dalje. Hormoni su tek prva stepenica. Druga stepenica su operacije: gornja i donja. A težnja postati suprotni spol je bitka koja se ne može dobiti.

Od operacije grudi ostaju ožiljci i zauvijek se gubi mogućnost dojenja. Operacija spolovila je za oba spola toliko kompleksna da žene od tri funkcije penisa (mokriti u uspravnom položaju, spolni odnos i orgazam) u najboljem slučaju dosegnu samo ovo prvo, a muškarci više  manje samo ostanu bez penisa i dobiju nefunkcionalnu rupu. Komplikacije si samo zamisliti možete – nadam se da ćete i htjeti.

Jedna renomirana psihologica s hrvatske liste stručnjaka u Narodnim novinama kod koje sam bila privatno, bila mi je rekla „da to sve izgleda isto“. I staklene oči izgledaju isto, pa baš i nisu. Pitam se još i kako je moje dijete dijagnosticirano?

Tko ga je dijagnosticirao?

Koliko vremena je na njega potrošio?

Tko mu je objasnio i mogu li mu se u toj dobi objasniti posljedice?

Je li tko evaluirao emocionalno stanje?

I tko će na koncu odgovarati ako moje dijete digne ruku na sebe, ili ako shvati da je pogriješilo u svojim transrodnim promišljanima u kojima su ga spomenuti “stručnjaci” podržavali? Tko je odgovorno stavio potpis na ovu proceduru da je za nju voljan snositi i posljedice sudskog procesa za sakaćenje?

Ili će biti da se dijete samo dijagnosticiralo pa je eto samo i krivo?

I ono najvažnije – čemu žurba?

Pa SZO produljuje životnu dob adolescencije zbog nezrelosti generacija kojima, nažalost, pripada i moje dijete.

Pozdravljam vas u iskrenoj vjeri da sam s ovime napisanim pomogla barem jednom budućem djetetu jer mom su već “stručnjaci pomogli“.“

Provjeri/narod.hr

Foto naslovnice: unsplash.com

P O D I J E L I !

Provjeri

2 KOMENTARI

 1. sa njemačkog TV-a
  2 slučaja; 2 mlade djevojke koje su odlučile postati muško, išle su na terapije, kljukale hormone i sve ostalo…pa su se kasnije pokajale i sada su opet postale žensko– to se zove takozvana “detranzicija”– dakle povratak na stvarni, originalni spol
  ova prva je sa 16 godina bila započela tu terapiju i čak si odrezala sise, i sada se kaje… sada je opet žensko… ali je napravila štetu samoj sebi, ne samo što se tjelesno osakatila,. već i mentalno.

  https://www.youtube.com/watch?v=BFy8fzx6o1g

 2. njemački psihijatar Alexander Korte, koji se bavi tim područjem problema kod tinjedžera, koji hoće postati transdžender i promjenuti spol, kaže, kaže da je to zabrinjavajući modni trend među nekim tinejdžerima, da postanu trans.
  I da tu imaju utjecaja mediji i internet, u kojima se te stvari transdrodnost i ostalo, hvale.

  Korte je još prije 4 godine rekao za mainstream tjednik Der Spiegel, da se broj tinejdžera, koji žele promjenuti spol u zadnjih 10 godina upeterostručio, a u zadnjhih 5 godina, još više.
  Dok je ta pojva prije 20-ak godina bila rijetkost, da netko želi promjenuti spol, danas je to uzelo zabrinjavajuće razmjere.

  Korte je takođr kritizirao namjeru njemačke vlade da donese novi zakon, sa kojim se već u dobi od 14 godina pa naviše, svima omogućuje da promjene spol ako to žele..
  takav zakon, je akao se ne varam, već usvojen u Britaniji i nekim drugim zemljama.
  Kortea su napadali naravno debilni ljevičari, iako je on osobno, kako kaže bio pristalica SPD-a i zelenih.

  Ona kaže da su glavna skupina za ovaj problem senzibilne tinejdžerice. 85% svih transdžender osoba su biološke djevojčice. U švedskoj je između 2008 i 2018 broj onih koji se indentficiraku kao transrodni, porastai za 1500% !!!!

  On kaže: U medijima se euforično izvještava da je medicinska tranzicija (prelazak iz biološkog spola u drugi) navodno jednostavna i zato se pozivaju osobe koje su uzori ua to i tako pričaju. I tako se to u medijima predstavlja kao da se sa promjena spola postiže raj na zemlji. ali brutaklna stvarnost je da su takve osobe cijeli život ovisne o hormonskoj terapiji. On govori iz svog iskustva, i iskustav jedne američke kolegice psihijatrice– velika većina osoba koje postanju transrodne i vrše promjenu spola, ostaju nesretni i kod mnogih brzo dolazi do otriježnjenja. A mnogi od njih postanui i depresivni pa i tu trbejau psihološku pomoć.

  I spominje da u njegovu orinaciju dolaze i takvi blesavi roditelji, koji potiču već svoju malui djecu na to, i kaže da mu je dolazila jedna majka sa 7-godišnjom djevojčicom i pitala kada će maloj započeti terapija hormonina i izvaditi joj jajnike
  —–

  ustvari i ovaj problem je dio agende rodne idiologije, iza koje stoji okultni sotinistički globalistički kult. kao i iza svega zloga što se dešava..
  naravno da mainstream mediji u službi kultazadnjih godina reklamiraju na sve strane LGBT, rodnu ideologiju, transrodnost i cijelo to sranje.. po nalogu svojih gospodara iz kulta. I da su djeca glavna meta.. Sa tom propagandom želi se zbuniti i poremetiti što više djece, kao i sa propagan dom LGBT, i ostalima, zato su se u škole uveli i svi ti seksulani odgoji, koji su u zapadanim zemlčjama postali sve radikalniji i na koje se dovode našminkani homići..
  a tu veliku ulogu igraju i zvijezde iz šou biznisa u službi kulta…
  neke od njih i osobno imaju djecu koja su trans ili ih namjerno odgajaju tako, kao Jennifer Lopez, glumac Liev Shreiber..itd,. a i jedna usvojen kći Angeline Jolie i njenog bivšeg muža Brada Pitta se odgaja kao tranasrodna..

  a također i svi ti zakoni, koje su neke zapadne države već donijele, a ostale se također spremaju na to,- sve se to vrši po nalogu mafije uz okultnog kulta. isto kao što su po njihovom nalogu ranijih godina uvođeni gej brakovi u mnogim državama i gej parade pretežno u istočnoj Europi. sve je to maslo tih sotonjara..
  moglo se vidjeti npr. kada je 2014. austrijski amaterski gej pjevač Tom Neuwirth, pobjedio na euroongu, kao žena s bradom u haljini “Conchita Wurst”, on je nakon toga svugdje dobivao svečane primjeme: kod austrijskog predsjednika , kod tajnika UN-a u New Yorku, u EU parlamentu itd.. a 2015. i poznata opera u Sidney u australiji mu je dala da održi tamo koncert, iako sa slabašnim glasićom uopće nema glasovne mogućnosti.. ali su ga svugdje gurali samo za propagandu, iako je kao pjevač bio totalno neuspješan i izuzev u austriji, i ta 1 pjesma sa kojom je tada pobjedio na eursongu, sve ostale pjesme i albumi su doživjeli neuspjeh..

VEZANO

najnovije