Četvrtak, 23 svibnja, 2024
NaslovnicaTop komentarRoger Waters nazvao Bidena „ratnim zločincem“

Roger Waters nazvao Bidena „ratnim zločincem“

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

„Another brick in the wall“

Rijetkost je da se slavna osoba izjasni protiv Agende. Roger Waters iz Pink Floyda dosegao je razinu slave na kojoj može preispitivati ​​status quo jer je njegova ostavština sigurno zapečaćena.

Waters je nazvao Bidena “ratnim zločincem” zbog poticanja rata u Ukrajini. “Ovaj rat je o akciji i reakciji NATO-a koji se gura sve do ruske granice, što su obećali da neće učiniti kada je Gorbačov pregovarao o povlačenju SSSR-a”, izjavio je Waters, pokazavši kako puno bolje razumije situaciju od većine političara.

Novinar CNN-a je pokušao raspravljati s Watersom, ali on je ostao čvrst u stavu. Novinar je pokušao i nije uspio omalovažiti Watersa rekavši da bi Rusiju trebao vidjeti kao neprijatelja jer mu je otac poginuo u prošlom svjetskom ratu.

Međutim, to je upravo ono što Waters i svaki razuman čovjek želi izbjeći – još jedan svjetski rat.

“Ne zaboravite da je 23 milijuna Rusa poginulo štiteći vas i mene od nacista”, rekao je Waters.

Zatim je upitao novinara što misli da bi Amerika učinila da se Kineske snage počnu gomilati na granici SAD-a. Svi znamo odgovor na to pitanje. Zamislite da Kina postavi nuklearno oružje u ili blizu Kanade i Meksika? Nuklearna apokalipsa bi se već dogodila.

Iako mnoge poznate osobe imaju ista stajališta kao Roger Waters, boje se progovoriti o političkim pitanjima i dovoditi Agendu u pitanje. Naime, strah od otkazivanja je još uvijek velik i može predstavljati „samoubojstvo vlastite karijere“ za mnoge.

No, Pink Floyd se ne može otkazati – bili su popularni previše desetljeća, da bi ih današnji „lijevi hipsteri“, koji potiču na rat i reproduciraju glasove elite, mogli otkazati.

Provjeri/armstrongeconomics.com

P O D I J E L I !

Provjeri

VEZANO

najnovije