Ponedjeljak, 22 travnja, 2024
NaslovnicaNajnovijeSada i Hrvatski zavod za javno zdravstvo priznaje da su vas lagali...

Sada i Hrvatski zavod za javno zdravstvo priznaje da su vas lagali kako cijepljenje štiti od težeg oblika bolesti

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Ne štiti…

Na stranicama HZJZ, jučer je „stidljivo“ osvanula statistika koja dosada nikad prije nije bila niti spomenuta. Radi se o „službenoj“ statistici hospitalizacija prema tzv. cijepnom statusu u proteklom tjednu, od 26.09. do 03.10.2021. godine.

Iako način grafičkog prikaza statistike izaziva podsmijeh svih onih koji imaju barem osnovno matematičko znanje, jer kako drugačije protumačiti činjenicu da postotci na skali grafa idu sve do 120 % i iskazuju se na dvije decimale, ovaj graf bi morao otvoriti oči svima, a pogotovo onima koji su se cijepili kako bi izbjegli „teži oblik covida“.

Hospitalizirani u proteklom tjednu (26.09. do 03.10.2021.) prema cijepnom statusu (HZJZ)

Naime, kako je plandemija odmicala, mijenjao se ili bolje rečeno usklađivao narativ koji je trebao potaknuti ljude na cijepljenje. Sjetimo se kako je sve počelo s onim suludim postocima učinkovitosti cjepiva, koji su išli i sve do 100%-tne učinkovitost, da bi se onda otkrilo da to i nije tako visoki postotak. Nakon toga je slijedilo ono da cijepljenje sprječava transmisiju virusa, na osnovu čega je HZJZ smislio onaj „genijalni“ slogan „Misli na druge, cijepi se“, a što je doživjelo totalni fijasko, jer em što cjepivo ne štiti od zaraze, em što ne štiti od transmisije.

Nakon toga, ne znajući više što izmisliti, pa su se dosjetili da, eto, ako već ne štiti od zaraze i transmisije, barem garantira da nećete dobiti „teški oblik“ bolesti. E sad, trebalo bi pitati ovih nešto više od 26% ljudi koji su završili u bolnici, a bili su cijepljeni (jednom ili s dvije doze), kako oni danas gledaju na činjenicu da su ih lagali.

Nemojte misliti kako ne znamo da se i s ovom statistikom, kao i svom ostalom tijekom ove plandemije, manipulira i da su podaci vjerojatno puno lošiji u korist cijepljenih.

U prilog tome govori i video u kojem zadarska kirurginja dr. Natalija Lučev govori o tome kako je najviše bolesnika cijepljeno, ali to ne smije u javnost.

Sve ovo je dokaz da nema nikakvog uporišta da se nastavi s cijepljenjem!

A tek ovo…

  P O D I J E L I !

Conscious Pilat

VEZANO

najnovije