Utorak, 23 travnja, 2024
NaslovnicaVijestiŠef UN-a tvrdi da je „globalno zagrijavanje“ završilo i da je počelo...

Šef UN-a tvrdi da je „globalno zagrijavanje“ završilo i da je počelo „globalno ključanje“

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Peta brzina

Šef UN-a Antonio Guterres proglasio je da je “počelo doba globalnog ključanja” dok se globalistička banda priprema za izvođenje sljedeće faze prijevare o klimatskim promjenama kako bi ispraznila svijet, ponizila mase i ojačala blagajnu elite na trošak običnih, radnih ljudi.

Svjetska meteorološka organizacija UN-a i Služba za klimatske promjene Copernicus Europske unije objavili su u zajedničkom priopćenju da je “izuzetno vjerojatno” da će srpanj 2023. oboriti rekord najtoplijeg mjeseca u povijesti.

Ali Guterres kaže da “ne moramo čekati kraj mjeseca da to znamo. Klimatske promjene su ovdje. To je zastrašujuće. I to je tek početak.”

“Era globalnog zatopljenja je završila; nastupilo je doba globalnog ključanja”, nastavio je. “Zrak se ne može disati. Vrućina je nesnosna. A razina profita od fosilnih goriva i klimatska neaktivnost je neprihvatljiva.”

Postoji samo jedan problem za šefa UN-a i njegove kolege iz bande. Hrabri zviždači iz ovih institucija javljaju se kako bi otkrili prevaru o klimatskim promjenama.

Dobitnik Nobelove nagrade, znanstvenik dr. John Clauser posvjedočio je da je priča o klimatskim promjenama koje je uzrokovao čovjek “prevara” koju je počinila elita “kako bi ispraznila planet”.

Dr. John Clauser, sudobitnik Nobelove nagrade za fiziku 2022. i jedan od vodećih svjetskih autoriteta za kvantnu mehaniku, oštro je kritizirao promicanje zelene agende svojih bivših kolega u WEF-u kao “opasnu korupciju znanosti koja prijeti svjetskom gospodarstvu i dobrobit milijardi ljudi.”

Clauser tvrdi da “klimatska opasnost” koju hvale Klaus Schwab, John Kerry, Al Gore, Joe Biden i drugi jednostavno ne postoji, te da je cilj globalista depopulacija Zemlje i drastično smanjenje kvalitete života onih koji ostaju.

“Po mom mišljenju, nema prave klimatske krize”, rekao je Clauser.

“Međutim, postoji vrlo stvaran problem s pružanjem pristojnog životnog standarda najvećoj svjetskoj populaciji i povezanom energetskom krizom.

Potonje se nepotrebno pogoršava onim što je, po mom mišljenju, netočna znanost o klimi.”

Dr. Clauser nije prvi dobitnik Nobelove nagrade koji je doveo u pitanje takozvani “ustaljeni” znanstveni i politički narativ o “klimatskim promjenama”.

Kako smo već pisali, Svjetsku deklaraciju o klimi potpisale su stotine znanstvenika i stručnjaka iz cijelog svijeta, koja kaže da: “Ne postoji klimatska izvanredna situacija”.

Osnivač Greenpeacea dr. Patrick Moore također je ranije posvjedočio da je priča o klimatskim promjenama koje je uzrokovao čovjek “opasna prijevara” koju je izvršila elita kako bi nam oduzela najosnovnije slobode. 

Unatoč pedigreu ovih ljudi, nećete čuti ništa o njihovim nevjerojatnim priznanjima u mainstream medijima.

Provjeri/thepeoplesvoice.tv

Foto naslovnice: screenshot thepeoplesvoice.tv

P O D I J E L I !

Slobodni Promatrač

1 KOMENTAR

VEZANO

najnovije