Nedjelja, 21 travnja, 2024
NaslovnicaVijestiRadijacija iz Ukrajine detektirana u poljskom Lublinu!

Radijacija iz Ukrajine detektirana u poljskom Lublinu!

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Depopulacija

Kako prenosi halturnerradioshow.com, radijacija i otrovna uranova prašina detektirani su u poljskom gradu Lublinu!

Naime, prema istom izvoru, odlagalište streljiva u kojem su se nalazile granate sa spremnicima osiromašenog urana u vrijednosti od oko 500 milijuna dolara koje je Britanija isporučila Ukrajini, pogođeno je prošlog petka u ukrajinskom gradu Hmjelnickom. Od tada se radijacija i otrovna prašina šire tim dijelom Europe…

Prema grafu razine radioaktivnosti, izmjerene na Sveučilištu Maria Curie Skłodowska u poljskom Lublinu, prikazanom na donjem grafikonu, evidentno je kako su vjetrovi za samo dva dana donijeli radioaktivnu prašinu od uranovog streljiva sve do Lublina, koji se nalazi oko 400 km od ukrajinskog Hmjelnickog.

Razine radioaktivnosti izmjerene na Sveučilištu Maria Curie Skłodowska u Lublinu (Poljska)

Oni koji su bili na otvorenom i udisali otrovnu, radioaktivnu prašinu, sada su u velikoj zdravstvenoj opasnosti. Ne treba zanemariti niti radioaktivnu prašinu koja se već slegnula na tlo, a koje će prve kiše isprati i odnijeti u podzemne vode, odakle će predstavljati tihi otrov u narednim desetljećima.

Naravno, ništa od ovoga niste mogli pročitati u mainstream medijima, a sve zato što je najveća odgovornost za ovaj incident upravo na NATO-u i Velikoj Britaniji, koji nisu mogli a da ne dodaju još malo dodatnog ulja na ionako već dobro rasplamsalu vatru.

Na kraju ćemo još samo citirati neke od zanimljivih komentara koje su čitatelji napisali ispod ovog članka:

„Puši Poljsku! Požnjeli su ono što su posijali kao dobar lakej za Babilonsku Ameriku, sotonistički Zapad i ratnohuškački NATO. Rusija je vjerojatno znala smjer vjetra toga dana kako bi se držao podalje od Rusije. Toliko o pripajanju dijela zapadne Ukrajine Poljskoj. Neće biti pogodno za život tisućama godina. Toliko o poljskom uzgoju. Tko želi njihove usjeve? Obavezno se “zahvalite” i svojim NATO “prijateljima” Beskorisnom UK-u za ono što su učinili. Obavezno im recite da pošalju još malo DU oružja. “Glup radi kako je glup”, kako se kaže. GUBITNICI!“, napisao je korisnik rddziok.

„Poput žive, radijacije, elektromagnetskog zračenja (5-G) i drugih otrova i toksina, koliko se želite kladiti da će “vlasti” jednostavno podići razine izloženosti prašini osiromašenog uranija, prilagodit će se tako da će današnje štetne razine biti sigurne razine sutra? Budući naslov: “SZO je nakon neovisnog testiranja područja navodne kontaminacije osiromašenim uranom u i oko Ukrajine utvrdila da su razine kontaminacije na sigurnim razinama”, korisnikGulfcaptain.

„Na sadašnjoj putanji još 1 dan i Varšava će ga dobiti! Glupa, ratnohuškačka poljska vlada izazvala je ovu pošast svojim ljudima. Britanija je ZLA koja opskrbljuje Ukrajinu takvim otrovnim materijalom, trebali su učiti iz iskustva stanovništva Iraka s osiromašenim uranom. Barem ovo nije sletjelo na plodne zemlje istočne Ukrajine koje bi uništile poljoprivredni kapacitet Ukrajine. Ovaj rat ne ubija samo vojsku, već će u nadolazećim godinama ubiti mnoge civile s užasnim bolestima i deformitetima pri rođenju“, korisnik Smiley1984*!

„Plan je bio distribuirati radioaktivne granate po cijeloj Ukrajini jednu po jednu kako bi se zagadila cijela zemlja, preferirajući istočni dio gdje žive Rusi. Sada je na jednom mjestu, njegov intenzitet je dovoljno jak da se može izmjeriti i moguće su protumjere. A kao dodatni bonus, zagađenje je koncentrirano u zemljama NATO-a. Sada postoji mala mogućnost, da, vrlo mala, da bi ovaj incident mogao zaustaviti distribuciju radioaktivnog oružja“, korisnik TC.

„Ovo je zločin i svijet treba odgovarati, a Bidena i čelnike NATO-a objesiti!“, Chappyusa1.

Provjeri/halturnerradioshow.com

P O D I J E L I !

Provjeri

VEZANO

najnovije