Nedjelja, 19 svibnja, 2024
NaslovnicaNajnovijeŠOKANTNO! Nova studija otkriva jezivu depopulacijsku narav covid cjepiva

ŠOKANTNO! Nova studija otkriva jezivu depopulacijsku narav covid cjepiva

Šokantna nova studija objavljena u New England Journal of Medicine otkriva da 82 % trudnica cijepljenih cjepivom protiv Covida-19 tijekom 1. ili 2. tromjesečja dožive spontani pobačaj.

Ovo zapanjujuće otkriće, koje donosi NaturalNews.com, razvidno je iz podataka objavljenih u novoj studiji pod nazivom „Preliminarni nalazi sigurnosti mRNA cjepiva protiv Covid-19 u trudnica.” Jednako uznemirujuća činjenica je i da su autori studije očito nastojali namjerno prikriti istinu o cjepivima koja uzrokuju spontani pobačaj, davajući obmanjujuće statistike u vlastitim izračunima.

700 od 827 žena cijepljeno je u trećem tromjesečju

Tablica 4 iz studije, prikazana u nastavku, otkriva da je studijom obuhvaćeno ukupno 827 trudnica. Od 827 žena, njih 700 primilo je prvo cjepivo u 3. tromjesečju trudnoće. To znači da je 127 žena (827-700) primilo cjepivo tijekom 1. ili 2. tromjesečja trudnoće (pročitajte sitna slova na dnu tablice).

Od 127 žena koje su primile cjepiva tijekom 1. ili 2. tromjesečja, 104 spontana pobačaja dogodila su se prije nego što su trudnoće ušle u 20.-ti tjedan. U tablici su navedeni kao spontani pobačaji (spontaneous abortion).

Jednostavnom matematikom, 104 spontana pobačaja (tijekom prvih 20 tjedana) od 127 žena koje su primile cjepiva u 1. ili 2. tromjesečju daju 82 %-tnu stopu spontanih pobačaja među cijepljenim trudnicama.

Važno je napomenuti da se smrti nerođenih beba tijekom 3. tromjesečja definiraju kao mrtvorođena djeca (stillbirth), a ne kao spontani pobačaji (spontaneous abortion). Dakle, spontani pobačaji se po definiciji nisu mogli dogoditi kod žena cijepljenih tijekom 3. tromjesečja.

Autori studije namjerno su upotrijebili pogrešni nazivnik 827 u izračunu “spontanih pobačaja” umjesto broja 127 koji je točan broj žena koje su primile cjepiva tijekom 1. ili 2. tromjesečja.

Drugim riječima, nemoguće je da žena koja je prvi put cijepljena tijekom svog 3. tromjesečja ima “spontani pobačaj” u prvih 20 tjedana, jer nije bila cijepljena tijekom prvih 20 tjedana (osim ako nisu vremenski putnici). Stoga, te žene nisu ni trebale biti uključene u nazivnik koji se koristi za izračunavanje stope spontanog pobačaja.

Autori ove studije pokušali su prikazati lažnu statistiku, a sve kako bi pokazali da su cjepiva sigurna za trudnice. U stvarnosti, čini se da ubijaju više od 4 od 5 nerođenih beba u prvih 20 tjedana trudnoće, barem u skupu podataka obuhvaćenim ovom studijom.

Kruške i jabuke, limuni i limete

Jednostavan način za objasniti ovu prevaru je da zamislimo vrećicu od 50 limuna i 50 limeta, a znanstvenom studijom treba odgovoriti na pitanje: “Koji postotak limuna ima žutu boju?” Znanstvenici prebroje svo žuto voće i dođu do broja 50. Pogrešno podijele 50 sa 100 jer ima ukupno 100 komada voća, a zatim izjavljuju: “50 % limuna je žuto”.

No, ostalih 50 komada voća nije uključeno jer su to limete, a ne limuni. Dakle, točna matematika bi bila podijeliti 50 sa 50, a što znači da je 100% limuna žuto. To je točan odgovor.

U ovom znanstvenom radu koriste broj 827 kao nazivnik, čak i kad je 700 od tih 827 žena cijepljeno tek u 3. tromjesečju, što je prošlo svršeno vrijeme za mogućnost pojave “spontanog pobačaja”.

Ako znanstvenici o cjepivima ili nisu u stanju napraviti ovu osnovnu matematiku – ili namjerno obmanjuju svijet „zamagljivanjem“ brojeva – onda je “znanost” iznevjerila svoju osnovnu zadaću, a to je da ponudi zaključke utemeljene na dokazima u cilju razumijevanja svijeta oko nas.

Kada 4 od 5 trudnica izgube bebu u prvih 20 tjedana, ti „znanstvenici“ lažno tvrde da je stopa spontanog pobačaja samo 12,6%. Zašto? Jer oni najvjerojatnije prikrivaju zločine cjepiva iz političkih razloga.

Zapravo, ključni autor studije Tom T. Shimabukuro također je imenovan u brojnim drugim studijama kojima se dokumentiraju nuspojave u različitim drugim cjepivima, od rotavirusnih cjepiva do cjepiva H1N1 iz 2009. godine. Postavlja se očito pitanje: Je li Shimabukuro učinio istu pogrešku u drugim studijama koje su zaključile da cjepiva ne predstavljaju značajan rizik od neželjenih događaja? Čini li ovaj arhitekt studije istu sustavnu pogrešku (ili možda namjerno obmanjivanje) dugi niz godina? Ne bi bilo prvi put da se utvrdi da je autor počinio sustavne pogreške u desecima radova i da ih je prisiljen povući.

Injekcije „spike“ proteina za trudnice su zločin, upozorava dr. Peter McCullough

Dakle, jasno je da se 4 od 5 trudnoća prekidaju uslijed covid cjepiva kada se ona apliciraju tijekom prvih 20 tjedana, a to znači da depopulacijska cjepiva djeluju točno onako kako su se globalisti i nadali.

Potrebno je da znate da postoji i Studija bio-distribucije (farmakokinetika) koja pokazuju da „spike“ proteini iz covid cjepiva izravno napadaju reproduktivne organe poput jajnika. S obzirom na to da su bjelančevine „šiljka“ konstruirano biološko oružje, dizajnirano da ometa ljudske stanice, ne bi trebalo biti iznenađenje da postižu visoku stopu spontanih pobačaja u trudnica.

dr. Peter McCullough, stručnjak interne medicine i urednik dva medicinska časopisa ne karakterizira ovo kao program depopulacije, ali se slaže da ta cjepiva „napadaju“ trudnice i dovode do pobačaja u više od 80% slučajeva. Naziva to “zvjerstvom” i kaže da je primjena ovih cjepiva na trudnice “sramotna”. 

Sve ovo znači da bi broj živorođenih mogao naglo pasti za 3,2 milijuna tijekom sljedeće godine samo u SAD-u, ako se svaka trudnica cijepi tijekom prvih 20 tjedana trudnoće. Broj nerođenih, koji su ubijeni u maternici, doseže razinu “holokausta”, zbog čega se to naziva medicinskim “užasom”.

Medicina i znanosti okrenule su se protiv čovječanstva. U ovom trenutku, dok čitate ovaj članak, milijuni beba se ubija, dok se u odrasle ubrizgavaju nove doze bio-oružja koji uzrokuju moždane i srčane udare, smrti i doživotne ozljede.

Industrija cjepiva je u otvorenom ratu s ljudskim rodom. A živorođene bebe su im neprijatelji. Direktor Joe Bidenovog ureda za upravljanje zemljištem okarakterizirao je djecu kao “opasnost za okoliš”.

Ovo je otvoreni rat biološkim oružjem koji nadilazi običan “zločin protiv čovječnosti”. To je duhovna izdaja čitavog ljudskog roda od strane institucija znanosti i medicine, koje su se dugo pretvarale da su motivirane željom da pomognu čovječanstvu, ali sada se jasno pokazuje da rade na uništenju čovječanstva.

Podijeli!

Conscious Pilat

VEZANO

najnovije