Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024
NaslovnicaNajnovijeSimbolizam otkriva pravu narav WHO-a (2. dio)

Simbolizam otkriva pravu narav WHO-a (2. dio)

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr i YouTube: https://www.youtube.com/@provjeri_hr

Zlo

U prvom dijelu članka potakli smo pitanje intrigantnosti amblema Svjetske zdravstvene organizacije (WHO), pokušali odgonetnuti u koju svrhu je odabrana baš zmija koja se ovija oko štapa, te zašto i na koji način dolazi do transponiranja simbola iz jednog kulturološkog okvira u drugi.

Referentni okvir za rasvjetljavanje činjenica će nam biti širi kontekst djelovanja ove organizacije, prikrivena nastojanja i ciljevi. Imali smo priliku upoznati vas s Rockefellerovim „doprinosima“ suvremenoj medicini kroz njegov utjecaj na farmaceutske kompanije, a sada ćemo vidjeti o kakvoj se umreženosti novca, institucija i dijaboličkih planova ovdje radi. 

Eugenika – neophodna metoda kontrole čovječanstva ili zločin?

Eugenika, kao znanost o poboljšanju osobina naroda, općenito je vezana uz kontrolu rasta stanovništva i depopulacijsku politiku, a propagiraju je financijske elite i vlade raznih država. Danas je postala središnja i najmoćnija ideologija koja se silno trudi prikriti različitim izričajnim pozitivnim formama kojima se pokazuje kao da djeluje u cilju općeg dobra.

Uspjeh eugenike došao je kroz njezino predstavljanje kao znanstvenog odgovora na društvene i ekonomske izazove vremena, a najsnažniji procvat doživjela je u SAD-u, među elitom i raznim organizacijama. Ondje se u mnogim državama provodila u zakonske akte o sterilizaciji i segregaciji. Svoj doprinos u tome dala je i međunarodna korporacija Planned Parenthood koja se putem svoje mreže podružnica agresivno zalaže za provođenje kontrole rađanja kroz promicanje pobačaja na svjetskoj razini, uz prisilne sterilizacije i sprečavanje začeća u prenapučenim krajevima a sve to pod krinkom „brige za zaštitu zdravlja majki“.

Snažnu podršku ovim korporacijama te promicanju eugenike i pobačaja dali su milijarderi Rockefeller i Ford a Planned Parenthood, kao krovna organizacija, glavni je savjetnik Populacijskog fonda UN-a. Budući da su u suđenjima koja su nastupila nakon 2. svjetskog rata nacistički eugenički zakoni osuđeni, eugenička politika prelazi u kriptoeugeniku, pa joj retorika nije više toliko otvorena koliko je prikrivena ali još uvijek s istim promotorima koji je financijski podupiru (Rockefeller, Ford, Shell, Standard Oil itd.).

Vuk dlaku mijenja…

Ovdje se radi o korjenitoj promjeni rječnika: sada se pod vidom „dobrobiti pojedinca“ na nesvjesnoj razini pokušava utjecati na obitelji da same preuzmu kontrolu nad rađanjem u cilju kvalitetnog života. Zapravo se kroz „poboljšanje“ djece i eliminacijom „neprikladnih“ embrija prelazi na program ljudskog genoma i genetskog nasljeđa – genetički inženjering.

Agencije UN-a uz pomoć zaklada Pioneer i Rockefeller i preko infiltriranja depopulacijskih udruga promiču tzv. demografsku kontrolu, zapravo antipopulacijsku politiku. Upravo u suradnji sa spomenutim zakladama WHO je razvijala kontraceptivno cjepivo koje je tajno umetano u cjepivo protiv tetanusa te potom davano milijunskom stanovništvu Filipina, zatim diljem Afrike i Latinske Amerike. Čitav narativ sa svrhom suzbijanja prenapučenosti koji smo upravo opisali, WHO potpisuje u zacrtanim ciljevima, akcijskim planovima i svojem djelovanju.

Za više detalja o umreženosti WHO-a, medija, farmaceuta te zaklade GAVI, čiji su osnivači Bill i Melinda Gates, preporučujemo da pogledate intervju sa zviždačicom dr. sc. Astrid Stuckelberger, bivšom članicom Povjerenstva za reviziju istraživačke etike pri WHO, koja progovara o sukobu interesa i zakulisnim igrama kojima je sama svjedočila te otkriva kako je pandemija organizirana na međunarodnoj razini na sustavan način.

Perverzija genetske selekcije „Gospodara svega“

Prije zaključka zanimljivo je napomenuti kako se u svetopisamskim knjigama i Staroga i Novoga zavjeta za magiju i vračanje koristi grčki izraz pharmakeia, a prakticiranje magijskih postupaka u Starome zavjetu bilo je zabranjeno pod prijetnjom smrtne kazne (Lev 19, Pnz 18, Izl 23). Osim toga svaki obred ukoliko bi s vremenom prešao u praznovjerje i idolopoklonstvo, bio bi ukinut. Ovo nam ukazuje na trajnu opasnost čovjekove naklonosti magiji uz čiju pomoć on želi sebe postaviti za gospodara… svega.

I baš tu se krije odgovor na pitanje o spoznaji prave naravi simbola WHO-a, koja iza simbola na koji smo svi pomalo navikli i na koji su naše oči postale senzibilizirane generacijama unatrag, otkriva ništa drugo nego konglomerat struktura grijeha koje manifestiraju svoju prisutnost i vlast na globalnom planu. Iza kriptosimbolike skrivena nam je kriptoeugenika: genetički inženjering koji je u konačnici perverzija genetske selekcije zamišljene u glavama nekolicine potpunih bezbožnika i luđaka.

Sibylla

VEZANO

najnovije