Nedjelja, 19 svibnja, 2024
NaslovnicaNajnovijeRazotkrivamo laž na temelju službene statistike HZJZ! Nikad nije došlo do preopterećenosti...

Razotkrivamo laž na temelju službene statistike HZJZ! Nikad nije došlo do preopterećenosti bolničkog sustava!

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Laž, prokleta laž

(Mišljenje) Hrvatski zavod za javno zdravstvo svaku godinu objavljuje službeno izvješće o radu bolnica u Hrvatskoj za proteklu godinu.

Mi smo „bacili oko“ na samo dva izvješća, ono iz 2019. i iz „pandemijske“ 2020. godine.

Prije nego prijeđemo na izvješća, moramo vas podsjetiti kako su „nadležni“ u ministarstvu i bolnicama putem plaćeničkih medija plašili građane u toj 2020.godini:

https://www.rtl.hr/vijesti-hr/korona/3906480/bolnice-pred-pucanjem-vlada-nema-rjesenje-do-111-mogli-bismo-imati-1000-hospitaliziranih-dnevno/

https://direktno.hr/domovina/bolnice-pred-kolapsom-otprilike-poznat-datum-kada-bi-moglo-doci-do-pucanja-210771/

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/u-splitsko-dalmatinskoj-zupaniji-oboren-rekord-apel-iz-kbc-a-za-deset-dana-smo-puni-15028352

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/nazalost-na-rubu-smo-da-prijedemo-rubikon-moramo-se-svi-zapitati-tko-ce-nas-lijeciti-15025674

Čitajući tada ove naslove, neupućeni čovjek nije imao puno opcija, nego se dobro uplašiti i povjerovati kako ova strašna pandemija kosi sve pred sobom. Tako uplašen, jedino što je mogao je stati u red za primanje injekcije nepoznatog sadržaja, kojeg su mu ovi isti ljudi ponudili kao jedino rješenje iz te situacije. A sada je već legenda kako je „cjepivo“ reteriralo od 100%-tne učinkovitosti, preko „štiti od težeg oblika i respiratora“, do zaštite od umiranja i naposlijetku evidentno smanjenja imuniteta svih onih koji ga prime.

Dakle, ljude su pridobili i usmjerili kao ovce u tor isključivo na plasiranju straha. Jedan od tih strahova temeljili su i na preopterećenosti bolničkog sustava. Danas znamo da je to LAŽ, a sve otkriva službena statistika HZJZ. Ništa ne kriju…a sve da bi sutra mogli reći pa nismo vas mi tjerali da primate te injekcije, sve smo vam rekli.

Pogledaju li se brojevi iz prvih tablica izvješća iz 2019. i 2020. godine na razini Hrvatske, odmah sve postaje jasno. Gotovo svi parametri koji se prate su u 2020. godini u padu! Od ukupnog broja postelja, broja postelja po jednom doktoru, broja ispisanih bolesnika, broja dana bolničkog liječenja, prosječne dužine liječenja itd.

Ono što je svakako potrebno naglasiti je postotak iskorištenosti postelja, koji je u 2019. godini bio 68,94%, dok je u „pandemijskoj“ 2020. godini pao na 55,37%. Tko je tu lud? Čovjek bi valjda očekivao da će jedna tako smrtonosna i opasna bolest dovesti do potpunog popunjavanja svih kapaciteta. Pa, zar nije upravo na tom valu plašenja od preopterećenosti sustava, zajahao „crni jahač cjepiva“?

Pogledajte dobro i tablice ispisanih bolesnika, te broj dana liječenja s prosječnom dužinom liječenja po ovim godinama! Pogledajte brojeve na infektologiji! Čista svinjarija!

I tako, dok čekamo dječicu i propale novinare iz faktografa da nam objasne kako koristeći službenu statistiku prikazujemo narativ o preopterećenosti bolničkog sustava lažnim, upravo ide novi val opet istog plašenja:

https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hrvatska/beros-svatko-tko-je-zavrsio-u-bolnici-a-nije-cijepljen-odgovoran-je-jer-oduzima-krevet-nekome-kome-je-potreban-1145547

https://www.jutarnji.hr/video/news/puljak-ovo-je-izvanredno-stanje-ivic-gadi-mi-se-vise-govoriti-brojke-to-su-ljudski-zivoti-15123688

Ne podliježite! Ne pristajte!  

P O D I J E L I !

Conscious Pilat

VEZANO

najnovije