Subota, 20 srpnja, 2024
NaslovnicaNajnovijeŠOKANTNO! Australska vojska počinje prebacivati covid pozitivne i njihove kontakte u koncentracijske...

ŠOKANTNO! Australska vojska počinje prebacivati covid pozitivne i njihove kontakte u koncentracijske logore!!!

Australska vojska počela je s nasilnim premještanjem stanovnika sjevernih teritorija (Northern Territories) u karantenski kamp Howard Springs koji se nalazi u Darwinu, nakon što je identificirano devet novih slučajeva Covid-19 u zajednici Binjari. Taj potez uslijedio je nakon što je u subotu navečer uvedena stroga blokada u zajednicama Binjari i obližnjeg Rockholea.

“Stanovnici Binjarija i Rockholea više nemaju pet razloga da napuste svoje domove”, rekao je glavni ministar Sjevernog teritorija, Michael Gunner, misleći na pet dopuštenih razloga za izbjegavanje karantene (kupovina hrane i zaliha, vježbanje do dva sata, primanje ili davanje njege, rad ili obrazovanje ako se to ne može obaviti od kuće, te cijepljenje na najbližem mogućem mjestu).

“Mogu napustiti kuću samo u svrhu liječničke pomoći, u hitnim slučajevima ili zbog postupanja prema zakonu. Vrlo je vjerojatno da će više stanovnika danas biti prebačeno u Howard Springs, bilo kao pozitivni slučajevi ili bliski kontakti. Već smo identificirali 38 bliskih kontakata iz Binjarija, ali taj će broj rasti. Tih 38 se sada premještaju.

Sinoć sam kontaktirao premijera. Zahvalni smo na potpori oko 20 pripadnika ADF-a, kao i vojnih kamiona za pomoć u prijenosu pozitivnih slučajeva i bliskih kontakata – i za podršku zajednicama.

Danas radimo procjenu koja bi nam dodatna sredstva mogla trebati od FED-a, a premijer je spreman dodatno pomoći – zahvaljujem mu na tome“, rekao je Gunner.

- Advertisement -

Glavni mediji u Australiji ne prenose ove vijesti!

Da podsjetimo, spremni su logori i u Kanadi…ali i u Hrvatskoj!

Podijeli!

Smrt fašizmu, sloboda narodu!

Slobodni Promatrač

- Advertisement -

Rađe opasna sloboda, nego mirno i sigurno ropstvo.

Svidio vam se članak? Trebamo i vašu pomoć da nastavimo iznositi istinu!
VEZANO

najnovije