Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024
NaslovnicaVijestiPutin: „Učinit ćemo sve da iskorijenimo nacizam!“

Putin: „Učinit ćemo sve da iskorijenimo nacizam!“

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Nikad nije ni pobijeđen?

Kako prenosi n1info.hr, ruski predsjednik Vladimir Putin obećao je u subotu da će “učiniti sve” kako bi se “konačno iskorijenio nacizam”, prigodom obilježavanja 80. obljetnice od kraja njemačke opsade Lenjingrada, današnjeg Sankt Peterbuga, za vrijeme Drugog svjetskog rata.

“Opsada Lenjingrada bila je bez presedana po razmjerima svoje okrutnosti”, rekao je Putin tijekom inauguracije spomenika žrtvama te opsade koja je trajala 872 dana između 1941. i 1944. i u kojoj je u Lenjingradu umrlo više od 800.000 ljudi od gladi, bolesti i bombi.

“Prošlo je osam desetljeća otkako nije oslabila naša tuga za ovim strašnim žrtvama, za ovim slomljenim sudbinama”, istaknuo je.

“Učinit ćemo sve da stanemo na kraj nacizmu i konačno ga iskorijenimo”, obećao je ruski čelnik, zajedno s bjeloruskim kolegom Aleksandrom Lukašenkom koji je došao na ceremoniju.

Na svečanosti je inauguriran spomenik koji uključuje golemi kip Majke Domovine s njezinom djecom, a čitav događaj organiziran je niti mjesec dana prije druge godišnjice pokretanja ruske ofenzive u Ukrajini.

Putin redovito ističe kako je tragedija Lenjingrada i njegova osobna. Budući da ima 71 godinu, tada se još nije bio rodio, ali njegov stariji brat umro je za to vrijeme. Majka mu je gotovo umrla od gladi, dok mu je otac koji se borio u redovima Crvene armije ranjen nedaleko Lenjingrada.

Kako je rekao na početku rata s Ukrajinom, u taj sukob je Rusija ušla radi “demilitarizacije i denacificifikacije” te bivše sovjetske republike koju, po Putinu, vode neonacisti.

“Kijevski režim nastavlja veličati Hitlerove suučesnike i koristiti teror protiv svih onih koji mu se ne sviđaju”, ponovio je Putin u subotu svoje ranije optužbe.

Stave li se Putinove riječi u kontekst povijesnih činjenica, koje govore o tome kako je većini vodećih nacista nakon završetka drugog svjetskog rata omogućeno da nesmetano odu u SAD i Južnu Ameriku, CIA-inom operacijom „Paperclip“, postavlja se opravdano pitanje je li nacizam uistinu ikad i pobijeđen kako to tvrde „službeni“ povijesni udžbenici. Također, neosporna je činjenica da je ukrajinska povijest, baš kao i hrvatska, isprepletena nacističkom kolaboracijom… Govori li Putin istinu? Je li još uvijek ne vidimo tko su nam pravi neprijatelji?

Provjeri/n1info.hr

Foto naslovnice: screenshot n1info.hr

Provjeri

3 KOMENTARI

 1. Ako znamo da su cionisti doveli na “vlast” Hitlera i financirali ga do kraja rata da bi uništili Njemačku i podigli je u svom vlasništvu, prepravili tzv. geopolitičku kartu Europe i svijeta u svoju korist i izgradili svoj Izrael te formirali UN i ostala nad-nacionalna “međunarodna” tijela i organizacije, onda ce nam biti jasnije kakvu igru igraju sa Putinom. Vrlo sličnu. Pitanje je samo da li će Putin odigrati svoju ulogu vjerno i do kraja, da bude ono što je bio Hitler za Njemačku – u početku “spasilac”, a na kraju uništitelj. Nacistički “firer” je bio lažna oporba organiziranom globalnom Židovstvu, kao što je i “šahista” lažna oporba “zapadu” u lažnom konstruktu mađioničarsko-“majstorske” tzv. geopolitike i lažna oporba Novom svjetskom poretku (NWO). Skriveni pobjednik Drugog svjetskog rata (WW2) je Sinedrion na vrhu s ROTŠILDIMA.
  “Rukovodstva” i armije Sovjetske Rusije, nacističke Njemačke, Japana, SAD… su bili “majstorski” instrumenti u realizaciji njihovih planova (Protokola sionskih “muda”) za veliki iskorak ka porobljavanju svijeta. Gojimska “vođstva” su izabrali žido masoni koji su ih kontrolirali kao marionete. Oporavak ratom razrušenih gojimskih tzv. država donio je astronomske profite “međunarodnim” (global-cionističkim) bankama-bankarima.
  WW2 je povećao i državni dug SAD koje su bile posteđene razaranja da bi danas vele premašio famoznih 33 000 milijardi “US” dolara što govori da je zvanično najveća svjetska “sila” čvrsto u kandžama cio-židovskih bankara. WW2 otvorio je put za osnivanje tzv. UN sa sjedištem u Njujorku, na zemljištu koje je poklonio ROKFELER. Rat je omogućio i uspostavljanje Izraela. Pogrom običnih Židova u WW2 nije bio u režiji nacista, vec vođa cionizma za potrebe naseljevanja Izraela. Nacisti su samo bili izvođači radova. To su neki od unaprijed projektiranih rezultata WW2.

  Slično se, izgleda, priprema i za “tvrdi” WW3 u kombinaciji sa “mekim” globalnim napadima na slijepu rulju u cilju smanjenja tehnološkim napretkom nastalog viška “resursa” (beskorisnih izjelica) i zatvaranja preživjelih, izmrcvarenih, gladnih, dezorjentiranih… gojima u digitalni globalni logor. Ono što povezuje cionističku marionetu Putina sa njegovim “zapadnim”, “ukrajinskim”, “daleko-istočnim” partnerima (također glumcima) u globalnom Holivudu je: Prešućivanje činjenice da su sve “državne” središnje banke(SB), zapravo, privatne cio-židovske banke + privatni “M”MF, “Svjetska” Banka… i da cio-bankari financiraju obije zaraćene strane/bloka u dirigiranim sukobima kao i da ni jedan politički “lider” ništa ne čini po pitanju nacionalizacije SB; Sprovođenje pLandemijskog terora i programa “cijepljenja” globalnog stanovništva cionističkim otrovima; Sveopće nametanje digitalizacije i QR-a globalnom društvu uz projektiranu DEindustrijalizaciju kroz inscenirane krize; Rad na uvođenju i implementaciji digitalnih valuta središnjih banaka-CBDC kao efikasnog sredstva globalne kontrole, sa ciljanom hiper inflacijom uz uklanjanje komercijalnih banaka i drastično siromašenje svjetskog pučanstva što za sobom povlači sveopće društvene nemire i sukobe u smijeru orkestrirane svjetske revolucije po ukusu “žido-iluminatskih majstora lutaka”.

  Za realizaciju finalne etape plana “mudraca” globalnog Siona neophodan je, dakle, globalni genocid u vidu neviđene anarhije-kontroliranog kaosa gdje će totalno porušeni svijet, opet unaprijed projektirano, zavapiti za “mirom” i “redom” što će im “majstori” rado dati u vidu judejskog “Mashiacha”(Antikrist) koji će (prema planu Protokola) “uskrsnuti” ostatak gobalnog društva u sasvim novom obliku čime bi tzv. Veliki reset/Agenda2030/21 bio trijumfalno završen.

  To su fakti koje prešućuje nedojebana cionistička kurava Putin dok prodaje muda pod bubrege “domoljubnim” govorima o “iskorjenjivanju nacizma”.

 2. opet obično trolanje za zarobljene u Trumanovom šou geopolitike i sukoba za odvraćanje pažnje od onog stvarnog, od agende velikog reseta u kojoj Rusija sudjeluje sna svim poljima , a u nekim stvarima kao uvođenje digitalnog novca i planiranje digitalne kontrole, čak i prednjači.
  Ova retorika nacizam, fašizam, i slično je toliko šuplja i otrcana i služi samo za održavanje novog insceniranog hladnog rata 2.0.

  ove trolaške retorike smo se naslušali u zadnje 2 godine… Kad je počela “specijalnna operacija” u Ukrajini,- da se sruši ukrajinski nacistički režim, pa da se navodno sruši nacistički zapadni sistem, pa nekakave američke biolaboratorije Ukrajini, pa navodna borba protiv sotonističkog zapada, pa ovo pa ono.. nema što nisu trolali Putin, Lavrov i ostali, a posebno onaj smiješni klaun Medvjedev.. I što se dogodilo ? ništa. Tresla se brda rodio se miš…

  Ustvari to i jeste svrha cijelog tog praznog trolanja. Da publika trumanovog šoua vjeruje da se tresu brda, i da će se izroditi nešto veliko, ali na kraju se uvijek izrodi miš, tojest bude veliko ništa, ali ta slijepa publika i dalje to ne vidi ili ne želi uvidjeti.-
  A to trolanje i da se “brda tresu”, ustvari to slušamo, odavno ima više od 10 godina, Putin će rasturiti NWO i globalistilčki kult, Putin će ovo, Putin će ono… a na kraju je uvijek bio “miš”, tojest veliko ništa.. Sjećam se još davno prije plandemije, kada su nezavisni mediji pisali, da će Putin 2016., nakon istjeka 100-godišnjeg ugovora Ruske centralne banke sa Rotschildima, Putin izvući RCB iz tog lihvarskog financijskog sistema pod kontrolom FED-a i BIS-a, i da će RCB postati nezavisna… I što se dogodilo ? Opet “miš”, opet lažnjak, RCB je i dalje članica BIS-a, kao i sve ostale centralne banke osatlih država, ali publika i dalje vjeruje i navija.

  Tako su se davno prije plandmije “tresla brda”, da će Putin raskrinkati false flag 11.9. 2001. i reći istinu o tome.. I opet se rodio “miš”. I opet ništa. ne samo da Putin nije otkrio istinu, već on i dalje podržava taj lažni narativ, tu laž o 11.9. 2001. Prije neki mjesec dana je u nekom razgovoru sa ruskim novinarima , osvrnuvši se na period od zadnjih 20-ak i kusur godina, spominjao, to kako su on i ruske obavještajne službe tada, uoči 11.9. 2001., obavjestili SAD, o mogućem “terorističkom napadu” na tornjev u New Yorku, ali eto ovi tvrdoglavci u SAD-u nisu htjeli čuti…
  Putin također podržava narativ o sukobu u Gazi, iako zna da je insceniran, i da je Hamas stvoren od strane Mosada, on podržava i sve ostale poznate narative, globalističkog kulta, plandemija, lažno cjepivo, klimatsko zatopljenje..itd

  Kada sam davno prije 10-ak godina čitao neki intervju u kojem je M. Francišković već tada rekao, da Putin nije nezavistan i da je također igrač globalističkog kulta, i ja tada nisam u to vjerovao. Ali su plandemija i vrijeme nakon plandemije razgolitili sve.

  Samo ovo trolanje i optužvanje Ukrajine, tojest ukrajinaca uopće za fašizam, i stalna retorika zaoštravanja i dolijavenja ulje na vatru, je dovoljno da se vidi, da njemu nije u interesu nikakvo pomirenje srodnih slavenskih naroda, već dalje produbljivanje. A isto to je u interesu i onoj ekipi sa Zapada. Za to vrijeme Ukrajina se sve više ispražnjava, a stanovništvo u Rusiji se također sve više smanjiva, zbog katastrofalnog nataliteta, i drugih problema.
  a znamo, koliko su i na ovim nesretnim prostorima mnogi zarobljeni u toj retorici lažne povijesti, 2. sv. rata, fašizma, antifašizma, tko je koga, tko je bio na “pravoj” ili “pogrešnoj” strani., itd… ali ne shvataju ni jedni ni drugi ni treći ni četvrti od 4 južnoslavenska plemena koji govore istim jezikom sa 4 različita naziva, cijelu tragiku u kojoj se nalaze, neprekidno i vječno održavanje tenzija, dok se sve države regije radikalno ispražnjavaju i već za 30-ak godina bi sva autohtona južnoslavenska plemena ovdje mogla postati manjina u vlastitim državama, kada i ostale 4 države budu primljen u EU, i iseljavanje se još više nastavi i kada regiju preplave migranti, poslani od strane globalističkog kulta. I onda je igra završena, tojest, to znači gubitak vlastitih država.

  Što se događa 2 godine u ovom ratu u Ukrajini i koji je njegov cilj i smisao? samo da se što dulje održava i da ginu slaveni na obje strane, ništa drugo.
  Nakon zapišavanja u mozak navodne strahovite bitke oko svjetske metropole Bahmuta, koja je trajala skoro godinu dana, i svaki dan bi se ruska viojska tamo pomjerala po 3 metra naprijed, pa 1 metar nazad, sada je u tijeku novo zapišavanje u mozak, “strahovita” bitka oko još veće svjetske metropole Avdivijka.. koja traje već nekoliko mjeseci, a kada završi i ta “bitka” za dva-tri pedlja teritorije, onda slijedi vjerovatno i slijedeća provincijska vukojebina, za koju nitko dosada nije čuo i oko nje će se “voditi” slijedeća “strašna bitka”…
  a sada vidimo u zadnji par mjeseca, sa glumci na svim stranama, i u SAD-u, i u EU-u, i u Rusiji, i u Kini, pojačavaju ratnu retoriku i svi upozoravaju na opasnost od velikog rata, Naravno svaka strana optužuje onu drugu, da ona želi započeti rat. to je dio igre. SAD i EU optužuju Rusiju, Rusija optužuje SAD i EU, tojest “Zapad”, Zapad optužuje Kinu, Kina Zapad,..itd..

  trolanje o “nacizmu” je oglođena kost. Pa sada imamo najcrnji nacizam pred očima cijelog svijeta, klanje u Gazi, ali Putin šuti kao i svi ostali. Već on, kada jee govorio u Gazi i ovdje je trolao istom retorikom, očito izbjegavajući da izričito optuži Izrael i cioniste, već je i ovdje gurao istu ofucanu spiku, da su za ono što Izrael čini u Gazi, ponajviše krivi SAD I Zapad i njihov nekakav impoerijalizam, koji podržava Izraela. Opet izvrtanje stvari naglavačke Jer, ono što svi dobro znaju,- ne maše pas s repom, već rep s psom. Nisu SAD I Zapad gospodari Izraelu i cionistima, već je obrnuto.

  Putin takođr vrlo dobro zna da su njemački nacizam i ostali “izmi” u 2. sv, ratu bili produkt onog glavnog i jedinog stvarnog fašizma i nacizma, — nacizma globalistlčkog kulta, nacizma, koji i danas stoji iza pokolja u Gazu, ali ljepše je za slijepce Trumanovog šoua, odgojene na lažnoj povijesti 2., sv, rata, svim “izmima”, holivudskim patetičnim ratnim filmovima i nekadašnjim yu ratnim filmovima, trolati i održavati nekakve godišnjice rata, od kojege je prošlo evo već skoro 80 godina, nego ukazati prstom na sadašnji rat i nacizam u Gazi.. Cijela perverzija globalističkog kulta, baš se vidi ovih dana, dok se obilježavaju razne godišnjice iz rata prije 80 godina, dotle se djeca ubijaju u Gazi, pred očima sviju.

  Ali u onoj drugoj, paralelnoj stvarnoj dimenziji, dimenziji velikog reseta- je ona surova stvarnost:

  provjeri.hr/g20-objavio-plan-za-nametanje-digitalnih-valuta-i-id-ova-diljem-svijeta/

 3. 👏
  Bravo…
  Drago mi je vidjeti da se na ovom – izuzetno lošem – uvodnom članku, javljaju dva odlična komentatora, koje ovakva glupava “uvodna priča” (bukvalno za hipnotisane idiote “geopolitike”) – ne samo iritira, nego i potiče na reakciju komentarom…
  Uvodni tekst kao da je sada prepisan sa – nekad logičnog, a sad totalno NElogičnog – portala Logično, gdje su Šumadinac i “geopolitički mudraci” preuzeli u potpunosti diktiranje (glupavim) “geopolitičkim” narativom…
  Dakle – hipnotisani debili “geopolitike” će bez ikakve dvojbe obožavati ovaj besmisleni, budalasti i lažni uvodni članak – međutim očiti je da ima još ljudi koji ne puše više tu idiotsku ćifutarsku obmanu 👍
  Pozdrav kolegama 👍

VEZANO

najnovije