Utorak, 23 travnja, 2024
NaslovnicaVijestiPutin: „Woke vrijednosti uništit će Zapad!“

Putin: „Woke vrijednosti uništit će Zapad!“

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Isto su pokušali marksisti 1917.

Tijekom plenarne sjednice 18. godišnjeg sastanka Međunarodnog diskusijskog kluba Valdai u Sočiju, pod nazivom „Globalni preokret u 21. stoljeću, ruski predsjednik Vladimir Putin upozorio je da je krajnje ljevičarska “probuđena” ideologija koja se gura zapadnom društvu “zla” i da će uništiti vrijednosti koje drže kulturu na okupu.

Prema Putinovim riječima, on zna kako će se “probuđena” agenda odvijati u SAD-u i Europi jer se ne razlikuje od onoga što se dogodilo u Rusiji tijekom marksističke revolucije 1917. godine.

“Recepti koje oni smišljaju nisu ništa novo”, rekao je Putin. “Koliko god se činilo paradoksalno, ali ovo je nešto što smo vidjeli u Rusiji. Kod nas se to dogodilo prije nego što su poslije revolucije 1917. boljševici slijedili dogme Marxa i Engelsa.

“Također su se izjasnili da će ići u promjenu tradicionalnog načina života, političkog, ekonomskog, kao i samog pojma morala, temeljnih načela za zdravo društvo.

Pozdravljen je kao marš napretka. I to je bilo jako popularno u cijelom svijetu i mnogi su ga podržali, kao što vidimo, to se upravo događa.” 

Usput, boljševici su bili apsolutno netolerantni prema drugim mišljenjima, različitim od njihovih.

Mislim da bi vas ovo trebalo podsjetiti na nešto što se događa. I vidimo što se događa u zapadnim zemljama, sa zbunjenošću gledamo praksu koju je Rusija imala, a koju smo ostavili u dalekom putu, borba za jednakost i protiv diskriminacije pretvara se u agresivni dogmatizam na rubu apsurda, kada se veliki autori prošlosti poput Shakespearea više ne predaju u školama i na sveučilištima jer su proglašeni zaostalim klasicima koji nisu shvaćali važnost spola ili rase.

U Hollywoodu postoje letci koji vas podsjećaju što biste trebali raditi u kinu, na filmu, koliko osobnosti i glumaca imate, koje su boje, kojeg spola, a ponekad je to čak i strože i strože od onoga što kaže Odjel za Propagandu Centralnog komiteta Sovjetske komunističke partije.

A borba protiv rasizma, koja je uzvišeni cilj, pretvara se u novu kulturu, kulturu poništenja, i u obrnutu diskriminaciju, rasizam na aversu. I to razdvaja ljude, dok su pravi borci za građanska prava pokušavali te razlike ukloniti.

Zamolio sam svoje kolege da pronađu ovaj citat Martina Luthera Kinga, a on je rekao, ‘Imam san, da će moje četvero male djece jednog dana živjeti u naciji u kojoj se neće suditi po boji njihove kože, nego sadržajem njihova karaktera.’ To je prava vrijednost.

I želio bih reći da to nije nešto novo, jer je 1920-ih sovjetski couture Tagore došao s takozvanim ‘novogovorom’, i mislili su da time grade novu svijest i nove vrijednosti, a one su otišle toliko daleko da posljedice osjećamo sve do sada.

Postoje neke čudovišne stvari kada od malih nogu učite djecu da dječak lako može postati djevojčica i namećete im tu selekciju, taj izbor. Gurate roditelje u stranu i tjerate dijete na takve odluke koje im mogu uništiti živote. I ako stvari nazovemo pravim imenom, to je skoro zločin protiv čovječnosti i sve to pod zastavom napretka, a neki ljudi samo to žele.”

Provjeri/thepeoplesvoice.tv

Foto naslovnice: YouTube screenshot

P O D I J E L I !

Slobodni Promatrač

1 KOMENTAR

 1. “dikusijski klub” je ustvari isto ono što se u SAD-u naziva “think tank”

  evo naslova službene teme sa zasjedanja Valdai kluba, 2020. koje je tada održano olajn:

  “The Lessons of the Pandemic and the New Agenda: How to Turn the World Crisis Into an Opportunity for the World”

  time je sve rečeno.

  zvuči isto kao i Klaus Schwabove fantazije da je pandemija jedinstvane prilika za preoblikovanje svijeta

  oni koji su vukli konce iza plandemije i cjepljenja,- ti isti vuku konce i iza nametanja rodne ideologije, woke sranja, LGBT propagande.. to je ista ekipa, znamo svi, tojest znaju svio oni koji se imalo bave ovim stvarima NWO-a

  ali plandemija i cjepljenje su za Putina i Rusiju dobra stvar, …

VEZANO

najnovije