Petak, 24 svibnja, 2024
NaslovnicaVijestiSchwab – Oni koji ovladaju novim tehnologijama bit će „gospodari svijeta“

Schwab – Oni koji ovladaju novim tehnologijama bit će „gospodari svijeta“

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

World Government Summit

Utemeljitelj i predsjednik Svjetskog ekonomskog foruma (WEF) Klaus Schwab raspravljao je o tome kako ovladavanje tehnologijom može pomoći moćnim elitama da “budu gospodari svijeta” tijekom nedavnog uvodnog govora.

Schwab je to komentirao tijekom svog uvodnog obraćanja na Svjetskom summitu vlada 2023. — događaju čiji je domaćin neizabrana neprofitna organizacija koja je “posvećena oblikovanju budućnosti vlada”.

“Na početku smo. Kada gledate transformaciju tehnologije, ona se obično odvija u smislu S-krivulje. I upravo sada prelazimo u eksponencijalnu fazu”, rekao je Schwab.

“I slažem se, umjetna inteligencija, ali ne samo umjetna inteligencija, već i metaverzum, novosvemirske tehnologije, i mogao bih nabrajati u nedogled… sintetička biologija. Naš će život za deset godina biti potpuno drugačiji, pod velikim utjecajem. A tko ovlada tim tehnologijama, na neki način bit će gospodar svijeta”, poručio je osnivač WEF-a.

Iako Schwab vjeruje da tehnologija može pomoći globalistima da ovladaju svijetom, on je također izrazio “duboku zabrinutost” da bi te tehnologije mogle “pobjeći” kontroli globalnih elita.

“Moja briga, moja duboka zabrinutost je da će izvorne tehnologije, ako ne radimo zajedno na globalnoj razini, ako zajedno ne formuliramo potrebne politike, izbjeći našu moć da ovladamo tim tehnologijama”, rekao je Schwab.

Naravno, kad Schwab govori o „bježanju tehnologije iz kontrole“, on zapravo samo govori o tome da bi trebalo spriječiti da ona pobjegne iz njihovih ruku, a ne govori o scenariju iz „Terminatora“.

Kako bi smanjio rizik da globalisti izgube kontrolu nad tim tehnologijama, Schwab je izrazio želju da “oblikuje potrebne politike kako bi te tehnologije služile čovječanstvu”.

Schwab je također tvrdio da će se pojedini građani “osjećati preplavljeni promjenama” jer “neće moći razumjeti što se zapravo događa” i rekao je da je to razlog zašto svjetske vlade moraju uskočiti “imati ambiciju i viziju pokazati da te tehnologije mogu služiti za dobro.”

Iako Schwab nije ulazio u pojedinosti o tome kako će ove tehnologije promijeniti živote ljudi, on i WEF (koji nastoji “oblikovati globalne, regionalne i industrijske agende”) već su podijelili svoje distopijske vizije.

Neke od mnogih tehnologija za koje su se zalagali uključuju tehnologiju koja spaja fizički, digitalni i biološki identitet, sustave digitalnog identiteta (ID) koji određuju pristup uslugama, mikročipove za djecu i sustave automatizirane umjetne inteligencije (AI) koji cenzuriraju “govor mržnje” i „dezinformacije”.

Provjeri/reclaimthenet.org

Foto naslovnice: screenshot reclaimthenet.org

P O D I J E L I !

Provjeri

1 KOMENTAR

  1. Prevedeno:
    Po svaku cijenu želimo apsolutnu vlast,ne biramo sredstva i alate za ostvariti cilj.
    Imamp plan,i tehnologiju za porobiti vas do kraja,a ako ne upali,izazvat ćemo kaos i rat…poklopit ću se ,u kakvom bunkeru/vili, ušima po glavi,dok ae vani goyimi ne sateru međusobno.
    Strah namje omiljena metoda držanja mase u kaveziu.

VEZANO

najnovije