Petak, 24 svibnja, 2024
NaslovnicaVijestiSKANDAL U FINSKOJ! - 40% „smrti od Covida“ bile su lažne

SKANDAL U FINSKOJ! – 40% „smrti od Covida“ bile su lažne

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Razotkrivanje

Finska je postala jedna od prvih zemalja koja je podastrijela dokaze da su državne agencije diljem svijeta počinile prijevare u izvješćivanju o smrtnim slučajevima od Covida tijekom plandemije (baš onako kako već godinama upozoravamo), kako bi prenaglasile „smrti povezane s Covidom“ i potaknule masovnu histeriju.

Prema Sirkki Goebeler, glavnoj specijalistici Finskog instituta za zdravlje i socijalnu skrb (THL), Covid-19 nije bio stvarni uzrok smrti oko 40 posto smrtnih slučajeva koji se pripisuju toj bolesti u Finskoj. Kao rezultat toga, oni neće završiti u službenim podacima Finske statistike kao smrtni slučajevi od koronavirusa.

Kako stoji u finskom izvješću,“Goebelerina jedinica pregledava sve finske smrtovnice prije nego što se proslijede državnom zavodu za statistiku. Jedinica se usredotočuje na smrtovnice povezane s koronavirusom gdje je liječnik naveo Covid ili kao primarni ili kao uzrok smrti.”

“Broj smrtnih slučajeva povezanih s Covidom u THL-u iznosio je 6407 u utorak – ali ta brojka uključuje sve smrtne slučajeve koji su se dogodili unutar 30 dana od pozitivnog testa na koronavirus”, nastavlja se u izvješću. “Prema Goebeler, u gotovo 4000 ovih slučajeva Covid je naveden kao primarni ili neposredni uzrok smrti. U gotovo 1600 slučajeva, koronavirus je naveden kao čimbenik koji doprinosi.”

“U otprilike 900 slučajeva koji su prvobitno zabilježeni kao smrtni slučajevi povezani s Covidom, stvarne potvrde o smrti uopće ne sadrže nikakve naznake zaraze koronavirusom, dodaje se u izvješću.

Finsko izvješće dodatno potkrepljuje pritužbe statističkih analitičara i stručnjaka za javno zdravstvo da tijekom pandemije nije napravljena razlika između smrti OD Covida i smrti SA CovidomPostoje dokazi da je u SAD-u ovo spajanje podataka bilo namjerno kako bi se izazvalo i održalo stanje javne uznemirenosti.

Najočitija činjenica koja budi sumnju, prema službenoj statistici CDC-a, je podatak da je otprilike 95% smrtnih slučajeva od Covida imalo više ozbiljnih komorbiditeta (4 u prosjeku), a prosječna dob smrti bila je oko očekivanog životnog vijeka. 5% slučajeva navodi Covid kao jedini poznati uzrok smrti. Komorbiditeti uključuju kardiovaskularne bolesti (10,5%), dijabetes (7,3%) i rak (5,6%), dok je prosječna starost umrlih od Covida 77 godina.

Čak i uz masivno spajanje podataka o uzrocima smrti, koja se sada ispravlja u Finskoj, smrtnost povezana s Covidom iznosi samo 0,084% svjetske populacije, što je relativno blago u usporedbi s drugim velikim globalnim pandemijama. Finski statističari objasnili su zašto je uobičajen službeni način izvješćivanja o smrti od Covida vrlo pogrešan.

“Brojke koje završe kao dio međunarodnih usporedbi mogu uključivati, na primjer, slučajeve u kojima je pacijent imao ozbiljan srčani udar prije ili nakon zaraze koronavirusom, te na kraju umire zbog zatajenja srca”, navodi se u izvješću. “Prateća bolest Covida može biti vrlo blaga i stoga nije navedena kao uzrok smrti.”

U ranim fazama pandemije, metrika temeljena na vremenskom okviru od 30 dana bila je korisnija, prema Goebeler. Čak je i tada bilo relativno malo lažno pozitivnih rezultata. Prosječna dob umrlih nakon pozitivnih testova na koronavirus porasla je od prošlog proljeća s 84 na 85 godina. Prosječna dob za muškarce je 81, a za žene 87 godina.

“Većina smrti sada se događa na samom kraju prirodnog životnog ciklusa”, rekao je Goebeler. “Na prste jedne ruke možete nabrojati broj pacijenata mlađih od 60 godina koji su umrli isključivo od Covida od prošlog ožujka”, dodala je.

Kao što je ranije objavljeno, koordinatorica za pandemiju Covida u Trumpovoj administraciji, dr. Deborah Birx, priznala je u svojoj knjizi Tiha invazija: neispričana priča Trumpove administracije, Covid-19 i sprječavanje sljedeće pandemije prije nego što bude prekasno da bi „sakrila“ podatke koji su slani državama kako bi usmjerili njihove odgovore na Covid.

“Naša subotnja i nedjeljna rutina pisanja izvješća ubrzo je postala: pišite, pošaljite, revidirajte, sakrijte, ponovno pošaljite”, napisala je Birx. “Srećom, ove strateške tračnice su uspjele.”

U upečatljivom primjeru skrivanja prijevare podataka, dr. Birx je zapravo priznala da SAD preuveličavaju stope smrtnosti povezane s Covidom.

Javnost diljem svijeta sada zahtijeva odgovore na sva ova pitanja, a pogotovo glede lažnih smrti od Covida.

I ne samo to, treba pozvati na odgovornost sve one koji su u tome sudjelovali!

Provjeri/worldfreedomalliance.org

P O D I J E L I !

Conscious Pilat

4 KOMENTARI

 1. Slična situacija je bila i u Švedskoj, ali još jednom moram izraziti žaljenje što portal ne dozvoljava opciju postavljanja slika, jer pisati o ovome, a ne postaviti dijagrame koji to slikovito prikazuju je teško.
  Švedska je imala peak smrtnih slučajeva (bez obzira na uzrok smrti) u aprilu i maju 2020te.
  Velika večina umrlih je bila starija od 75 godina.
  Veoma brzo, već u ljeto iste godine, državna televizija je pokrenula istraživanje o tome i otkrilo se da su starci po staračkim domovima (jedan dio), čim bi se razbolili, stavljani na paliativno lječenje, čime im je potpisana smrtna presuda.
  Drugi dio nije mogao doći do akutnog lječenja jer su akutna odjeljenja postala prenatrpana zahvaljujući odluci politike da svi koji imaju simptome kovida (a koji su isti kao I nahlade ili obične gripe) moraju ići u akutne bolnice umjesto da ih, kao prije, primarno zdravstvo pregleda i odluči tretman.
  Možete zamisliti na što je to ličilo na akutnim odjeljenjima.
  Moje je mišljenje da su ti peak-ovi uzrokovani i tim i takvim odlukama gdje niko nije pitao zdravstvo nego su političari preuzeli upravljanje “pandemijom”.
  Svi se sjećate Andersa Tegnella koji je tada bio na čelu Folkhälso myndigheta, koji je bio protiv panike koja se umjetno stvarala putem medija. I nisu poklekli u pritiscima koji su bili ogromni, tako da zaključavanje i maske dugo vremena nisu bili uopšte tema razgovora. Tek puno kasnije, kako su ostali usamljeni u tom nastojanju (ako ne računamo Bjelorusiju) uvode rad od kuće, školu preko videa i “policijski sat” za restorane. Dok cijela Evropa zatvara svoje gradjane u stanove.
  Dakle, porast ukupnog broja umrlih prouzrokovan je, namjernim ili slučajnim, odlukama političara i širenjem paranoje putem medija.
  P.S.
  Prijedlog redakciji…
  Ako ne možete postaviti opciju prikazivanja slika za komentatore, ili ako ne razumijete švedski na stranici Folkhälso myndigheta, imate moju mejl adresu i mogu vam, ili poslati dijagrame, ili objasniti kako da sami “čitate” Excel koji oni postavljaju na svojo stranici.

 2. Njemački patolog, dr Klaus Pueschel iz Sveučilišne bolnice Hamburg, još je u svibnju 2020. napravio obdukciju nad 60 tijela, navodno umrlih od korone. I rekao nakon toga, nitko od njih nije umro od korone. Svi su imali od ranije neka teška kronična oboljenja. Prosječna starost tih umrlih bila je oko 80 godina. najstarija od njih je bila baba od 102 godine.

  U istoj bolnici u veljači 2021. je opet vršena obdukcija nad tijelima 600 osoba, navodno umrlih od korone.
  Zaključak patologa nakon izvršen obudkcije: samo kod 1% od njih (dakle 6 osoba) nije pronađeno nikakvo oboljenje i mogu se pripisati navodnoj koroni. 99%, odnosno 594 od njih- svi su imali od ranije teška kronična oboljena, bolesti srca, rak itd… i to su bili stvarni uzroci smrti…

  poznato je kako je mafija radila po uputama WHO-a: svaka osoba koja bi bila dopremljena u bolnicu, bez obzira zbog čega, zbog srca, ili tlaka, ili .. čak da je slomila ruku ili nogu.. morala je najprije izvršiti kovid-test.. I pošto je taj prevarantski test većinom ispao pozitivan, tako su svi teški bolesni, mahom stariji ljudi većinom bili pozitivni. I ako bi oni umrli od tih teških bolesti od kojih su bolovali- svi su se ubrojavali u žrtve korone.

  I još drskije i bezobraznije, što je mafija radila. U srpnju 2020., EU je po naputku WHO donijela novi propis za brojanje žrtva od korone: svaka osoba koja je nekada ranije imala pozitivni kovid-test, ako bi ta osoba kasnije umrla, bez obzira od čega, naknadno se morala ubrojati u umrle od korone.
  Dakle, naprimjer: ako je netko imao pozitivan korona test i naprimjer 4 ili 5 mjeseci kasnije doživi prometnu nesreću i pogine– njega se ubrajalao u “umrle od korone”.
  Na taj način je već u kolovozu 2020., nakon što je EU donijela ovaj novi propis, u mnogim državama EU-a, naknadano povećan broj “umrlih od korone”, tako da su dakle sve osobe,. koje su nekad ranije, u ožujku, ili travnju, ili svibnju 2020. imale pozitivan test, i kasnije su umrle od bilo čega, ili poginule… uredi ministaratsva zdravstva u svim državama, u svojim statistikma, su sve ove osobe nakadno ubrojale u umrle od korone, Tako se taj broj “umrlih od korone”, već ioanko lažno napuhan, još više lažno napuhavao.

  također je odavno poznato i to su odali neki pošteni liječnici u SAD-u. da su bolnice u SAD-u, od Faučijeve bande dobivale premije od 13.000 dolara za svakog pacijenta, koji je primljen na “kovid odjeljenje”, a 39.000 dolara za svakog pacijenta, koji je stavljen na odjel intezivne njege.

 3. Bivši austrijski “Capak”, Franz Allerberger, do rujna 2021. ravnatelj AGES-a, austrijskog “HZJZ”-a, uoči završetka svog mandata na toj dužnosti i odlaska u mirovinu, krajem kolovoza lani, “ispovjedio se” i izjavio ovo: “Da nema testova, nitko ne bi uopće znao da postoji nekakva pandemija”

 4. ovo je izvještaj od prije godinu dana:

  U Italiji je u stvarnosti umrlo samo oko 3 % osoba od kovida, od ukupnog broja onih, koji se u služebnim statistikama vode kao “umrli od korone”. I takozvani kovid je odnio puno manje žrtava nego gripa.

  Ovo nisu tvrdnje nikakvih teoretičara zavjere, već je ovo objavio glavni državni zdravstveni institut (ISS). Objavljivanje ovih rezultata je naljutilo mnoge talijanske mainstream političare, a neki mediji su pokušali sakriti ovu vijest… Međutim “Il Tempo” je to objavio početkom listopada (2021.)

  U ISS- su provjerili sve slučajeve, koji su ubrojani u službenu statistiku, kao “umrli od korone”. To jest, razlučili su one, koji su umrli od kovida, i one “sa kovidom” I onda su uvidjeli, da je ogromna većina navedenih slučajeva, da su to bili ljudi, koji su već ranije imali komorbidtete, neka teška oboljenja, koja su bila uzrok njihove smrti, a ne kovid. Tojest, poznatom metodom, naprosto im je sa papay testom, upisan kovid kao uzrok.

  Dakle; od ukupno 130.468 slučajeva, koji se u Italiji u službenoj statistici ( vode kao “umrli od korone”, nakon pažljive porovjere ISS-a, samo njih 3.783 je doista umrlo od kovida, ili 2,9 %!!
  (podatci do listopada 2021.)
  Sve ostale osobe koje su tu bile ubrojane u “umrle od kovida”, imale su teška oboljenja, koja su bila stvarni uzrok smrti. Između najmanje jednog do čak 5 oboljenja odjednom. 67,7% od svih njih, imali su čak više od 3 različite bolesti istovremeno, 18% najmanje dvije.
  65,8% imali su povišeni krvni tlak, 23,5% demenciju, 29,3% dodatno šećernu bolest, 24,8% oboljenja na srcu…. 17,4% imali su od ranije bolesna pluća, 16,3% su imali rak u zadnjih 5 godina, 15,7% slabo srce, …osim toga, više od 10% su bili pretili, također više od 10% su već ranije imali moždani udar.. a mnogi su još imali i teška oštećenja jetre, dijalizu ili autoimunsku bolest..itd..itd..

  ttps://www.medias-presse.info/grand-remous-en-italie-pour-linstitut-superieur-de-la-sante-italien-le-covid-a-tue-moins-que-la-grippe/147824/

VEZANO

najnovije