Utorak, 21 svibnja, 2024
NaslovnicaVijestiSlužbeni podaci - mladi koji su primili 4 doze „cjepiva“ imaju 318%...

Službeni podaci – mladi koji su primili 4 doze „cjepiva“ imaju 318% veću vjerojatnost za smrt od necijepljenih

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr i YouTube: https://www.youtube.com/@provjeri_hr

Cjepni genocid

U nedavno objavljenim podacima Ureda za nacionalnu statistiku britanske vlade (ONS), pojavio se iznenađujući obrazac u vezi sa stopama smrtnosti na 100 000 tinejdžera i mladih odraslih osoba, što je izazvalo val pitanja i poziva stručnjaka za javno zdravstvo na daljnje istraživanje.

Početna promatranja podataka dokazuju da su pojedinci u ovoj dobnoj skupini koji su primili četiri doze „cjepiva“ protiv COVID-19 pokazali višu stopu smrtnosti u usporedbi s njihovim necijepljenim kolegama.

U svakom pojedinom mjesecu, tinejdžeri i mladi odrasli cijepljeni s četiri doze imali su značajno veću vjerojatnost da će umrijeti nego necijepljeni tinejdžeri i mladi odrasli. Isto se može reći i za tinejdžere i mlade odrasle osobe cijepljene jednom dozom, te tinejdžere i mlade odrasle osobe cijepljene s dvije doze u veljači 2023.

Razlika u stopama smrtnosti bila je tako velika da su necijepljeni samo u siječnju uspjeli doseći stopu smrtnosti od 31,1 na 100 000 osoba godišnje, dok su cijepljeni s četiri doze uspjeli doseći šokantnu stopu smrtnosti od 106 na 100 000 osoba godišnje u istom mjesecu.

Cijepljeni jednom dozom također su prošli mnogo gore od necijepljenih sa stopom smrtnosti od 53,3 na 100 000 osoba godišnje u siječnju 2023.

Preostalih mjeseci, stopa smrtnosti necijepljenih tinejdžera i mladih odraslih osoba ostala je unutar 20-ak na 100 000 osoba godišnje. Dok su stope smrtnosti tinejdžera i mladih odraslih osoba cijepljenih s četiri doze pale samo na 80,9 na 100 000 u travnju i ostale su unutar 85 do 106 na 100 000 preostalih mjeseci.

Prosječna stopa smrtnosti od siječnja do svibnja na 100 000 osoba godišnje bila je 26,56 za necijepljene tinejdžere i mlade odrasle osobe i šokantnih 94,58 na 100 000 za tinejdžere i mlade odrasle osobe cijepljene s četiri doze.

U prosjeku, cijepljeni s četiri doze imali su 256% veću vjerojatnost da će umrijeti od necijepljenih na temelju stope smrtnosti na 100 000.

Jedna zapanjujuća točka u podacima je veljača 2023., tijekom koje su tinejdžeri i mladi odrasli cijepljeni s četiri doze imali stopu smrtnosti koja je bila zastrašujuće 318% viša od stope smrtnosti necijepljenih osoba.

Dok su svi ostali mjeseci varirali, pokazujući da su tinejdžeri i mladi odrasli cijepljeni s četiri doze imali između 221% i 290% veću vjerojatnost da će umrijeti nego necijepljeni tinejdžeri i mladi odrasli na temelju stopa smrtnosti na 100 000.

Ove su brojke iznimno zabrinjavajuće i snažno upućuju na to da cijepljenje protiv Covid-19 povećava stopu smrtnosti osobe, što zauzvrat sugerira da bi cijepljenje protiv Covid-19 moglo zapravo ubijati na desetke tisuća tinejdžera i mladih odraslih osoba.

Provjeri/expose-news.com

Foto naslovnice: screenshot expose-news.com

Provjeri

2 KOMENTARI

 1. padanje i umiranje nogometaša se nastavlja

  bh nogometaš, 5. liga, srčani udar

  https://epoha.com.hr/2024/04/22/niz-se-nastavlja-35-godisnji-nogometas-iznenada-preminuo-na-terenu-klub-objavio-da-prestaje-s-radom/

  talijanski nogometaš, 26 godina, također 5. liga, srčani udar

  https://croativ.net/smrtni-ishod-za-nogometasa-gianija-vazal-big-pharma-zeli-zanijekati-i-fatalni-miokarditis-koje-je-certificirala-ema-60102/

  puno poznatiji od ove dvojice, NDika igrač AS Rome i reprezentacije Obale Bjelokosti, srušio se, ali preživio… vjerovatno također infarkt jer se u izvještajima kaže da se rukom držao za prsa na lijevoj strani)..

  https://www.theguardian.com/football/2024/apr/15/evan-ndicka-roma-collapse-serie-a-italian-football

  ——

  možda je NDiku spasilo samo to što je poznati prvoligaški igrač i što se to desilo na utakmici 1. talijanske lige, gdje je liječnička oprema, hitna pomoć, intervenicija za spašavanje, itd-.- sve to je na puno većoj razini nego naravno u 5. ligi, gdje su igrali ova dvojica, Bosnaac i Talijan..
  u tim ligama, ta razina pripreme za takve slučajeve, je naravno daleko slabija nego u vrhunskoj prvoj ligi Italije, Serie A, i to kod jednog od najvećih talijanskih klubova, Rome.

  ——

 2. slijedeći slučaj smrtonosnog infarkta:

  švicarski atletičar, maratonac Adrian Lehmann, umro je “iznenada i neočekivano”, u 34-oj godini.
  Podlegao je u bolnici, posljedicama srčanog udara od prije 4 dana. Lehmann se bio pripremao za Olimipijske igre u Parisu ovog ljeta

  indonewyork.com/science/adrian-lehmann-swiss-marathon-star-dies-at-the-age-of-34-after-a-heart-h110427.html

  tagesanzeiger.ch/adrian-lehmann-der-marathonlaeufer-stirbt-nach-herzinfarkt-171886613760

VEZANO

najnovije