Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024
NaslovnicaVijestiSlovački premijer: „Nećemo potpisati WHO-ov Ugovor o pandemiji!“

Slovački premijer: „Nećemo potpisati WHO-ov Ugovor o pandemiji!“

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Odlučno NE!

Tijekom stranačke konferencije SMER-a, slovački premijer Robert Fico izjavio je da njegova vlada neće potpisati Ugovor o pandemiji Svjetske zdravstvene organizacije, a zastupnici SMER-a neće ratificirati u parlamentu Ugovor o pandemiji sa WHO-om jer je to projekt pohlepnih farmaceutskih kompanija.

Robert Fico imenovan je slovačkim premijerom po četvrti put 25. listopada 2023. nakon što je njegova stranka SMER – Slovenská Sociálna Demokracia (SMER) pobijedila na izborima 30. rujna i formirala koaliciju s lijevim centrom HLAS – Sociálna Demokracia i nacionalističkom strankom Slovenská Národná Strana (SNS).

Prije tjedan dana, tijekom jednosatnog govora na stranačkoj konferenciji SMER-a, čiji je predsjedatelj, premijer Fico izjavio je da neće podržati jačanje ovlasti Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) na račun suverenih država. u borbi protiv pandemija. “Samo su lude farmaceutske tvrtke mogle smisliti takve gluposti”rekao je pred više od 400 nazočnih gostiju, veleposlanika, izaslanika i stranačkih članova.

Pišući o njegovom govoru, alternativna medijska kuća InfoVojna je napisala:

„Ugovor o pandemiji prenio bi zdravstvene ovlasti u vrijeme pandemije s nacionalnih ministarstava zdravstva zemalja potpisnica na Svjetsku zdravstvenu organizaciju. WHO bi tada dobio drakonske ovlasti odlučivanja, kojih bi se zemlje potpisnice morale pridržavati, ne samo u području obveze kupnje cjepiva i lijekova koje nalaže WHO, već bi se to moglo dogoditi i s obveznim cijepljenjem koje nalaže ove multinacionalne organizacije. A upravo je Robert Fico to nedvosmisleno odbio i poručio da zastupnici SMER-a neće dići ruku za takav prijedlog.

Fico je cijeli dogovor sa WHO-om nazvao planom pohlepnih farmaceutskih kompanija, koje su se počele brinuti za svoje poslovanje, kada se sada pokazalo da mnoge zemlje svijeta prestaju kupovati cjepiva, ukidaju mandate cijepljenja i cjelokupno poslovanje farmaceutskih kompanija ide nizbrdo. Ugovor o pandemiji bi trebao ovo promijeniti i osigurati da, preko WHO-a, prikupljanje cjepiva bude ovlašteno i mjerodavno propisano svim zemljama članicama koje potpišu Ugovor o pandemiji i zatim ga ratificiraju u parlamentima.“

Na početku svog govora, Fico se dotaknuo i nezakonitosti bivše vlasti tijekom „pandemije“ Covida-19, pohvalio medijsku alternativu mainstreamu te napao prethodnu vlast zbog represije i obveznog cijepljenja.

“Slovačka sve otvorenije govori o 20.000 žrtava lošeg upravljanja u zemlji i besmislenim odlukama vlade”, nastavio je premijer, podržavši napore političara koji žele pozvati na odgovornost prethodnu vladu.

Robert Fico okrivio je političare koji su vodili Slovačku u prošlom sazivu parlamenta za stanje u kojem se nalazi. “Nismo uništeni jer smo imali drugačije mišljenje o covidu, nismo uništeni jer smo imali drugačije mišljenje o Ukrajini i nismo uništeni zbog pokušaja uhićenja zbog političkog djelovanja”, rekao je Fico.

Provjeri/expose-news.com

P O D I J E L I !

Provjeri

1 KOMENTAR

 1. podsjeti me na ono kada je Kolinda prije 6 ili 7 godina, tada izjavila: “budite sigurni da neću potpisati Marakeškoi sporazum” (o migraciji)
  i na kraju je bilo ono tresla se brda, rodio se miš..
  Kolinda je lukavo, ono pilatovski, oprala ruke, da ona neće potpisati i kao da ona nema ništa s time..
  ali zato je potpisao Božinović, koji je išao u Marakeš sa ekipom, dok Kolinda uopće nije ni bila tamo..

  Fico također trola i skreće pažnju sa stvarnih šefova, kao i ostali navdono “nezavisni” “borci” protiv NWO-a; Orban, Putin, Meloni.. itd..a
  Ono što je najbitnije u njegovim riječima je ovo : “projekt pohlepnih farmaceutskih kompanija.”
  što pokazuje da je Fico također samo trol,— jer neće i ne želi imenovati stvarne šefove,
  one koji stoje iza tih kompanija, koji stoje iza cijele agende velikog reseta, depopulacije i porobljivanje stanovništva

  farmaceutske kompanije nisu neke samostalen norganizacije i ne mogu ništa same…
  Zuzana Čaputová
  možda Fico osobno neće to potpisati, ali može potisati netko drugi u ime Slovačke, pa predsjednica Zuzana Čaputová je poznata kao pro-globalistička političarka.. može i ona potpisati

Prethodni članak
Sljedeći članak
VEZANO

najnovije