Subota, 20 srpnja, 2024
NaslovnicaTop komentarSlušajući izjave dužnosnika Japana i UN-a, čovjek bi pomislio da je Rusija...

Slušajući izjave dužnosnika Japana i UN-a, čovjek bi pomislio da je Rusija bacila bombe masovnog uništenja na japanske gradove

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Poremećeno

Portal logično.com donosi odličan članak u kojem se ogleda sva bizarnost trenutne situacije u kojoj se čovječanstvo nalazi. Želim samo dodatno naglasiti sav taj apsurd…

Naime, kako ste vjerojatno čuli, jučer je bila 78. godišnjica navodnog nuklearnog bombardiranja Hirošime od strane SAD-a.

Bombarder američke vojske bacio je (atomsku?) bombu iznad Hirošime 6. kolovoza 1945. godine, koja je prema službenim podacima ubila oko 126.000 ljudi. Druga bomba bačena je tri dana poslije na Nagasakiji, usmrtivši oko 80.000 ljudi. Epilog ovih napada je bila japanska predaja savezničkim silama tjedan dana kasnije, čime je službeno i okončan Drugi svetski rat. Tako barem kaže „službena“ povijest…

- Advertisement -

U svojem govoru povodom ove tužne obljetnice, japanski premijer Fumio Kishida rekao je slijedeće:

“Japan, kao jedina nacija koja je pretrpjela atomsko bombardiranje u ratu, nastavit će napore ka svijetu bez nuklearnog oružja.

Put do takvog svijeta postaje sve teži zbog produbljivanja podjela u međunarodnoj zajednici oko nuklearnog razoružanja i nuklearne prijetnje Rusije”

Iako je rekao da se “razaranje koje je nuklearno oružje donijelo Hirošimi i Nagasakiju nikada ne može ponoviti”, premijer se suzdržao od imenovanja odgovornih za ovaj zločin, a to je SAD. Umjesto toga, on se odlučio za trendovsko optuživanje Rusije za „svako zlo u svijetu“.

Baš kao i premijer, gradonačenik Hirošime Kazumi Matsui, također je izbjegao imenovati počinitelja ovih bombaških napada i pozvao svjetske lidere da se “suoče sa stvarnošću nuklearnih prijetnji koje sada iznose određeni kreatori politike”, što je također samo još jedna očigledna referenca na Rusiju.

Kao da to nije bilo dovoljno, ovom cirkusu se pridružio i glavni cirkusant UN-a, generalni sekretar Antonio Guterres, koji je primijetio da je “nuklearno oružje spalilo Hirošimu”, također ne spominjući tko je odgovoran za to, dodajući kako “neke zemlje još jednom bezobzirno zveckaju nuklearnom sabljom, prijeteći da će upotrijebiti ova oruđa uništenja.”

- Advertisement -

Ovaj slučaj izvrtanja, prešućivanja ili iznošenja djelomične istine nije ništa novo. Događanja tijekom korona ludila, ali i tijekom klimatskog ludila koje je upravo u tijeku, ukazala su nam da globalistička banda u cilju ostvarenja svojih planova ne preže od ničega, pa čak ni od potpunog izvrtanja istine i laganja.

Naime, sve ono što podržava narativ koji gura njihove agende u željenom smjeru, bez obzira bile one djelomične istine ili pak potpune laži, dobrodošlo je oružje u provedbi globalističkih planova.

Ono što je bitno u ovom trenutku je da ljudi budu i dalje svjesni s kim imaju posla, te da ne padaju na njihove podle igre. Laži koje izgovaraju postaju vidljive sve većem broju ljudi…

Provjeri/logicno.com

Foto naslovnice: web screenshot

P O D I J E L I !

- Advertisement -

Conscious Pilat

Najodvratnije laži često su izrečene u šutnji.

Svidio vam se članak? Trebamo i vašu pomoć da nastavimo iznositi istinu!
VEZANO

najnovije