Nedjelja, 19 svibnja, 2024
NaslovnicaTop komentarPutin: „Transrodna agenda koja se nameće djeci je otvoreni sotonizam!“

Putin: „Transrodna agenda koja se nameće djeci je otvoreni sotonizam!“

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

U pravu…

Transrodna agenda koja se “usađuje” u djecu u zapadnom svijetu je “poricanje ljudskosti”, prema ruskom predsjedniku Vladimiru Putinu koji je izjavio da pokret nosi sva obilježja “otvorenog sotonizma”.

Ovu izjavu o transrodnosti, Putin je izrekao tijekom 40-minutnog govora na ceremoniji u Moskvi kojom je službeno potvrđeno pripajanje četiri regije u Ukrajini nakon niza referenduma.

„Želimo li doista vidjeti da se djeci u našim školama od najranijih godina nameću perverzije koje dovode do degradacije i istrebljenja, kako bi im se utuvilo da navodno postoje i drugi spolovi osim žena i muškaraca i ponudila im se prilika da operativno promijene spol?“ upitao je Putim, te dodao:

„Ovo je potpuno poricanje ljudskosti, rušenje vjere i tradicionalnih vrijednosti. Doista, samo potiskivanje slobode poprimilo je značajke religije: otvoreni sotonizam.“

Vlade diljem svijeta, koje djeluju pod kontrolom Svjetskog ekonomskog foruma, vode rat protiv naše djece. Mladi globalni lideri Klausa Schwaba sustavno pokušavaju normalizirati pedofiliju i dekriminalizirati seks s djecom diljem svijeta.

To se događa pred našim očima, a glavni mediji su suučesnici u njihovoj šutnji.

Voljeli ga ili mrzili, ruski predsjednik Vladimir Putin upozorio nas je prije mnogo godina da globalna elita planira normalizirati pedofiliju na Zapadu. Prema Putinu, globalna elita obožava Sotonu. 

Čini se da je bio u pravu.

Provjeri/newspunch.com

P O D I J E L I !

Provjeri

2 KOMENTARI

 1. 80-ih godina na tadašnjoj YU televiziji, bila je popularna serija TV Beograd “priče iz radionice”.
  Radnja serije odigravala se u jednoj automehaničarskoj radionici. U koju svakodnevno dolaze svakojaki likovi. Jedan od njih bio je i neki naoko ljubazni čovjek, navodno jadan i siromašan, tužna izgleda, koji je pričao lijepe stvari. Igrao ga je Milan Srdoč. Supruga vlasnika radionice, “majstora Živote”, koju je igrala Mira Banjac, mislila je da je lik stvarno neki ljubazni dobričina jadan i skroman, pa mu je uvijek poklanjala raznih stvari, govoreći “jadan čovek”.
  Ali njen suprug, majstor Života, (kojega je glumio Zoran Radmilović), joj je rekao: ženo Božja, to je prevarant, nakupac, vara ljude na tržnici. Međutim njegova lakovjerna i dobroćudna žena, nije vjerovala, dok jednoga dana slučajno na tržnici nije ugledala “nakupca” i sama se uvjerila….

  Takav “nakupac” je danas Putin. Glumac, koji je i sam pripada ekipi globalističkog kulta, ali mnogi lakovjerni nasjedaju na “nakupca”.
  Da, tranrodns ideologija, rodna ideologija, sekuslaizacija djece… itd je je sotonizam. To je točno.
  Međutim, sprovođenje plandemije, cjepljenja i digitalne kontrole je također sotonizam. Sve spada u istu agendu, iza koje stoji ista ekipa.

  Međutim, “nakupac” kritizira ovo prvo, ali potpuno podržva ovo drugo. I sudjeluje u svemu, u sprovođenuju plandemije, cjepljenja i digitalne kontrole.
  Njegovo osobni prijatelji (on ih sam naziva ptijateljima, da ne bude zabune), su Kissinger i Klaus Schwab, dvije sotonjare iz samog vrha okultnog satanističkog kulta.
  Dva puta zaredom, 2020. i 2021. u Moskvi je održana vježba WEF-a i Klausa Schwaba “cyber poligon” , a organizatori su bili Sberbanka i državno rukovodstvo Rusije,. Na vježbi 2021. bio je nazočan i premjer Ruske federacije, Mihail Misutušin.
  Tko ne vjeruje, ima još uvijek link na službenolm portalu Sberbanke o toj vježbi.

  iza forisranja rodne ideologije, pedofilije i seksualizacije djece stoji ista ekipa → globalnog
  okultnog kulta kabale, koja stoji i iza plandemije i cjepljenja i velikog reseta.

  Tzv. “seksualna edukacija” ili seksualni odgoj ili “zdravstveni odgoj”, kako su ga nazvali u Hrvatskoj, prilikom uvođenja 2013. je napravljen po “znanosti”, Alfreda Kinseya. Koji je bio umobolni pedofil, luđak, zločinac i zlostavljač djece. Ali je bio štićenik Rokefelera i Carnegieja, koji su ga spasili od suda i sa lovom financirali gradnju Kinsey instituta, nakon Kinseyeve smrti. I sa njihovim parama, Kinsey je u mainstream javnosti promoviran u “znastvenika” iu njegova “znanost”, malo pomalo je postala službane u EU-u, UN-u i WHO-u. Kinsey institut-de fakto. centar svjestkog pedofilnog lobija- ima službeni status NGO-a u okviru UN-a.

  Iza stvaranje sve 3 organizacije, opet je vukla konce ekipa globalnog kulta, na čelu sa Rokefelrima,. Koji su, to znaju već i vrapci na grani, vukli konce i iza stvarnja UN-a i iza stvaranja njegove podorganizacije WHO. UN je naslijedio prijeratnu Ligu naroda, a WHO je naslijedio prijeratni IHD (međunarodna zdravstvena divizija)-koja je bila privatna Rokefelerova organizacija.
  Taj WHO također službeno propagira pedofilnu kinseyevu “znanost”. Na portalu tribun.hr ima članak od prije 2 godine o tome, citati iz službenih brošura WHO-a. na tražilici tog portala, upisati samo “WHO” i pronađe se članak.
  WHO se financira od strane Gatesove zaklade, koja je najveći privatni donator, te još i od drugih privatnih organizacija i zaklada globalističkog kulta, kao Zaklad Wellcome, Rotary Club International, Svjetska banka..itd. i naravno i od strane velikih farmaceutskih koncerna. Što se tiče država, najveći donatori za WHO su SAD, Njemačka i Kina. Ali i Rusija je među donatorima, koji sufinaciraju WHO. Na listi svih donatora, (privatnih i državnih), Rusija je na 24. mjestu.

  Putin i ruska vlada također podržavaju WHO i plandemiju. I drže se pravila i zakona WHO-a o plandemiji. Na skupu “Sankt peterburškog međunarodnog ekonomskog foruma” (SPIEF) ljetos u St. Petersburgu, kao i na skupu “Istočnog ekonomskog foruma”, prije mjesec dana u Vladivostoku, na kojima je bio i Putin, sprovodila su se pravila WHO o lažnoj korona pandemiji,. I tako su svi sudionici na oba skupa se morali testirati sa lažnim testom za lažnu bolest kovid.
  Na ovom skupu SPIEF-a, u lipnju, bio je gost Hans Kluge, direktor WHO-a za Europu, kao i Melita Vujnovich,- predstavnica WHO-a u rusiji. Dogovorena je suradnja između WHO-a i Rusije i čvršća suradnja između WHO-a i RFID-a (ruska državna organizacija koja je zadužena i za pitanja cjepiva u Rusiji). WHO je obećao da će priznati rusko cjepivo Sputnik V.

  Dakle; Putin i ruske vlasti grme protiv Zapada, EU-a, NATO-a, rodne ideologije itd.. međutim, istovremeno podržavaju i sufinaciraju WHO, i sprovode plandemijske mjere i pravila tog WHO-.a, Koji također propagira rodnu ideologiju i pedofiliju i to u svojim službenim pisanijama.
  Putin i ruske vlasti također su dugodgišnji partneri sa WEF-om i Klausom Schwabom, Rokefelerovim operativcem.
  Rokefeleri su vukli konce i iza stvaranja EU-a, i NATO-a kao i iza stvaranja WHO-a i WEF-a.
  Sve pripada istoj ekipi.
  Eh sada neka svatko za sebe izvuče zaključak, može li i dalje vjerovati “nakupcu”.

VEZANO

najnovije