Subota, 20 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiŠef NATO-a „strahuje“ od punog rata između Zapada i Rusije ove zime

Šef NATO-a „strahuje“ od punog rata između Zapada i Rusije ove zime

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Što nam to spremaju?

Glavni tajnik NATO-a Jens Stoltenberg izrazio je bojazan da bi savez ove zime mogao biti uvučen u pravi rat s Rusijom.

Šef NATO-a rekao je da je najvažnija zadaća saveza bila spriječiti rat u Europi, ali je zabrinut “ako stvari krenu po zlu, stvari mogu poći užasno po zlu”.

Kako izvještava Breitbart, Stoltenberg je norveškom televizijskom kanalu NRK ovaj tjedan rekao: “Ovo je vrlo ozbiljno i sudbonosno vrijeme u Europi, a time i za Norvešku.”

- Advertisement -

“Bojim se da će rat u Ukrajini izmaći kontroli i prerasti u veliki rat između NATO-a i Rusije. Ali uvjeren sam da ćemo to izbjeći”, rekao je Stoltenberg.

“Putin zna da su svi za jednog i jedan za sve. Najvažnija zadaća NATO-a je spriječiti sveopći rat u Europi i to je dovoljno na čemu radimo svaki dan”, dodao je.

Stoltenberg je također priznao sve veće probleme u vezi s cijenama hrane i energije u Europi, rekavši: “To je bolna cijena koju mi ​​u Europi nosimo. Ali to će biti velika cijena ako naša sloboda bude ugrožena Putinovom pobjedom u Ukrajini.”

Dok je šef NATO-a rekao da je i dalje uvjeren u vojne sposobnosti Ukrajine u sukobu, drugi, poput dr. Gunnara Becka, zastupnika u parlamentu (MEP) iz populističke stranke Alternativa za Njemačku (AfD), ustvrdili su da zapad ima “pogrešan optimizam” glede pobjede protiv Rusije.

“Trenutno ima puno trijumfalizma, priča se o tome da je Rusija gurnuta natrag na svoje granice prije sukoba i mislim da je to neumjesni trijumfalizam. Ono što nam prije svega treba u Ukrajini je istinski kompromisni mir što je prije moguće”rekao je dr. Beck prošlog mjeseca za Breitbart London.

Iz usta Stoltenberga izlaze riječi njegovih „gospodara“ i gotovo sve što on kaže potpuno je suprotno od istine, čak i kad govori o tome da će NATO „učiniti sve da do rata između NATO-a i Rusije ne dođe“.

- Advertisement -

Već ste primijetili predložak kako se početkom svake godine, počevši od 2020., smjenjuju „operacije“ konačnog plana za porobljavanje ljudi, jedna za drugom:

  1. Siječanj 2020. – Plandemija koronavirusa;
  2. Siječanj 2021. – Uvođenje masovnog „cijepljenja“ protiv koronavirusa;
  3. Veljača 2022. – Početak rata između Ukrajine i Rusije;
  4. Početak 2023. – ?

Ostaje nam da vidimo što nam to spremaju u 2023. godini…

Provjeri/newspunch.com

Foto naslovnice: screenshot naturalnews.com

P O D I J E L I !

Provjeri

- Advertisement -

Spremni za istinu?

Svidio vam se članak? Trebamo i vašu pomoć da nastavimo iznositi istinu!
VEZANO

najnovije