Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024
NaslovnicaNajnovijeŠokantni rezultati nove studije – Jesmo li svi „cijepljeni“?

Šokantni rezultati nove studije – Jesmo li svi „cijepljeni“?

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Shedding

Nova studija koju su izradili znanstvenici s Colorado Sveučilišta potvrđuje da „cijepljeni“ prenose antitijela stvorena uslijed primljenih injekcija putem aerosoli. Ukoliko je ovo točno tada se može reći da većina čovječanstva zapravo nikad nije ni imala izbor po pitanju primanja sadržaja ovih injekcija.

U sažetku studije se navodi:

„Unatoč očitom saznanju da se infektivne čestice mogu dijeliti putem disanja, iznenađujuće, nikad nije niti pretpostavljeno, a kamoli istraženo mogu li se drugi sastojci nosne/oralne tekućine prenositi između domaćina. Okolnosti sadašnje pandemije omogućile su jedinstvenu priliku da se ova provokativna ideja u potpunosti ispita. Podaci koje prikazujemo pružaju dokaze za novi mehanizam kojim se može manifestirati imunitet krda, aerosolni prijenos antitijela između imuniziranih i ne-imuniziranih domaćina.“

Kao glavne rezultate studije navodi se slijedeće:

„Obveze nošenja maski u društvenom i radnom okruženju pružili su jedinstvenu priliku za procjenu mogućnosti isteka antitijela u obliku aerosola kod cijepljenih osoba.

Koristeći imunoesej multipleks mikrosfere (MMIA) koji se temelji na protočnoj citometriji za otkrivanje SARS-CoV-2-specifičnih antitijela (Slika 1A i B) i metode koja se prethodno koristila za izdvajanje antitijela iz rehidriranih osušenih mrlja krvi (DBS), identificirali smo anti-SARS-CoV-2 specifična antitijela izdvojena iz kirurških maski za lice koje su nosili cijepljeni članovi laboratorija tijekom jednog radnog dana.

U skladu s rezultatima koje su objavili drugi, identificirali smo i IgG i IgA u slini cijepljenih osoba (Slika 1C i D). Stoga nije bilo iznenađujuće otkriti i IgG i IgA nakon izdvajanja antitijela s maski za lice (Slika 1C i D).

S obzirom na ova zapažanja, pretpostavili smo da se prijenos kapljica/aerosoliziranih antitijela može dogoditi između pojedinaca, slično kao što se kapljice/aerosolizirane čestice virusa mogu razmjenjivati ​​istim putem.“

Japanska studija

Također, postoji i japanska studija na ovu temu, izrađena u ime Pfizera. Studija je promatrala distribuciju injekcije Covid-19 u tijelima Wister štakora u razdoblju od 48 sati. Jedan od naj zabrinjavajućih nalaza studije je činjenica da se Pfizer injekcija nakuplja u jajnicima tijekom vremena. Najveća koncentracija zabilježena je u jetri, ali nakuplja se i u kožnim žlijezdama lojnicama.

Nije poznato nastavlja li se injekcija akumulirati i nakon 48 sati jer su promatranja zaustavljena nakon tog vremena. Ali ovi rezultati zajedno s rezultatima studije Sveučilišta Colorado govore nam da je necijepljena osoba u opasnosti od najmanje 48 sati da bude izložena injekciji Covid-19 ako dodirne kožu ili ako udiše isti zrak kao osoba koja je cijepljena.

Pfizerovi dokumenti

Pfizer je u svom dokumentu, također priznao nalaze prethodnih dviju studija, te da je izloženost mRNA injekcijama moguća kontaktom kožom ili udisanjem istog zraka s osobom koja je primila „cjepivo“. Dokument sadrži cijeli odjeljak koji pokriva mogućnost „izbacivanja mRNA cjepiva“ (eng.shedding) u kojem je moguće da oni koji su bili u neposrednoj blizini nekoga tko je primio Pfizer mRNA injekciju doživi štetnu reakciju.

U odjeljku 8.3.5 dokumenta opisuje se kako izlaganje Pfizer mRNA injekciji tijekom ispitivanja tijekom trudnoće ili dojenja treba prijaviti Pfizer Safety-u unutar 24 sata, što je čudno jer trudnice i rodilje nisu bile obuhvaćene ispitivanjima. Ono što se pod ovim krije je Pfizerova potvrda da do izloženosti tijekom trudnoće može doći ako je žena tijekom trudnoće bila izložena cjepivu iz okoliša. U dokumentu se navodi da do izloženosti iz okoliša tijekom trudnoće može doći ako prijavi da je trudna nakon što je bila izložena studiji udisanja ili kontakta kožom. Ili ako muškarac koji je bio izložen studiji udisanja ili kontakta s kožom nakon toga izloži svoju partnericu prije ili oko vremena začeća.

Pojednostavljeno, Pfizer u ovom dokumentu priznaje da je moguće izložiti drugo ljudsko biće mRNA Covid cjepivu samo udisanjem istog zraka ili dodirivanjem kože osobe koja je cijepljena.

I grafen se prenosi?

Sve ovo daje težinu tvrdnjama dr. Phillipea van Welbergena, koji je upozoravao kako se sastojak „cjepiva“ –  grafen prenosi s cijepljenih na necijepljene, uništavajući crvena krvna zrnca i uzrokujući opasne krvne ugruške i kod necijepljenih.

Dr. Philippe van Welbergen, direktor biomedicinskih klinika, bio je jedan od prvih koji je upozorio javnost na štetu koju ljudskoj krvi nanosi „cjepivo“ protiv Covida, te je objavio snimke uzoraka njihove krvi pod mikroskopom. Sve je počelo kada su se njegovi pacijenti počeli žaliti na kronični umor, vrtoglavicu, probleme s pamćenjem, ponekad čak i na paralizu i kasnu pojavu obilnih menstruacija (žene od 60-ih godina naviše). Njihova krv imala je neobične strukture poput cijevi, neke čestice koje su svijetlile i mnoge oštećene stanice.

U veljači 2022. dr. Philippe predstavio je slike svojih najnovijih dijapozitiva krvi i objasnio da se radi o krvi pacijenata koji nisu „cijepljeni“, ali su zaraženi toksinima iz cjepiva, uključujući i onime za što se tvrdi da je grafen.

Ono što je dr. Philippe van Welbergen pokazao jest da se grafen koji se ubrizgava u ljude organizira i raste u veća vlakna i strukture, dobiva magnetska svojstva ili električni naboj, a vlakna pokazuju naznake složenijih struktura s prugama.

Također je pokazao da se “krhotine” grafena prenose s “cijepljenih” na necijepljene uništavajući njihova crvena krvna zrnca i uzrokujući krvne ugruške kod necijepljenih.

Čini se da nikada nije bilo potrebe trošiti pretjeranu količinu novca poreznih obveznika na propagandu kako bi se javnost natjerala da primi injekcije protiv Covid-19. Jer, ako je sudeći prema ovim podacima nikad nismo ni imali izbor po tom pitanju. Trebalo je samo disati…

Conscious Pilat

VEZANO

najnovije