Nedjelja, 19 svibnja, 2024
NaslovnicaVijestiSchwabov WEF predlaže „štit od svemirskih mjehurića“ u borbi protiv „klimatskih promjena“

Schwabov WEF predlaže „štit od svemirskih mjehurića“ u borbi protiv „klimatskih promjena“

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Potpuno odvojeni od razuma

Na službenim stranica Svjetskog gospodarskog foruma objavljen je članak koji objašnjava kako bi se moglo doskočiti „klimatskim promjenama“, bez rizika od uplitanja u Zemljinu biosferu.

Naime, prema tekstu članka, istraživači sa MIT-a (Michigan Institute of Technology) istražuju mogućnost lebdećih smrznutih mjehurića napravljenih od tankog filma, koji bi bili postavljeni iznad Zemlje kako bi reflektirali sunčeve zrake.

Mjehurići bi bili izrađeni od tankoslojnog materijala i proizvedeni u svemiru gdje bi, kada bi se međusobno povezali, pokrivali područje veličine otprilike Brazila.

Istraživači naglašavaju da je prijedlog Space Bubbles osmišljen kako bi dopunio, a ne zamijenio trenutne napore za ublažavanje „klimatskih promjena“, ali da bi mogao doći dan kada bi takva intervencija postala ključna.

“Geoinženjering bi mogao biti naša konačna i jedina opcija”, rekao je Carlo Ratti, koji je voditelj MIT-ovog Senseable City Laba, te dodao: „Svemirska rješenja bila bi sigurnija – na primjer, ako odvratimo 1,8 posto upadnog sunčevog zračenja prije nego ono pogodi naš planet, mogli bismo u potpunosti preokrenuti današnje globalno zatopljenje.”

Za sada je projekt radna hipoteza, ali se interdisciplinarni tim nada da će osigurati podršku za studiju izvedivosti koja bi uključivala daljnje laboratorijske eksperimente i analize.

Globalisti iz WEF-a svjesni su da bi ovakav radikalni zahvat zasigurno imao velik otpor u javnosti, pa su stoga kao jedan od ciljeva koje su postavili pred projekt zadali i oblikovanje javnog mišljenja kroz usmjeravanje javnih politika, kako bi se ljude usmjerilo ka potpunom ukidanju fosilnih goriva i prihvaćanju ovakvog vida geoinženjeringa.

Kako i sami navode „Geoinženjering se pokazao kontroverznim, ali Međuvladin panel Ujedinjenih naroda o klimatskim promjenama rekao je da je to neophodan plan B ako se porast temperature ne može ograničiti na prihvatljivu razinu.“

Stoga, za očekivat je da će globalisti, na čelu sa Schwabom učiniti sve kako bi ovakav ili neki sličan plan predstavili kao jedino moguće rješenje koje donosi opstanak.

S druge strane, nameće se pitanje zašto su ovi bogataši, svi redom od Bill Gatesa, Klausa Schwaba i ostalih, toliko opsjednuti blokiranjem Sunca?

Zar na Zemlji ne bi došlo do prekida procesa fotosinteze bez sunčevih zraka, što bi onda lančanom reakcijom pokrenulo izumiranje i svih životinja koje se oslanjaju na biljnu hranu, uključujući i čovjeka?

Ili je to upravo i plan?

P O D I J E L I !

Conscious Pilat

VEZANO

najnovije