Utorak, 21 svibnja, 2024
NaslovnicaVijestiSignali mobitela mogu aktivirati oslobađanje TERETA iz grafen oksida ubrizganog u tijelo

Signali mobitela mogu aktivirati oslobađanje TERETA iz grafen oksida ubrizganog u tijelo

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

5G vektor za ubijanje na daljinu

Znanstveni rad objavljen u MaterialsToday Chemistry otkriva da se signali mobitela mogu koristiti za oslobađanje bioloških ili kemijskih tereta iz grafen oksida koji se unosi u ljudsko tijelo. Rad, objavljen u rujnu 2022., naslovljen je “Daljinski upravljana elektro-reaktivna nanoterapija na zahtjev koja se temelji na grafen oksidu modificiranom aminom za sinergističku dvostruku isporuku lijekova.”

Sažetak studije otkriva kako mobilni telefon može emitirati signale za aktiviranje struje niskog napona koja stupa u interakciju s molekulama grafen oksida (GO), uzrokujući učinkovitu isporuku tereta lijekova:

„Ova studija ima za cilj odrediti otpuštanje dvostrukog lijeka (aspirina i doksorubicina) s površine GO kontrolirano niskim naponom. Ovdje smo demonstrirali kako daljinski kontrolirati stopu otpuštanja lijeka s praktičnim mobilnim telefonom, s nultim pasivnim otpuštanjem u vrijeme mirovanja.“

Zbog svoje iznimno velike površine i složenog sastava strukture, grafen oksid se pokazao savršenom molekulom za isporuku bioloških ili ljekovitih tereta unutar tijela. Iz studije:

„Ove prednosti čine GO iznimno potencijalnim nanokompozitnim materijalom kao nosačem lijekova u području biomedicine i biotehnologije, dok se kombinira s polimernom ili anorganskom matricom.“

Važno je napomenuti da je prisutnost specifične frekvencije niskonaponske struje sve što je potrebno da grafen oksid oslobodi svoj teret.

Signali mobilnih tornjeva 5G stvaraju mikro struje unutar tijela

Već znamo da 5G signali mogu generirati električne struje unutar ljudskog tijela, čak i sa značajne udaljenosti. Važan članak čiji je autor dr. Joseph Mercola i objavljen u Children’s Health Defense otkriva da zračenje signala 5G stanica rezultira mjerljivim biološkim i kemijskim promjenama unutar ljudskog tijela. Iz njegovog članka:

 • 5G se primarno oslanja na propusnost milimetarskog vala, za koji se zna da uzrokuje bolan osjećaj peckanja. Također se povezuje s problemima s očima i srcem, smanjenom imunološkom funkcijom, genetskim oštećenjima i problemima s plodnošću.
 • Savezna komisija za komunikacije (FCC) priznaje da agencije ili telekomunikacijska industrija nisu provele niti financirale nikakve studije o sigurnosti 5G, te da niti jedna nije planirana.
 • FCC je zarobljen od strane telekom industrije, koja je zauzvrat usavršila strategije dezinformiranja koje je prije nje koristila duhanska industrija.
 • Dugotrajno izlaganje mikrovalnim frekvencijama poput onih iz mobitela može uzrokovati mitohondrijsku disfunkciju i oštećenje nuklearne DNK od slobodnih radikala proizvedenih iz peroksinitrita.
 • Pretjerana izloženost mobitelima i Wi-Fi mrežama povezana je s kroničnim bolestima kao što su srčane aritmije, anksioznost, depresija, autizam, Alzheimerova bolest i neplodnost.

Web stranica Cellular Phone Task Force navodi brojna upozorenja vlada i agencija diljem svijeta koje su oglasile uzbunu zbog zračenja mobitela i njegovih štetnih učinaka na ljudsku biologiju.

Radiofrekventno mikrovalno zračenje uzrokuje promjene napona unutar tjelesnih stanica, mijenjajući kalcijeve kanale

Osim toga, uvjerljivo istraživanje koje je vodio dr. sc. Martin Pall, profesor emeritus biokemije i temeljnih medicinskih znanosti na Sveučilištu Washington State, otkriva da mikrovalno zračenje mobilnih uređaja i bežičnih usmjerivača uzrokuje promjene napona unutar tjelesnih stanica, aktivirajući takozvano “Voltage-Gated Calcium Channels” (VGCC), koji se nalaze u vanjskoj membrani vaših stanica. Upravo ta membrana određuje što ulazi u stanicu i izlazi iz nje.

Pogledajte cjelovitu studiju dr. sc. Martina Pall-a pod naslovom: Elektromagnetska polja djeluju preko aktivacije naponskih kalcijevih kanala kako bi proizvela korisne ili štetne učinke. Ta studija objašnjava:

„Dvadeset i tri studije su pokazale da naponski uvjetovani kalcijevi kanali (VGCC) proizvode ove i druge EMF učinke… Nadalje, naponski uvjetovana svojstva ovih kanala mogu pružiti biofizički prihvatljive mehanizme za biološke učinke EMF-a.“

Iz članka dr. Mercole s gornjom poveznicom:

„Prema Pallovu istraživanju, radiofrekventno mikrovalno zračenje kao što je ono iz vašeg mobilnog telefona i bežičnog usmjerivača aktivira naponski uvjetovane kalcijeve kanale (VGCC) koji se nalaze u vanjskoj membrani vaših stanica.

Prema Pallu, VGCC su 7,2 milijuna puta osjetljiviji na mikrovalno zračenje od nabijenih čestica unutar i izvan naših stanica, što znači da su sigurnosni standardi za ovo izlaganje odbačeni za faktor 7,2 milijuna.

Niskofrekventno mikrovalno zračenje otvara vaše VGCC-ove, čime se omogućuje abnormalni dotok kalcijevih iona u stanicu, što zauzvrat aktivira dušikov oksid i superoksid koji reagiraju gotovo trenutačno stvarajući peroksinitrit koji potom uzrokuje karbonatne slobodne radikale, koji su jedni od najštetnijih reaktivne vrste dušika poznate i za koje se smatra da su glavni uzrok mnogih današnjih kroničnih bolesti.“

To znači da zračenje mobitela (i 5G zračenje tornjeva) doista izaziva promjene napona u ljudskom tijelu i da te promjene napona imaju vrlo stvarne biokemijske učinke, od kojih neki mogu biti opasni za ljudsko zdravlje (kao što je formiranje molekula peroksinitrita).

Borba protiv ovih snažnih slobodnih radikala može se djelomično postići prehrambenim pristupima, kao što je upotreba enzima superoksid dismutaze (SOD), koji je temeljni nutrijent u prašcima 5G Defense trgovine Health Ranger Store. Naime, SOD (koji se obično dobiva iz ploda dinje) ne blokira samo zračenje staničnih tornjeva, ali pomaže tijelu da odgovori na stanične stresove kao što je stvaranje molekula peroksinitrita.

U povezanim vijestima koje je objavio Reuters, francuska regulatorna tijela izdala su upozorenje Appleu da prestane prodavati telefone iPhone 12 zbog prisutnosti prekomjernog zračenja koje proizvode uređaji. Appleov pametni telefon premašuje dopuštenu zakonsku granicu zračenja. Ovaj telefon se prodaje od 2020.

5G signali mogu se koristiti za izazivanje grafen oksida da oslobodi teret unutar ljudskog tijela

Povezujući točkice na sve ovo, 5G signali mogu se koristiti za generiranje niskog napona unutar ljudskog tijela, uzrokujući da molekule grafen oksida oslobode unaprijed određena opterećenja unutar tijela. Iz gore navedenog rada:

Nakon primjene vanjskih podražaja, mnogi materijali mogu otpuštati lijekove. Međutim, većini su potrebni sofisticirani instrumenti osim električne stimulacije. Elektrostimulirana isporuka lijeka privukla je pozornost zbog niske cijene, bezbolnosti i prenosivosti kontrolne opreme, što je čini upravljivom za prilagođene primjene. U ovoj studiji koristili smo NGO kao elektro-osjetljivi materijal za isporuku lijekova na kontroliran način.“

“Ovo je prvi put da smo upotrijebili ASP i DOX kao model lijeka koji se može isporučiti istovremeno vanjskim naponom.” 

Zaključak rada dodaje:

„Zaključno, ovdje smo pokazali da se NGO može koristiti kao dvojno sredstvo za isporuku lijekova, a otpuštanje lijekova može se kontrolirati vanjskim naponom. Kako bismo iskoristili sinergijski učinak ASP-a i DOX-a, modificirali smo NGO i dodali mu dva lijeka. Naš uređaj na daljinsko upravljanje izrađen u laboratoriju učinkovito je oslobodio lijek protiv raka. Proces otpuštanja može se jednostavno uključiti i isključiti mobilnim telefonom promjenom prednapona.

Grafen oksid može nositi biološko ili kemijsko oružje kao teret

U gore citiranom znanstvenom radu teret je bio aspirin plus uobičajeni lijek protiv raka. Međutim, teret može biti gotovo bilo što dovoljno male veličine, uključujući i hidrofilne i hidrofobne molekule. Iz studije, “Također smo pokazali kako se hidrofilni (ASP) i hidrofobni lijekovi (DOX) mogu isporučiti korištenjem jedne platforme za isporuku.”

To znači da se moćno kemijsko oružje – teoretski uključujući živčane otrove koji su smrtonosni pri nanogramima izloženosti – može staviti u molekule grafen oksida koje se potajno isporučuju u tijelo putem agresivno propagiranih medicinskih intervencija kao što su lažna cjepiva ili brisevi za covid. Teoretski, takvo bi oružje moglo biti isporučeno stanovništvu i putem vektora hrane. Jednom kada uđe u tijelo, mala količina curenja korisnog tereta može izazvati određenu razinu oštećenja živaca među inokuliranim žrtvama, ali stvarna isporuka korisnog tereta neće se dogoditi sve dok se odgovarajući 5G signal ne emitira preko inokulirane populacije, koristeći “frekvenciju oslobađanja” koja generira potreban napon za oslobađanje korisnog tereta.

Drugim riječima, 5G emitirani signal na odgovarajućoj frekvenciji mogao bi trenutačno uzrokovati da molekule grafen oksida ispuste teret u tijela onih koji su prethodno bili cijepljeni tim teretom. To bi se dogodilo istovremeno, u cijeloj populaciji koja je unutar raspona frekvencija emitiranja koje stvaraju potreban napon u tijelu.

Da je teret bio nervni agens, učinak u stvarnom svijetu bio bi iznenadna smrt velikih dijelova stanovništva u gradovima gdje ih 5G emitiranje može zasititi. Da su korisni tereti nanočestice nalik virusima, isporuka korisnog tereta mogla bi uzrokovati da veliki dio populacije iznenada izgleda “zaražen” pandemijskim virusom koji se širi nezamislivom brzinom.

Drugim riječima, ova bi se tehnologija mogla koristiti kao “kill switch” za ukidanje bilo kojeg dijela populacije koji je prethodno bio inokuliran GO-om koji nosi teret.

Grafen oksid također može odašiljati gigaherc signale do obližnjih prijemnika

Dodatno, pod određenim egzotičnim primjenama grafičkih oksidnih (GO) materijala, oni čija su tijela aktivirana emitiranjem mobilnih tornjeva mogli bi i sami funkcionirati kao elektromagnetski “ponavljači” zbog sposobnosti GO da funkcionira kao odašiljač.

Ta je sposobnost dobro dokumentirana u studiji pod naslovom “Radio-frekvencijske karakteristike grafen oksida”, objavljenoj u Applied Physics Letters 2010. (https://doi.org/10.1063/1.3506468). Ta studija objašnjava:

„Potvrđujemo da grafen oksid, dvodimenzionalna struktura ugljika na razini nanoskala, može biti jak kandidat za visokoučinkovit interkonektor u radio-frekvencijskom području. U ovom radu istražujemo visokofrekventne karakteristike grafen oksida u rasponu od 0,5 do 40 GHz. Svojstva radiofrekvencijskog prijenosa izdvojena su kao S-parametri za određivanje intrinzičnog izmjeničnog prijenosa grafenskih ploča, kao što je ovisnost varijacije impedancije o frekvenciji. Impedancija i otpor grafenskih ploča drastično se smanjuju kako frekvencija raste. Ovaj rezultat potvrđuje da grafen oksid ima veliki potencijal za prijenos signala u rasponu gigaherca.“

Materijali grafen oksida, drugim riječima, mogu nositi teret koji se isporučuje preko daljinske signalizacije mobilnog telefona, kao i odašiljati signale drugim obližnjim prijamnicima.

To bi se teoretski moglo iskoristiti za pokretanje “lančane reakcije” signala 5G staničnih tornjeva koji se ponovno emitiraju s jedne osobe na drugu. U teoriji, ovo bi moglo proširiti signal “kill switch” daleko izvan početnog dometa samih 5G mobilnih tornjeva.

Iz zaključka tog objavljenog rada:

„…Očekujemo da bi se GO mogao koristiti za prijenosne vodove u elektronici sljedećeg stupnja i mogao bi biti vrlo jak kandidat za nanougljičnu elektroniku.“

Zaključci

 1. Grafen oksid može nositi kemijski ili biološki teret.
 2. Grafen oksid koji nosi teret može se unijeti u tijelo putem cjepiva ili briseva.
 3. Oslobađanje tog tereta može se kontrolirati vanjskim signalima staničnih tornjeva koji uzrokuju specifične promjene napona u ljudskim stanicama.
 4. Već je poznato da se neke promjene napona događaju pri izlaganju zračenju staničnih tornjeva, osobito kod 5G.
 5. Korisni teret grafen oksida može uključivati ​​”kill switch” teret kao što su nervni agensi ili infektivni agensi.
 6. Sustav 5G tornja stoga može funkcionirati kao infrastrukturni sustav za oslobađanje korisnog tereta kemijskog oružja kako bi se postiglo “masovno ubijanje” stanovništva koje je prethodno bilo inokulirano GO-om koji nosi teret.
 7. Covid cjepiva — za koja je sada opće poznato da nisu imala nikakve veze sa zaustavljanjem pandemije (budući da čak i Bijela kuća i CDC priznaju da ne zaustavljaju prijenos ili infekcije) — mogla su se teoretski koristiti za cijepljenje ljudi grafen oksidom korisni tereti koji još nisu aktivirani.

Stoga je vjerojatno, ali nije dokazano, da se cjepiva + 5G ćelijski tornjevi mogu iskoristiti kao sustav oružja za depopulaciju kako bi se postiglo gotovo istovremeno masovno istrebljenje velikog postotka ljudske populacije, jednostavnim aktiviranjem oslobađanja GO tereta s specifičnog intenziteta i frekvencije emitirane energije.

S obzirom na to da zapadne vlade svijeta očito pokušavaju istrijebiti vlastito stanovništvo upravo sada, ovaj bi zaključak trebao zabrinjavati sve one koji žele preživjeti globalnu agendu depopulacije.

Izvori navedeni u ovom članku:

https://childrenshealthdefense.org/defender/5g-emf-radiofrequency-radiation-health-risks-exposure-humans-cola/

https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S2468519422002166

https://www.reuters.com/technology/french-watchdog-halts-iphone-12-sales-over-too-high-radiation-minister-2023-09-12/

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/23802593/

http://cellphonetaskforce.org/governments-and-organizations-that-ban-or-warn-against-wireless-technology/

https://pubs.aip.org/aip/apl/article-abstract/97/19/193103/324025/Radio-frequency-characteristics-of-graphene-oxide?redirectedFrom=fulltext

Provjeri/naturalnews.com

Foto naslovnice: screenshot naturalnews.com

P O D I J E L I !

Slobodni Promatrač

1 KOMENTAR

VEZANO

najnovije