Nedjelja, 19 svibnja, 2024
NaslovnicaVijestiSlužbeni podaci govore da je u Hrvatskoj tijekom 2021. umrlo oko 61.000...

Službeni podaci govore da je u Hrvatskoj tijekom 2021. umrlo oko 61.000 umirovljenika

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

„Misli na druge, cijepi se!“

Kako donosi mirovina.hr, najcrnje slutnje ipak su se obistinile. Tijekom 2021. godine umrlo je više umirovljenika nego ikada u povijesti, čime je Hrvatska oborila čak i rekordnu smrtnost iz 2020. godine kakvu nismo imali još od kraja Drugog svjetskog rata.

Prema službenim podacima Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje 2021. godina (bez podataka za prosinac) odnijela je 60.815 umirovljenika, što je za čak 6.237 više nego u plandemijskoj 2020.

U 2020. ukupno su umrle 57.023 i tada je to bila 10,1 posto veća smrtnost nego u godini ranije, a „korona je bila četvrti uzrok smrtnosti“.

Iako se u članku neutemeljeno konstatira da je ovoliki broj umrlih umirovljenika „neposredna posljedica pandemije, bilo da je riječ o umiranju od covida-19 ili o nedostatku liječničkih pregleda i zdravstvene skrbi“, više je nego očigledno o čemu se radi.

Nismo zaboravili propagandu o tome kako su „cjepiva“ 100% sigurna i učinkovita i „Misli na druge, cijepi se“.

Hoće li itko ikad pozvati propagandiste i agitatore na odgovornost ili će se sve jednostavno utopiti u kolektivnom zaboravu?

Provjeri/mirovina.hr

P O D I J E L I !

Provjeri

3 KOMENTARI

 1. još jedan igrač bundeslige obolio od raka,
  Stefan Lainer (30 godina), prvotimac Borussie Moenchenglabdach i reprezentativac Austrije, dobio je šokirajuču dijagnozu: rak limfnih čvorova!

  https://www.sport1.de/news/fussball/bundesliga/2023/07/schock-diagnose-gladbach-profi-an-krebs-erkrankt

  on je dosada peti igrač Bundeslige, koji je za kratko vrijeme obolio od raka.

  lani između lipnja i rujan su su 4 igrača dobila rak testisa:

  – Sebastian Heller-Borussia Dortmund
  – Marco Richter i Jean-Paul Boetius (obojica Hertha Berlin),
  Amdreas Baumgartl- Union Berlin

  sva četiri mlađa od 30 godina. i sva četiri su u međuvremenu, nakon višemjesečniog bolovanja, terapija i operacija, opet počeli igrati. Najteže je očito bilo halleru, koji je najduže bio na bolovanju od lipnja prošle godine do veljače ove godine, i morao biti 2x operiran

  Lainera tek sada očekuje slično, višemjesečne terapije, zračenje itd..

  a ovome možemo priodati i Bayernovog golmana i golmana njemačke reprezentacije, Manule Neuera. Koji je krajem prošle godine objavio u javnosti da je imao rak kože , koji mu je bio ustavnovljen negdje krajem 2021. ali je on to skoro godinu dana držao u tajnosti i za to vrijeme išao na terapije i liječenje…

  cjepivo djeluje…

 2. “—-Obvezni i dobrovoljni mirovinski fondovi u Hrvatskoj zaključili su 2020. godinu s više od 125 milijardi kuna ukupne neto vrijednosti imovine, a od početka širenja korona virusa u Europi (21.2.2020.) njihova je imovina narasla za 4,5 milijardi kuna…“

  https://www.ersteplavi.hr/objave/priopcenje-utjecaj-pandemije-na-mirovinske-fondove-u-hrvatskoj-imovina-clanova-mirovinskih-fondova-porasla-za-45-milijardi-godisnji-mirexi-zavrsili-u-plusu/

  “Korone više “nema”, ali zato imamo najveći broj umrlih umirovljenika ikad!”

  “..Potvrđuju to i podaci Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje koji pokazuju da je bez mirovine dosad u 2022. godini zbog smrti ostalo čak 18.323 umirovljenika. Najveća je to brojka u povijesti, gora nego pandemijski kritične posljednje dvije godine. Naime, u prva četiri mjeseca 2021. umrlo je manje korisnika mirovina, njih 16.918, dok ih je u istom razdoblju 2020. umrlo još manje, 14.341. Na sličnoj su razini i 2019. i 2018. godina…”
  https://www.034portal.hr/korone-vise–nema—ali-zato-imamo-najveci-broj-umrlih-umirovljenika-ikad–852

  https://totalinfo.hr/sokantne-brojke-u-2021-umrlo-60-815-umirovljenika-najvise-u-hrvatskoj-povijesti/

  kao i u njemačkoj:

  https://provjeri.hr/dokaz-djelotvornosti-cjepiva-njemacko-mirovinsko-osiguranje-ocekuje-21-milijardu-eura-viska/

VEZANO

najnovije