Subota, 15 lipnja, 2024
NaslovnicaNajnovijeŠOKANTNI DOKAZI! Svi oni koji sudjeluju u ovoj propagandi straha sustavno i...

ŠOKANTNI DOKAZI! Svi oni koji sudjeluju u ovoj propagandi straha sustavno i smišljeno ubijaju ljude

Prema podacima nove studije objavljene na web stranici američkog Centra za kontrolu bolesti (CDC), strah i anksioznost su drugi najvažniji komorbiditet za umiranje od bolesti zvane COVID-19.

Autori studije, Lyudmyla Kompaniyets i suradnici, izvršili su pregled podataka o 4.899.447 hospitaliziranih odraslih osoba, od kojih je 11% (540.667) bilo pacijenata s bolešću COVID-19, te su otkrili slijedeće:

„94,9% pacijenata je imalo barem jedno detektirano medicinsko stanje. Prema učestalosti radilo se o hipertenziji u 50,4% slučajeva, poremećajima metabolizma lipida 49,4% i pretilosti 33,0%. Najjači čimbenici rizika za smrt su bili pretilost s prilagođenim omjerom rizika u iznosu od 1.3, te anksioznost i strah s prilagođenim omjerom rizika u iznosu 1.28. Dijabetes se nalazi tek na trećem mjestu s prilagođenim omjerom rizika od 1.26.“

Što to znači? To znači da kod pacijenta s ustanovljenom zarazom bolešću COVID-19, pretilost sama po sebi povećava rizik od smrti za 30%, strah i anksioznost za 29%, a dijabetes za 26%.

Izuzmemo li medicinska stanja kao što su pretilost i dijabetes, koja također nastaju uslijed sustavnog i unaprijed smišljenog izvrtanja istinitih činjenica, kao što su promocija nezdrave hrane, te prikrivanje pravilnog načina prehrane, strah i anksioznost ubijaju u gotovo jednakom omjeru kao i ove dvije bolesti.

Poremećaji i povezani rizik od smrti

Ova činjenica i ne treba toliko čuditi, jer je vrlo dobro poznato da imunitet ljudi koji su u strahu znatno opada. Pojednostavljeno objašnjenje ovog fenomena moguće je dati ukoliko ljudsko tijelo zamislimo kao jedan energetski zahtjevan stroj, pri čemu je imunitet samo jedan od sustava zadužen za obranu tijela. S obzirom da je imunitet izrazito energetski zahtjevan, u slučaju da centralna jedinica stroja – mozak dobije informaciju (pa bila ona i lažna) o nekoj trenutnoj opasnosti, on preusmjerava energiju iz ovog obrambenog sustava u neke druge sustave za koje procjeni da su mu potrebni dodatni kapaciteti energije. Na taj način automatski slabi obrambeni imunosni sustav i potencijalni napadač, u ovom slučaju virus, dobiva puno veće šanse da ovlada napadnutim teritorijem.

Dakle, ukoliko se namjerno pojačava stanje straha i anksioznosti, to automatski doprinosi povećanom stupnju opadanja ljudskog imuniteta i smrtnosti. Budite sigurni da su kreatori ove plandemije dobro upoznati s ovom činjenicom, a rezultati ove studije otkrivaju njihove zločinačke planove i namjere.

Isto tako, svi koji su direktno doprinosili i još uvijek doprinose stvaranju atmosfere straha i anksioznosti, bilo svjesno ili nesvjesno, od medijskih i kvazi-znanstvenih zastrašivača, razno raznih kvazi-medicinara, doktora, stožera, pa i najviših vladinih dužnosnika moraju znati da sudjeluju u vjerojatno najvećem zločinu u ljudskoj povijesti, te da su otkriveni i u konačnici neće moći izbjeći sudu naroda.   

Conscious Pilat

VEZANO

najnovije