Nedjelja, 19 svibnja, 2024
NaslovnicaNajnovijePropaganda protiv oružja građana sve jača!

Propaganda protiv oružja građana sve jača!

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Razoružavanje

Primjećujemo kako kontinuirano sa sve kraćim vremenskim razmacima dolaze vijesti o napadima i ubojstvima oružjem diljem svijeta, a pogotovo je to intenzivirano u SAD-u. U gotovo svim tim slučajevima vlasti putem medija uvijek odašilju jednu te istu poruku, krivo je – oružje!

Paradoksalno, ali kada pijani vozač pregazi nekoga autom, kriv je uvijek i isključivo vozač a ne auto. Tada nitko ne poziva na ukidanje automobila. Čak niti alkohola. Eventualno se čuju zahtjevi za većim kaznama vozačima u pijanom stanju.

Kad netko izbode nekoga nožem, kriv je taj koji je koristio nož, nije kriv nož, logično. I nikome nije ni na kraj pameti pozvati na zabranu noževa. Eventualno veće kazne za nasilnike.

Kad netko podmetne požar, kriv je taj piroman, nije kriva vatra niti su krive šibice ili upaljač kojima je zapaljena ta vatra. I opet, nikome nije ni na kraj pameti da poziva na ukidanje upaljača ili šibica. Eventualno veće kazne za piromane.

Međutim kad se radi o vatrenom oružju, vlasti gube svaki smisao za logiku. Naime, kad netko upotrijebi vatreno oružje, onda nije kriv čovjek koji je upotrijebio to oružje, već samo oružje!? Putem medija i predstavnika “naprednih građana” koje je preuzela leftardska i liberalno-progresivne logika, odmah se vrši linč posjedovanja oružja, agresivno pozivajući na njegovo ukidanje, tj. razoružavanje ljudi putem donošenja zakonskih odredbi ili dobrovoljnom predajom.

No, situacija tu vrlo jasna. Ne radi se tu o brizi za građane, već vlasti samo žele slab, pokoran i razoružan narod, koji nije u stanju uzvratiti ukoliko dođe do pojačanja tiranije.

Dvoličnost i licemjerje koje gledamo u trenucima dok vladajući dužnosnici, s desecima naoružanih tjelohranitelja i blindiranih vozila, pozivaju na predaju oružja, je doista u samom vrhu idiotskih skečeva. A konkurencija je oštra…

I kao da to nije dovoljno, građane se poziva na razoružavanje, dok se s druge strane gotovo svakodnevno izvještava o dodatnom naoružavanju vojske i policije. No, očigledno je naoružavanje u cilju zaštitite vladajućih od naroda poželjno…

Jedino rješenje u ovakvoj situaciji, kada vlast želi što slabije građane kako bi mogla biti što tiranskija, je građanski neposluh i oglušavanje na pozive za razoružanjem…tko zna što će im sutra pasti na pamet…mislite da će vas tada zaštiti “njihova” policija ili vojska?

Foto naslovnice: unsplash.com

Slobodni Promatrač

VEZANO

najnovije